İhtiyaçtan Ötürü Orjinal Zippomu Satıyorum.
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen bunu yazdı:
Orjinal zippo 50 liradan gidiyor. Arkadaş doğru sölüyo olabilir. 40 Liraya da bulunur. 2.ele kimse 35 lira vermez. üstüne 15 katıp sıfırını alırım daha iyi.
Sen hangi serisine 50 lira diyorsun can en ucuzu 60 lira bendeki çakmak temiz resim temsili orda kocaman temsili yazıyor resime bakıp yorum yapmayın
Kardeşim temsili olmasına bişey demedik. Daha temiz olabilir. Daha dikkatli kullanmış olabilirsin. Ben aynı çakmağı 50 liraya aldım. Şahsen 2. elini 35 liraya almak yerine 50 liraya sıfırını alırım daha iyi. Yanında extra çakmak taşı da veriyolar. -
Bilinmeyen bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
Orjinal zippo 50 liradan gidiyor. Arkadaş doğru sölüyo olabilir. 40 Liraya da bulunur. 2.ele kimse 35 lira vermez. üstüne 15 katıp sıfırını alırım daha iyi.
Sen hangi serisine 50 lira diyorsun can en ucuzu 60 lira bendeki çakmak temiz resim temsili orda kocaman temsili yazıyor resime bakıp yorum yapmayın
Kardeşim temsili olmasına bişey demedik. Daha temiz olabilir. Daha dikkatli kullanmış olabilirsin. Ben aynı çakmağı 50 liraya aldım. Şahsen 2. elini 35 liraya almak yerine 50 liraya sıfırını alırım daha iyi. Yanında extra çakmak taşı da veriyolar.
Almış olabilirsin satışımı baltalama
-
Cigara kullansam alırdım,polat alemdarın zipposuna benziyor :D
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Cigara kullansam alırdım,polat alemdarın zipposuna benziyor :D
Güzel mal yıpratmadan kullandık
-
Satışı baltalamak gibi olmasın ama o sıfır işinde çok para var hepsiburadadan baktım 925 ayar gümüş orjinal zippo 430 TL gelişini öğrendim 150 yok :D sermaye bulsam girecem o işi ucuz ucuz satacam tahta kalede ithalatçısı varmış galiba bakmıştımda satan eş dosttunuz varsa alabilirsiniz bende yok :S
-
EntelKoylu bunu yazdı:
alicem bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
alicem bunu yazdı:
bende hiç kullanılmamış XII serisinden var 1996 oluyormuş galiba kaç lira eder marlboro yazısı var kenarda kaç lira eder yani??
marlboro modeli bildigim kadarı ile 70 lira
-----------------------------hoca marlboro modeline 70 lira dedinde 1996 üretim olması fiyatı değiştirirmi??
fark etmez yılı ürünün görselligi önemli bu şarapmı yıllandıkça fiyatı artsın ürün satılmamıştır
-----------------------------yanlışın var hocam, geçen sene 68 yılında yapılmış kaplamalı bir zippoya 4 milyon euro'ya satıldı,
7 sene evvel bi komsumuz 74 yapımı almıştı 800 dolaramı ne, bende var şuanda
hocam sen 2004 yapımını 60a sat ideal bence,
en üstteki arkadaşta xııı yıda sen 150ye satarsın aşası kurtarmaz yukarı çıkaiblir
-
Banada bir arkadaş doğum günümde armağan etmişti.
Hiçte anlamam zippodan ama birşey sormak istiyorum.
Bu dış kapagının altında E Zippo 06 yazıyor.
İçindekinin üstünde B 06 yazıyor.
Bunun maliyeti nedir :p Satıcağımdan değilde meraktan soruyorum. Orjinalmiş birde arkadaşlar öyle dedi (:
-
Vel hasıl Entel Köylü Kardeşim, Bura Tahribat, Baştan Sona Postları Okudumda Yarıldım dersem yeridir, Konu Kısa Zamanda Çorbaya Dönüştürülmüş. Her Gelen Bişeyler demiş Ama Ticaret Maksadıyla Konuya Giren Çok ama Çok Az Kişi Gördüm. :)))
-
ShockMan bunu yazdı:
Vel hasıl Entel Köylü Kardeşim, Bura Tahribat, Baştan Sona Postları Okudumda Yarıldım dersem yeridir, Konu Kısa Zamanda Çorbaya Dönüştürülmüş. Her Gelen Bişeyler demiş Ama Ticaret Maksadıyla Konuya Giren Çok ama Çok Az Kişi Gördüm. :)))
Aynen abi bırakmıyorlar alıcı konuyla ilgilensin konuyu sapıttırıp duruyorlar
-
Çakmak alındı.