İett Otobüsünü Usame Bin Ladin Gibi Adamlar Kullanıyor..İşte Fotolu Belge.
-
Yaşam biçimine göre şoför
ÇavuŞbaŞI’nda dikkat çeken noktalardan biri de sokak adlarıydı. VATAN’ın ortaya çıkardığı ”Cumhuriyet Çıkmazı“, ”Tayyip Sokak“ gibi adların tercih edildiği Çavuşbaşı’yla ilgili olarak son açıklamayı İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptı. Topbaş açıklamasında ”Cadde ve sokak isimleri, bölge halkının yaşam biçimine göre veriliyor“ dedi. VATAN foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflara bakıldığında Çavuşbaşı’na çalışan İETT şoförlerinin de ’Bölge halkının yaşam biçimine göre seçildiği’ ortaya çıkıyor. Çünkü Çavuşbaşı’nda çalışan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT şoförleri çember sakalları ile dikkat çekiyor.
SOKAK İSİMLERİ NEDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.. İŞTE DEĞİŞTİRİLEN BAZI SOKAK İSİMLERİ..
Kaynak: http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=177543&Categoryid=45Resim için: http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=3319&page_number=1 Toplam 72 Resim -
Yuh artık :|
-
Wallahi Yuh Yani !
-
sanki tayyip peygamber tobe tobe:S
-
hiç şaşırmadım bunlardan ne beklenirki normal yani onlara göre
-
Ulan bizim sokağın ismi değişti eskisini geri almak için uraştı mahalleli olmadı bunlar istedikleri ismi veriyolar nası iştr!
-
bölge halkına göre sokak ismi veriyolar demek.. bizim sokağın adı da tayibe sokak olsun ozaman
ulan mantaliteye bak yaa
-
cumhurıyet cıkmazı :S o mahalenın adını veren kısıye bn bı cıkmaz gösterırım diksen bıdaha cıkmaz
-
her zaman derim durmak yok satmaya ve parçalamaya devam
-
ismailağa cemaati vatan muhabirlerini linç etmek istemiş demişsin yalnız olayın aslı şuymuş (uydurmuyorum fotoğraflarla belgeli) vatan gazetesi o cemaat lideriydi galiba onun evini çekiyorlarmış adamın özel hayatı diye bir şey kalmamış duvarların üstünden parmaklıkların arasından kameralarını uzatıp çekiyorlar niye çektiklerini ve ne yapmak istediklerini söylememe gerek yok sanırım! bunlara uyarıda bulunmuşlar ama bunlar hala evin içini röntgenlemeye devam etmişler en sonunda da bi arbede çıkmış tabi bunu da bizi linç etmek istediler diye yazmış vatan !!zaten türk habercilerimizin güvenilirliklerini söylememe gerek yok herhalde!!
not:karşı taraf ne olursa olsun her zaman doğrulardan yana olmak gerekir
-
Gebze-Harem veyahut harem minibüslerinde de çok var. olabilür:) ben çok gördüm şahsen.
ben size çeker getiririm foto sorun değil:) caddelerden aynı takma isimler birsürü..