İdmye Toplu Link Atamıyorum?
-
arkdaşlar atmaya çalışıyorum 19kblik internet dosyası şeklinde gözüküyor.
72 partlık bir oyun var hem onları tek seferde atıp hemde yetkiiliendirme kullanabilirmiyim?
-
Mipony kullan atarsın
-
İDM e premium üyeliğini tanıt html olarak görmez direk rar gibi gözükür boyutuda gözükür mipony nasıl güzelmi :D
-
hotfileyi idm ye tanittiğim halde idm ile direk indiremiyorum. sadece tarayicidan hotfileyi açip premium hesapla giriş yaptiğimda direk linkten indirebiliyorum. rapid de öyle değil mesala. direk linkten indirebiliyordum. acab benmi bişeyi yanliş yapiyorum:)
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
hotfileyi idm ye tanittiğim halde idm ile direk indiremiyorum. sadece tarayicidan hotfileyi açip premium hesapla giriş yaptiğimda direk linkten indirebiliyorum. rapid de öyle değil mesala. direk linkten indirebiliyordum. acab benmi bişeyi yanliş yapiyorum:)
-----------------------------hotfile olmuyor die biliyorum ?
-
DevilKingtr bunu yazdı:
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------hotfile olmuyor die biliyorum ?
-----------------------------idm e bişi tanıtmadım ama hotfile da rapidde direk rar olarak görünüyo..
-
Idm de ne buluyor millet anlamış değilim.Bana göre hiç stail değil.
Bir türlü sevemedim gitti.
Jdownloader + flashget herşeye yeter.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Idm de ne buluyor millet anlamış değilim.Bana göre hiç stail değil.
Bir türlü sevemedim gitti.
Jdownloader + flashget herşeye yeter.
Hocam Sen daha Flashhget demisin puhahaaha :D İDM Rulz Ayrıcca Hocam geçen bende idmle atamadım çoklu çekme :S -
Bende bi problem yok tarayıcı olarak explorer kullan
Yani toplu bir şey atacağın zaman explorer dan gir at. Tabi önce explorer dan hotfile veya rapid girişi yapmalısın..
Ayrıca rapid'de ayarlarda direck link seçeneği seçili olmalı..
-
hepsindemi oluyor enteresan ben hotfile - rapidshare sorunsuz indiriyorum fake bi siteye denk gelmiş olma çünkü bazen benimde karşıma çıkıyor hemen olaya el koyuyoyrum internet tarayında üye adını hatırlat idmde üye adı şifreni yaz sorunsuz olması lazım
-
idm üye adim şifrem yazili. ama illa tarayicidan hotfileye premium girişi yapmma gerekiyor. ondn sonra linklere direk tıklayinca rar olarak indiriyor. ben her seferinde tarayiciya giriş yapmak istemiyorum. varmı bunun oluru?