İdman İndirme Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/277887321/Internet_Download_Manager_v.5.18.rar.html

bildiğiniz üzere en hızlı indirme programı. idmana tıklayıp kurabilirsiniz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    crackli mi hocam 30 gün sonra kapanmasın?

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    jdownloanderdan iyimi idm ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    bana göre en kralıdır 2 yıldır kullanıyorum.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:
    -----------------------------
    jdownloanderdan iyimi idm ?

ne biliyim hacım programı ben yazmadım ki:)800 lere varıyor indirme.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

bir türlü tam sürüm kullanamadım şu meredi

15 günde bir IDM kapanacaktır uyarılarından gına geldi

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/277937771/Patch.rar.html

al hocam tam sürüm yap. bi daha kapanacaktır diyemez:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek
    İDM mi rapidshare downloader mı? 2.kullanıyorum şuan türkçe sorunsuz, dezavantajı net gittiği zaman yeniden başlıyor indirmeye baştan. Aralarında bariz fark var mı kullanıp test eden arkadaşlar görüşlerinizide alalım konu açılmışken?

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

idm güzeldir rapid üyeliğinle giriş yapıyon not defterine 100lerce part 'ı yazıyon sonra onları idm 'e aktarıyon  tüm linkleri senkranizasyon 'a bağlıyon 1'li yada 2'li indirmeye başla diyon ona göre indiriyo onlar bitince diğer sıraya geçiyo felan youtube videolarını, feys videolarını felan yakalıyo.

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    idman piyasadaki en sağlam çeken download yazılımı ben daha ilk kullandığım dönemlerde şirkette açmıştım patrondan bir yığın azar işittim öyle sıkı çekiyor ki mail bile alamadı millet outlook la...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

idm güzeldir rapid üyeliğinle giriş yapıyon not defterine 100lerce part 'ı yazıyon sonra onları idm 'e aktarıyon  tüm linkleri senkranizasyon 'a bağlıyon 1'li yada 2'li indirmeye başla diyon ona göre indiriyo onlar bitince diğer sıraya geçiyo felan youtube videolarını, feys videolarını felan yakalıyo.

geçen fark ettim normal bi metni komple idm açıkken kopyala o içinden linkleri direk secip panoya atıyor

ve soruor indircen mi diye dehset bişi o :D 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2449 Toplam Mesaj: 15