İdo'ya Hayvan Sokma
-
selam müritler ;
hocalar şimdi cumartesi günü pendikten bi elemanla anlaştım pitbull yavrusu alıcam köpek için kafes götürücem köpek 2 aylık 2.5 aydan önce aşı yaptırılmadıgı için kimligide yok idodan kafesle geçirsem kimlik sorarlar mı?
-
Hocam gecenlerde yenikapi - yalova yolcusu kopeginin kimligini gostermisti. Ama kopek kafeste degildi. Uzerinde k9 filan ysziyordu. Kirmizi etiktle.
-
başlığı okuyunca idoyla ilgili caps yapılacak, kıçına hayvan sokma teması işlenecek diye algıladım :|
kimlik soracaklarını sanmam hacım. ya da bi çakma kimlik yap nerden anlıcaklar
-
ibrahim tatlıses'in oğlu ido sandım başlık çok farklı bi yere kaydı :/
-
joe_black bunu yazdı
başlığı okuyunca idoyla ilgili caps yapılacak, kıçına hayvan sokma teması işlenecek diye algıladım :|
eski köpegimin kimligini göstersem tarihlerini degiştirsem cakmazlar heralde dimi hocam ?
-
hergün köpek kimliğimi görüyorlar hocam.. editle mevcut olanlardan bi tane oldu bitti.
köpeğe bu senin kimliğinmi diye soracaklarını zannetmiyorum :D:D
ayrıca ttnete kafam girsin benzeri birşeyle karşılaşacağımı düşünüyordum.. -
Ne kadara alacaksın hocam resmi varmı merak ettim :)
-
Ben girebiliyorum.
-
HashiramaSenju bunu yazdı
ibrahim tatlıses'in oğlu ido sandım başlık çok farklı bi yere kaydı :/
hahaha :D idoya hayvan sokma :D asdasfjksdsahdfhasjd lan ne güldüm ya :D
-
kasv4 bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
eski köpegimin kimligini göstersem tarihlerini degiştirsem cakmazlar heralde dimi hocam ?
yok hocam nerden çakacaklar, millet 2 tane nüfuz cüzdanıyla geziyo :)
-
joe_black bunu yazdı
+1 :):)