folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda 1TB Philips External Daha Ucuzunu Bulamazsın!

İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda 1TB Philips External Daha Ucuzunu Bulamazsın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ok hocam pmini beklicem bire makbuz kesiliyor mu şimdi ben aldıgımda üretim hatası falan çıkarsa bunu oem parça satan bi bilgisayarıya götürdüğümde benden mi aldın diyemi soruyo yoksa servisine mi yolluyor direkadamdan almadıgım birşey için adam uğraşmaz herhalde yetkili bayisi burda zaten yokta olsa bile onalrda makbuz istmez mi yoksa bozulunca sana mı yolluyoztefaarruatlı bir bilgi verirsen sevinirima yrıca 1tblik externallarla 3.5'i kıyaslayan arkadaşlara da açıkçası biraz şaşırdım :) neyse hocam dediğim gibi benim niyetim var ama kredi kartı ödemesini ancak kapımda yaapbiliyorum garanti işinindenasıl yürüdüğünü detaylı olarak pm atarsın,iyi satışlar..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Nikoteen PM lerini kontrol et kredi kartı taksitli ödeme ve garanti konusunda detaylı bir bilgi gönderdim sana..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

300'e onu alacagima bu ürünü alirim daha iyi ;

http://www.darty.com.tr/e_commerce/EXTERNAL-HDD/WESTERN-DIGITAL/WDE1UBK10000E-p-26817-c-30.htm

ürün iyi olabilir ama bana göre 300 cok para :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arkadaşlar anlamıyorum gecenin bu saatinde işiniz gücünüz yokda milletin işine çomak sokmaktan ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum. Nikoteen gereken cevabı önceki postlarda belirtmiş zaten philips garantisi herbirşeyi var ki PHILIPS söylenecek söz yok aslında üzerine.Bu rada ne hırsızlık yapıyoruz ne de milleti kazıklıyoruz. bir yerden indirimli ürün buldum ve bende ucuza satıyorum daha açık ne diyebilirim ki?

Gerçi kendini bilmeyen adamlara satış yapmaktansa adam gibi mantıklı düşünen alıcılar ortaya çıkıyor bu şekilde. 

Neysegecenin bu saati başka birşey söylemek istemiyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar anlamıyorum gecenin bu saatinde işiniz gücünüz yokda milletin işine çomak sokmaktan ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum. Nikoteen gereken cevabı önceki postlarda belirtmiş zaten philips garantisi herbirşeyi var ki PHILIPS söylenecek söz yok aslında üzerine.Bu rada ne hırsızlık yapıyoruz ne de milleti kazıklıyoruz. bir yerden indirimli ürün buldum ve bende ucuza satıyorum daha açık ne diyebilirim ki?

Gerçi kendini bilmeyen adamlara satış yapmaktansa adam gibi mantıklı düşünen alıcılar ortaya çıkıyor bu şekilde. 

Tamam Hocam Özür Dilerim, Amacım işini baltalamak değildi, Ben Memnun kalmamıştım üründen, Giden Tonla Programlarıma olmuştu. Satıyorsan farklı bir ürün seç sat istedim. Tecrübe edilmiş olanı Söylemem kendini bilmemezlikmi yani. Neyse İşlerinde Başarılar, Çomak Soktuğumuz yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Edit : iyi satislar hocam,

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Tamam Hocam Özür Dilerim, Amacım işini baltalamak değildi, Ben Memnun kalmamıştım üründen, Giden Tonla Programlarıma olmuştu. Satıyorsan farklı bir ürün seç sat istedim. Tecrübe edilmiş olanı Söylemem kendini bilmemezlikmi yani. Neyse İşlerinde Başarılar, Çomak Soktuğumuz yok.

Hajım aslında sözüm sana değildi sen edebinle gerekli uyarıyı yapmışsın zaten ona bi sözüm yok. 

20 yaş altı onu alacağına bunu alırım zart zurt diyen müridlere benim sözüm. 

Eleştirin için gerçekten eyvallah en doğrusunu yapıyorsun bence. bu şekilde herkez bilgi sahibi oluyor. he şuda var bu satışta ürünün philips olmasına güvenmek gerekiyor garanti konusunda.

Ve takdir edersiniz ki elektronik herhangi bir cihazda herhangi bir arıza çıkabilir. önemli olan o cihazın markası ve garanti konusunda sorun yaşanmayan bi ürün olması..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Hajım aslında sözüm sana değildi sen edebinle gerekli uyarıyı yapmışsın zaten ona bi sözüm yok. 

20 yaş altı onu alacağına bunu alırım zart zurt diyen müridlere benim sözüm. 

Eleştirin için gerçekten eyvallah en doğrusunu yapıyorsun bence. bu şekilde herkez bilgi sahibi oluyor. he şuda var bu satışta ürünün philips olmasına güvenmek gerekiyor garanti konusunda.

Ve takdir edersiniz ki elektronik herhangi bir cihazda herhangi bir arıza çıkabilir. önemli olan o cihazın markası ve garanti konusunda sorun yaşanmayan bi ürün olması..

Eyvallah hocam, Utandım şimdi varya. :)

Aslında haklısın Elektronik Tamir Camiasında da bir Söz vardır Elektronik Şans işidir deriz hep. Philips süper Markadır. Sanırım Benim Lanet Şansımdan kaynaklanmıştı o durum. Hayırlı Satışlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bu arada arkadaşlar ürünü

http://www.sahibinden.com/philips_spe3091_1tb_3_5_hdd_daha_uygun_fiyata_bulamazsiniz!_350-00WQQaXQQ14650800WQQpXQQdisplayitem

Linkinden takip edebilirisiniz..

Unutmadan size 300 lira ona göre :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

philipsin garantisinin üstüne garanti yok. cdwriter almışım defalarca değiştirdim her seferindede bozan bendim. adamlar sonunda bıkmış olaki bana bi writer verdiler 4 yıldır tık demeden çalışıyor. 

fiyat makul. bu aletin üretim yeri neresi. taşıma çantası gibi birşeyi varmı.  

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 7479 Toplam Mesaj: 41