IDM Yi Modemden Yasaklamak
-
Müridler yurttayım ve allahın belaları 20 farklı partı aynı anda indirdiği için internet 56k misali oldu, bu sayfaya gelebilmek için bile yarım saatimi harcadım; benim istediğim şey idm yi komple yasaklamak belli saatlerde.. Modem airties RT-206v4 saat olayı önemli değil kendim de kapatıp açabilirim modem arayüzünden.. neyse nasıl yapabilirim bilgisi olan var mıdır?
-
hoca saçmalama böyle bişey imkansız port felan kullanmayan bir program bu mümkün değil böyle bişey
-
yahu mümkün de sonicwall vs. haricinde modemden yapılabiliyor mu?
-
hoca saçmalama modem uygulamalara karışmaz port engeller sadece
-
dhcp kullanmadan hepsi statik ip alıyorlarsa qos kullanabilirsin sanırım, ama müridinde dediği gibi kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi programı engellemek olmaz olamaz :S
-
valla bi ara bizim yurtta vardı sadece 3 bağlantı kurabiliyordun.
-
hocalar nete 10mb indirme sonrası bağlantı resetleme türevi birşeyler koysam da olur QoS olayını daha çözebilmiş değilim ordan olabilir diyorum...
-
Hocam programı engelleymezsin mantık olarak ama bazı modemlerde site yasaklama özelliği var hotfile wupload fileserve tarzı sitelerin girişini modemden engellersen idm den dosya indiremezler dene istersen.
-
arp spoof ile mimsc programi lazim sana 4-5 sene once internet cafede bu programlarla mi tam hatirlamiyorum baglantilari kesiyorduk :) suan baska bi siteden kopyalama yapiyorum hala calisiyor mu bilmem :)
-----------------------------------------------------------------------------
yine önceden arp spoof programını açıp spoof yapmaya başlayın ve programı kapatmayın
indirdiğimiz mimsc programını açın ve alttan eth. kartınızı seçin daha sonra yandan open tuşuna basın
yukardaki statusa paketler gelmeye başlayacaktırve son nokta
yandaki ACTIVATE tuşuna bastığınızda tüm net göçecektir, STOP'a basınca düzelecektir..
efenim ACTIVATE'e basıyoruz..ve siz STOP'a basmadığınız sürece, LAN'daki kimse internete giremeyecektir...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------hocalar nete 10mb indirme sonrası bağlantı resetleme türevi birşeyler koysam da olur QoS olayını daha çözebilmiş değilim ordan olabilir diyorum...
-----------------------------hoca naptın sen ya:D
-
Konu güncel... Bİ şekilde lanet programı engelleyebilmeliyim... veya nete kimin abandığını bulsam da olur, kimin ne kadar veri transferinde bulunduğunu görüntüleyebilir miyim windows ta? (BT5 var da benim kartı desteklemiyor o yüzden şimdilik geçerli değil benim açımdan)