İhbar(Yardım)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Branxian bunu yazdı:
Hocam öyle bir ihtimal yok. Çünkü ben dükkanla ilişkimi kestim. Bana eğerki küfür eder veya hakaret ederse korsan film ihbar hattına şikayet etmeyi düşünüyorum..
İşe yaramaz dedi dersin. :) sen giremiyorsan başkası girer hocam bi şekilde adamla barışmak içinde olsa 1 günlügüne orda durup o cdleri zulalarsan oraya istedigini elde edersin diğer türlü bu cd piyasasında fena rüşvet dönüyor.Ben şahsen güvenemem zabıtaya korsan a çünkü bunlar bi elin parmagı kadar degiller tonlarca var bunlardan
-----------------------------Sanmıyorum rüşvet vereceğine çünkü adam cimri.
-
Polis ya da savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Kafadan 40bin tl ceza yer.
-
Hocam bugün telefona mesaj atmış "Dükkanın anahtarlarını ve kasadan aldığın 1500TL'yi getir yoksa suç duyurusunda bulunucam" diye.
Neyse ben staj yaptıgım yerdeki abiye gittim biraz önce karakoldan geliyorum..
Anlattım durumu abi 1-2 haftadır sürekli hakaret ediyor küfür ediyor alttan alıyorum dün alamadım bıraktım işi bugünde böyle mesaj geldi diye.
Neyse gittik karakola onunla komisere durumu böyle böyle anlattım. İlgilenmediler bile kimliğimi sordurdular suç duyurusu yok dedi yolladı bizi.
Şimdi dün gece dükkanı kapatırken arkadaşım geldi "Nifhleim" kapattık gittik. O gece kapatırken olan biten herşeye şahit olan odur.
Şimdi ben bu adamı iftira atıyor diye şikayet edebilir miyim ?
Edit:
Ayrıca kasada 800 lira olduguna dair bir belge, çizelgede mevcut.. -
kim soktu amq oraya :D
-
pc ye erotik film indirseydin keşke sonra ihbar ederdin burda .... satıyolar die :D
-
Branxian bunu yazdı:
Hocam bugün telefona mesaj atmış "Dükkanın anahtarlarını ve kasadan aldığın 1500TL'yi getir yoksa suç duyurusunda bulunucam" diye.
Neyse ben staj yaptıgım yerdeki abiye gittim biraz önce karakoldan geliyorum..
Anlattım durumu abi 1-2 haftadır sürekli hakaret ediyor küfür ediyor alttan alıyorum dün alamadım bıraktım işi bugünde böyle mesaj geldi diye.
Neyse gittik karakola onunla komisere durumu böyle böyle anlattım. İlgilenmediler bile kimliğimi sordurdular suç duyurusu yok dedi yolladı bizi.
Şimdi dün gece dükkanı kapatırken arkadaşım geldi "Nifhleim" kapattık gittik. O gece kapatırken olan biten herşeye şahit olan odur.
Şimdi ben bu adamı iftira atıyor diye şikayet edebilir miyim ?
Edit:
Ayrıca kasada 800 lira olduguna dair bir belge, çizelgede mevcut..
ya gözünü seveyim polisler hakkında birşey diyincede ak baba gibi savunmaya geçiyorlar bu nedir şimdi yaa hakkında suç duyurusu yok deyip göndemek sana suç duyurusu varmı yokmu diye soran mı oldu böyle bir durumla karşılaşabilirim ne yapman gerektiğini sana naltması gererkir başından savmış sepetlemiş
işte Türk polisi buyrun :)
patron bir çük yiyemez seni korkutuyor aklı sıra siktirsin gitsin şikayet etsin çaldığını ispatlayabilirse ispatlasın polis polis olsa böyle senin verdiğin ifadeyi tutanağa kayda geçer adam seni şikayet etse bile polis kayıtları nı delil gösterirdin bu adamın böyle amacı var diye -
Aynen öyle hocam.
Polislerde miklemeyince tbtye olayı yazayım dedim..
-
engin bi kere senin orda çalıştıgına dair bi belge bile yok ne kanıtlıcakki ne idda edicek en fazla bi mesaj daha atar .
-
Aloryan bunu yazdı:
engin bi kere senin orda çalıştıgına dair bi belge bile yok ne kanıtlıcakki ne idda edicek en fazla bi mesaj daha atar .
-----------------------------Yok biliyorum olmayan bir olayı şerefsiz hiç bir şekilde kanıtlayamaz.
Ayrıca dediğim gibi o kasa belgesini sende bilirsin görmüşsündür. Satılan KORSAN CDlerin geliri sürekli oraya işleniyor.. Orda bile 1500 yazmıyor amk!
-
Harbiden çok gıcık bir durum olmuş hocam geçmiş olsun.Adam eğer kasada senin oturduğunu ve sözde oradaki paraları senin çaldığını ispatlayamazsa (kamera vs) bir şey olmaz.Amacı belli seni korkutup 3-5 gün daha çalıştırıp sonra sepetleyecek.Amma şerefsizine denk gelmişsin arkdaşım sende hiçmi anlamadın bunca zamandır ne olduğunu bu adamın?Polise işini yaptırmak istiyorsan ya bi tanıdığın olacak emniyette yada müdür,gazeteci vs. gibi azıcık amir statüsünde tanıdığın olacak.Diğer türlü işini yaptırman zor memuruma zoorrr.