İgo My Way
-
arkadaşlar ellerinize sağlık silmeyin linkleride bende müsait olduğumda indireceğim çizik atim-
-
-
Çözünürlük hatası alanlar için evrensel çözünürlükler.
https://drive.google.com/folderview?id=0B4L2z9sPDijmZ01oTGhLazZOdnM&usp=sharing
2 dosyayı indirin.Rene'nin verdiği dosyaların içindekilerle değiştirin.
-
zalimadam bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Sygic için zamanında 2 lisans aldım. Böyle bi rezillik yok.
Hiç bi yeri bulmaz, düzgün çalışmaz.
IGO kullanıyorum yaklaşık 1 senedir, 2004-2005 yıllarında Windows Mobile versiyonunu kullanıyordum, bu kadar kaliteli bi program olamaz.
Türkiyede ve Fransada kullandım, bakkaları bile biliyor şerefsiz.
Cevrimiçi Trafik özelliği var, trafik sıkışınca seni hemen başka yere yönlendiriyor, gezici radarlarıon %90 ını biliyor, kalıcı radarların hepsini biliyor.
Kullan gerisi yalan.
S3 için olanını upload ediyorum. İçerisinde Başarsoftun Son Türkiye haritası ve Fransa haritası var.
Upload bitince yazarım
bende igo kadar laanet bir navigasyon görmedim.
geçen istanbula gittiğimde bi yere gidcektim bir açtım çökmüş açılmıyor.
uğraştım filan apk güncelledim çalıştı tam yolun ortasında tak tekrar çöktü.
biraz daha devam ettim bu sefer harida hatası verdi namussuz.
neyseki sygic yüklüydü sonradan farkettim.
işimi rahatlıkla hallettim. otobuste şarja bağladım 15 saat hiç kapanmadan adım adım bakkal market ne varsa tık demedi antalyaya kadar..
geçen manavgatta balta girmemiş orman gibi yerleri bile sorunsuz buldu. yeni güncellemeside geldi mis gibi.
igo pişmanlşıktır.
igo dediğin kooordinatı bulana kadar 2 kilometre geçiyor ve ancak yol hesaplaması yapıyor.
ama sygic anında nokta atışı yerini buluyor ve saniyesinde gözerhah kısaltamsı yapıyor.
o zamanlar sıkıntılı olmuş olablir ama şu anda igonun eline verir bizzat işlermi halleti tastik ettim yani.
edit: bendeki cihaz gmd 16 gb.
Hocam işin aslı şu,
IGO Android için bir yazılım üretmiyor.
IGO Android yüklü sadece bazı özel cihazlar için harita üretiyor.
Örneğin gidip marketten IGO satın alamazsın. yok çünkü :)
Genellikle dahili GPS bulunan lüks araçların içerisinde embedded geliyor IGO.
E peki biz nası yüklüyoruz? Birilerinin port etmesi gerekiyor :)
Aşağıdaki 10 kişi çözünürlük hatası aldı mesela, sebebi, IGO her çözünürlüğe göre ürün üretmiyor, upload ettiğim apk dosyası sadece belli bir model cihazın içerisinden cıkarılmış bi ürün olduğu için evrensel olarak tüm cihazlarda çalışmıyor.
Bu noktada benim avantajım S3 kullandığım için S3'e port edilmiş hali sorunsuz.
2 yıldır kullanıyorum, hiç patlamadı S3 üzerinde, senin bahsettiğin hataların alayı, ya cihazına uygun bi apk bulamadın, ya cihazın için bi apk yapılmamış.
-
İGO bende de yüklü ve sorunsuz çalışıyor. Peki bunlarda sadece harita güncellemesi yapabiliyormuyuz? Yoksa her seferinde güncel program bulup kurmak mı gerekiyor?
-
Mustafa bunu yazdı
rar şifresi nedir?
-
normal navigasyon ve gps den farklı iyi bir program sanırım. bende s3 kullanıyorum denemek istiyorum.
-
Direk APk dan kurdum igoyu global cfg not found dedi.
-
skyvalet bunu yazdı
İnternette böyle yazıyor;
"Uygulamayı kurduğunuzda telefon hafızasında yeni bir İgo klasörü oluşmuş demektir. Eğer öyle ise attığınız tüm dosyaları bu klasörü içine taşıyınız."
-
skyvalet bunu yazdı
4:33 te o hata ile ne yapacağını gösteriyor hocam
http://www.youtube.com/watch?v=_xD-wzOuvO0