İem Alo Kanka Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Geçenlerde bunun tanıtımını yaptılar

Alo Kanka İstanbul Emniyet Müdürlüğü' nün 08.04.2008 tarihinde başlatmış olduğu bir SMS İhbar Şikayet sistemidir. Bu sistemde sayesinde İstanbul Polisi, gençlere ve çocuklara ulaşmayı amaçlamaktadır. Bütün operatörlerden 1550' ye yollanan mesajlara cevap verilmektedir.

gençlere ulaştınız tvlerdede gösterildiği gibi

Örnek: " Mesaj: Kanka matematikten 85 aldım nasıl sence ? "  gibisorular yöneltilmişpolis bizden biri dayanışma içerisinde olacağız falan filan fıstık  ama çocuklardan polislere eminim bundan sonra böylemesalar gelmeyecektir

kanka abim demokratik hakkını kullanmak için gittiği taksimde kutlamak istediği işçi bayramında sizin attığınız gaz bombası tarafından gözlerini kaybetti

kanka annem hastanedeyken yoğun bakımdayken sizin hastaneye attığınız biber gazından rahatız oldu panik oldu dahda kötüleşti

kanka babam hiç suçu yokken yoldan geçerken provakatör sanılıp beline vurduğunuz jop sonucu sakat kaldı kanka

kanka sizden birinin kendini kovboy sanarak açtığı ateş sonucu akrabam hayatını kaybetti kanka

kanka trafikte suçişleyen bir sürücü sizin arkadaşlara 50 ytl vererek  kurtuldu çekti gitti hiçbirşeyolmamaış gibi kanka

kanka nezaman tv açsam sizi hep birilerini döverken görüyorum genç yaşlı çoluk çocuk demeden bu nedir kanka 

kanka sizden bir ekip otosu kahvehanenin önüneçekerek avanta diye birşey istedi kahvehaneide verdi gittiler kanka

geçenlerde kimliğimi evdeunttum diyede banada bir tokat atıpgönderdiniz kanka bu nasılkankalıktır kanka asıl bunalrsence nasıl??

dediklerinde kankalar acaba nasıl cevap verecek merak ediyorum kankalar kankalarına nasıl güvencek bu saaten sonra ???

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    güzel sorular :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    güzel paylaşım sağol

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Kankalarda derki. Biz ankarada barıkat kurduk arama yapmak için niye üstünüzü aratmamakta ısrar ettiniz Niye polise saldırdınız . Niye polısi araya alıp linç etmeye kalktınız. Suç işlemiş olmadınızmı derse ne olur

Edit: Niye kaçıp hastahaneyi işgale kalktınız da diyebilir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------

Kankalarda derki. Biz ankarada barıkat kurduk arama yapmak için niye üstünüzü aratmamakta ısrar ettiniz Niye polise saldırdınız . Niye polısi araya alıp linç etmeye kalktınız. Suç işlemiş olmadınızmı derse ne olur

Edit: Niye kaçıp hastahaneyi işgale kalktınız da diyebilir 

Kafamızda hep bu anlış düşünce Polisin önleme ve yakalama yetkisi vardır polis ceza vermez veremez cezayı haim verir

insanlar can güvenliğin tehlikeye girdiğini düşünerek hastaneye girdidiye hastanemi bombalanmalı biraz saçma olmadımı 1mayıstaki işçiler hastaneyi işgal edecek öylemi çok saçma ayrıca vatandaş üstünü aratmadı diyede bunlar yapılmaz yakalayıp merkezde gözaltı süreci vardır

yakintakip dediklerinin hiçbirisi bu sorulardaki düşülen durumu hafife almıyor polisi meşrulaştırmıyor

saygılarımla

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Eyvallah hastahane konusunda haklısın diyelım

Ankarada üstünü aratmamak ne demek. Birisi o grubun arasına karışıp bombayı patlatsa kim sorumlu olacak. Tamam işçi bayramıdır. Kutlansın yürüyüş yapılsın bişey demiyorum. Ankarada izinde vermişler. Aykırı olmak karşı çıkmış olmak için niye arama yaptırmazlar. O pankartlardakı kalın sopalarla bina ayakta tutulur. O kadar kalın sopaya nıye ihtiyaç duymuşlar

Edit:

İzmirde ki polislerle ilgili bi yazı.

http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=6845 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sen beni yanlış anladın heralde ben buraya bu yazıyı provakatörleri savunmak meşrulaştırmak için yazmadım

benim yazdıklarımı iyi oku burada ben masum işçinin emekçinin vatandaşların  düştüğü durumu göstermek için yazdım  her gösteri gibi demokratik hakkını kullanmak isteyen vatandaşı potansiyel suçlu gözüyle bakan zihniyeti eleştri mahiyetiyle yazdım ayrıca emniyetin buradaki yaptığı hataları göstermek için yazdım o kankalar geröekten kakamı yoksadüşmanmı vatandaşa aslında kankadadapek suç yok kankayıda yönetenler var  bunlar o baş kankalara gitsin

ne dersen de bu yazdığım durumların kabul edilir tarafı asla yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

kanka kanka kankayı mıkermı? kanka.Mıker hemde kanıtırarak mıker :D

Alıntı: shrek Türkçe dublaj :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

bencede sorular gerçekten çok güzel ve anlamlı çok iğneli sorular olmuş.tabi böyle düşünmemede foxxlynin sorulara güzel demeside var tabi

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Polis öğrenciyi döver.Öğrencinin ağzı burnu kan içinde.
    polis:Olm biz knka diimiyz lan:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

bencede sorular gerçekten çok güzel ve anlamlı çok iğneli sorular olmuş.tabi böyle düşünmemede foxxlynin sorulara güzel demeside var tabi

tamam çömez bu kadar yalakalık yeter :P 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3430 Toplam Mesaj: 12