İhale Takibi Hk.
-
selamlar, arkadaşlar bir çok ihale sitesi var benim merak ettiğim konu ise gayrimenkul olsun diğer ihaleler olsun bunları bu siteler nereden alıyor? Kaynak nereden geliyor?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
İllere bagli ticaret odalari yayinliyor bazi ihaleleri ama tüm ihalelerin nereden geldigini bilmiyorum
-
ito a baktım ama sitesinde yok örneğin ben istanbul daki ihaleleri görmek istiyorum istanbul ticaret odasınamı gideceğim? gitmem için abone veya yetkilimi olmam lazım?
-
mesela ben izmir ticaret odasina bagliyim, oraya üye oldugum icin bana sürekli güncel ihaleleri gönderiyorlardi,
Büyük ihtimalle Ticaret odalari üyelerine gösteriyor veya gönderiyor,
Ama istersen İstanbul Ticaret odasinin websitesine tekrar bir göz at vardir.
-
İhale Duyuruları var oda boş bence sitelerinde yayınlamazlar üyelerine verirler sizin dediğiniz gibi. Ben nasıl üye olabilirim odaya?
-
yanlis bilgi vermiyim, tam emin degilim ama bildigim kadari ile en basitinden esnaf olman yeterli diye biliyorum,
Yani A.ş ve ya ltd bir şirket olacak. sonra İto ya kayit olmak mecburi oluyor.
-
müteahitlik yapan arkadaşlarımız var işe başlarken mecbur ticaret odasına kayıt oluyorlar onlara gelmiyor öle ihale msjları felan özel bi kayıtmı lazım bildirimi lazım ? ne yapmak lazım:) tşkler
-
Valla ben cok özel birsey yapmadim :) muhasebecimiz kayit ettirdi zaten bizide, firmanin mail adreslerine geliyordu ihale mesajlari,
itoya bir tel ac sen en iyisi ;)
-
resmi gazeteden de alınanlar olabilir
-
www.kik.gov.tr
bazı ihale yayını yapan siteler sadece firmalardan aylık ve yıllık ücret alıyorlar. Kamuda çalışan satınalma birimlerine ise şartname ve sonuçlarına bakmaları için ücretsiz üyelik veriyorlar. neden dersen örnek saglikbank kamudaki çalışanlardan ücretsiz şartname yani firmaların okuyabilmeleri için kamulardan şartnameleri alıp yayınlıyorlar bunun karşılığındada ücretsiz üyelik veriyorlar. ücretsiz üyelik vermezsen kamudakilerde şartname göndermiyor tamamen idarenin takdirine bağlı gönderip göndermemek :) saglikbank sitesi kamu ihale kurumu, sağlık bakanlığı, adalet bakanlığı gibi çoğu kamu kurumlarıyla anlaşmalı ve baya iyi bir hit yakalamışlar :) sanırım kamu ihale kurumu elektronik bülteni firmalara ücretli onun dışında diğer kamu kurumlarıyla anlaşmalı saglikbank.
www.saglikbank.com
-
arkadaşlar yapılan ihalelerin sonuçlarını nerden alabilirim ihale resmi sitesinde ihale sorgulama bölümünde göstermiyor çözemedim onu mesela
İstanbul 10. İcra Müdürlüğü de yapılmış bi ihale onun sonucunu görmm lazım :S