İETT Otobüsünde Öpüşme Eylemi
-
macar bir hocamın bir lafı geldi aklıma ve sonra fikirlerim değişti bu tarz şeyler hakkında.
hayat çok kısa ve insanlar bir çok kişiyle tanışıyor ve gerçekten aradığı partneri çok zor buluyor ki bazende bulamıyor dedi.ve hayat bu kadar zorken ve gerçekten anlaşabildiğin birini buluduğunda kim için ne için bekleyeceksin dedi.otobüsteyim öpüşüyorum bana ne ki dedi.beni neden rahatsız etsin ki dedi.sevinmeliyim çiftler birbirini bulmuş diye.benim için hayatta neyi kaçıracaklar.belki 1 dk sonra yaşamayacaklar.bana çokta rahatsızlık verirse kafamı çeviririm başka tarafa bakarım
bunları dedikten sonra hayatın gerçekten kısa oldugunu ve gerçek eşini bulamanın bu kadar zor oldugu bir zamanda , gerçek eşimi bulursam kim için bekleyecem ki ?
-
iyi yapmışlar :)
-
Ahlak denen birşey kalmamış. Hayvanlarda ahlak denen kavram yoktur oturup ulu orta çiftleşirler. Ha şimdi çiftleşmemiş bu hayvanlar ama ileri de o da olur. Şimdi bunlar okumuşlardır da. :D Kimse özgürlük demesin ahlak denen bir kavram vardır.
-
ayıba ayıpla cevap verilmiş..
konuyla ilgili başka bir haber.
-
Bu zaytunga bıtıyorum :D
Ya konunun ozu ne b*k yerlerse yesınler eyw tamam yanlısda olsa belkı sesımızı cıkarmaya hakkımız olmayabılır yada kımıne gore olabılır kımıne gore olmayabılır kı bana gore gayette hakkı var herkesın rahatsızlıgını dıle getırmeye
Yanı ben onların karsıında annemle bı yere gıdıcem. Onlarda benım onumde oyle opusucek sapur supur.
Yada kız arkadasımla gıdıcem ole opusucekler?
Yanı sız annenızle babannenızle kız arkadasınızla nısanlnızla bı yere gıderken karsınızda bole yiyişen insan profilleri gormenın guzel oldugunu yada ozgurluk oldugunu dusunuyorsanız zaten kesınlıkle sızde bır sorun vardır.
-
Şanlı milletimizi ne hale getirdiler şu hale bak utanmazlar.
-
Ya siktir olup gitsinler amk. Boş beleş insanlar. Bu aralar bu insanlarda ki gerizekalı eylem hastalığına iyice fitil oldum. Ne olduğu belirsiz bir olay, ekşisözlükte ki bir tipin anlatımına uyularak nerelere getirildi.
-
Eğer şoförün yaptığı bu deyyusluk unutulsaydı kapatılsaydı o şerefsiz yine aynı şeyi başkasına yapacaktı bi başkası başkasına anasını s. ortalığın. Kendini bilmez yavşaklar sebeb bulacaktı onun bunun yaptığına. Ses getirdiğini görmek güzel.
-
burada namus bekciligi yapanlarin yuzde 90i sokakta mini etekli kiz gordugunda salyalarak akitarak bakanlar.
cok merak ediyorum aynada kendinize baktiginizda "geleneklerine harbiden siki siki bagli bir Turk" ve "dinini aynen kitaptaki gibi yasiyan bir musluman" mi goruyorsunuz?
biride eksi sozluktan nerelere geldi demis. olaydaki gencler gazetelerde cikti haci. az oku! oku!
-
Okudum merak etme olayı en başından beri takip ediyorum. Olayın ilk çıkış noktası o. Gazetelerde ki köşe yazarları bile o ekşisözlükte ki yazarın yazdıklarını aldı köşesinde yayınladı ve yorum yaptı en son o gençleri çıkarttılar.