İhtiyaçtan Satılık 160 Gb İpod Classic Slim
-
ahali,
acele nakit ihtiyacından ipodumu satmak durumundayım. kutusu mutusu elimde mevcut, cihaz sorunsuz, bataryası çok iyi durumda.bildiğiniz üzere müzik - fotoğraf - video oynatıyor.
arkasındaki aynalı kısımda çizikleri var. çiziksiz ipod yok zaten ikinci elde.
aşağıdaki ilana çok da net olmayan bikaç fotoğraf koydum ama isteyen olursa daha iyilerini çekebilirim.
[ilanda 320 fiyat koydum ama aramızdan birine giderse 300 liraya tamamım]
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-acil-ihtiyactan-satilik-ipod-classic-160-gb-slim-66554397/detay/tahribattan daha önce benimle alışverişi olanlar beni yakinen tanıyan müridler vardır. alım satımda herhangi bi problem yaşamayız. yerine göre elden teslim veya kargo ile teslimat yapabiliriz.
-
ilk defa güzel fiyat gördüm tbtde
-
Bu aletler çok güzel yahu..
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------ilk defa güzel fiyat gördüm tbtde
----------------------------- -
iyi satışlar , alana geçmiş olsun.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------iyi satışlar , alana geçmiş olsun.
-----------------------------o neden ?
-
istanbul / ataşehir / örnek mah. vayy amk alacak olsam dibimdemi oturuodun laa :D hayırlı satışlar.
-
çok acil la ! upupupup!
-
up olsun hemde aklıma takıldı, ebook okunuyor mu bu aletle pdf txt v.s, birde kaç saat film izlenebiliyor ortalama
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------up olsun hemde aklıma takıldı, ebook okunuyor mu bu aletle pdf txt v.s, birde kaç saat film izlenebiliyor ortalama
-----------------------------hocam ebook okunuyor ipodun kendi ebook formatı var ona çevirip okuyorsun.
ya da txt formatında da okuyabiliyorsun.
ben film izlemek için telefonu tercih ettiğimden tam bişey söyleyemiycem ama fikir olsun diye söyluyorum günde 2 saati aşkın müzik dinleyerek bi hafta şarj etmeden kullanıyorum.
-
güzel ürün güzel fiyat.. artı oğuz güvenilirdir.. daha önceden kulaklık almıştım :) iyi satışlar param olaydı alırdım :D