Igrenc Bir Cizgi Film..
-
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Hayatınızdaki en iğrenç çizgi film ne Olabilir Tabiki HAPPY TREE FRIENDS :W
Izleyin koopceniz..
http://korku.izlesene.com/video/korku__gerilim-en-korkunc-cizgi-film/401362?ref=embedv2
-
Daha önce Nikoteen paylaşmıştı iğrenç değil bence sadistmi sadist ama iğrenç değil :|
-
sadistim sadistiz sadistler süper + rep
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Daha önce Nikoteen paylaşmıştı iğrenç değil bence sadistmi sadist ama iğrenç değil :|
-----------------------------iğrenç derken sanırım "kötü" daha doğrusu "iyi değil" manasında değil, dediğin gibi oda sadistliği felan kastetmiş :)
-
Neresi iğrenç bu serinin be görmüyormusnuz hepside kaza kaza sonucu oluşan olaylar.
-
evet nikoteen paylaşmıştı gayette güzel :D evde ufaklık var o yüzden saklıyorum :D:D
-
Hoca Kötü Ya Orda Yaptıklarını İnsan Kendine Yaptıgını Düşününce Dahada İğrenimsi Birşey Oluyore :D
-
çocuklara izletilmemesi lazım :S
-
Arama Sonuçları Başlık Hit Tarih 
Happy Tree Friends Koleksiyon Dvd +18 2326 6/2/2009 2:13:16 PM -
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------Arama Sonuçları Başlık Hit Tarih 
Happy Tree Friends Koleksiyon Dvd +18 2326 6/2/2009 2:13:16 PM
-----------------------------
inanırmısın geçenlerde aklıma geldi paylaşılmıştı bu bi arasam vs die sonra üşiendim :Dkısmet bugüneymiş saol indirem gece
-
Bu cizgi filmi hic izlemedim hic söz falan var mı acaba? Yoksa tom ve jerry tarzında mı? Sesli ise nikoteen in paylaştığı Türkce dublaj mı? Flash videoları şuan icin izleyemiyorum o nedenle soruyorum.
Toplam Hit: 2711 Toplam Mesaj: 15