İett'den Bisikletlere Özel Uygulama
-
süper olmuş
-
Metro da olduğu gibi buna da çiff bilet mi basacağız ki?
Bir de ne zaman tüm otobuslerde uygulamaya geçerler ki?
-
-
Citizen bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Çalarlar :/ Türkiye için çok erken
Sen böyle yazınca aklım bu video geldi ;
http://www.youtube.com/watch?v=jZ76NtC7gug
bu videoyu gördükten sonra kolay kolay kullanmam :)
-
şimdi resimde otobüsün yanındaki gibi bi dayı şöför olursa türkiyede işe yaramaz :D
şöförün aklından geçenler :
"la aq hadi bi saattir sökemedi pisikleti kodugumun enteli , mesai bitcek son servisi atiyordum bizim şansımıza evde karı da bekliyor " .
yada doşardan bağiracak : " aloo hadi birader trafik bekliyor "
yani diyeceğim odur ki sen insanını eğitmedeğin sürece bunlar hep göz boyaması .
-
o degilde eleman tam siki takamazsa bisikleti ya da o selenin bakimi yapilmazsa otobus 50 km saatle giderken sen gor o zaman tantanayi yolda...
cordelian tarafından 24/Ağu/13 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ben şoföre takıldım. :D
"ulan olm milleti daşıyamıok bide pisikletleri çıktı a...goyum"
bakışı atmış. :)
-
rebellisch bunu yazdı
Hacım ordaki iki denyoya öyle bir kıl oldum ki !
Delikanlığı anca otobüsün kapısından bağıraya yetiyo, bi çıksa durdursa ya, o bahsetiği palayı monte etseler bi tarafına, ömrü billah bidaha öyle s.kik delikanlı ağzıyla konuşamaz evladını kaldırdığım...
İzmir de bir denk gelse ya bana...
Esnaf palayla çıkçak diyo bide ecdandını ileri sevgiyle andığım evladı, bi çarpsa bana bigün böyle birtanesi de çıkartsam gönül rahatlığıyla arka taşıyıcıdaki makinayı...
---ALPER--- tarafından 24/Ağu/13 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
rebellisch bunu yazdı
Siktir olup gidesim geldi bu memleketten.
-
Sonunda zorlada olsa yapılmış bir uygulama. Son eylemler ve bisikletli ölümlerden ötürü yapmışlar büyük ihtimal.
Sıra bisiklet yollarına da gelir inşallah.
Yok sökemedi bekletti vs. diye laf atan olursa başta şoför hepsinin anasını s*kmek lazım.
Çünkü ülke bu *bneler yüzünden gelişmiyor.