İki Türk Profesör Altın Üretti
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
uçağa falan binmezler inşallah
-----------------------------aynen
-----------------------------++++++++++
-
Hmm altını nasıl üretmişler gerçekten merak ettim.Altın normalde element değil midir.Benim bildiğim elementler uzayda zaten bulunan maddelerdr.He eğer radyoaktivite gibi bir yolla ürettilerse zaten onu üretmek için harcanan enerji altının kendi değerinden fazla olur.İnanmayın böyle salak şeylere
-
Türkiye'de Hiçbir Başarı CEZA'sız Kalmaz..!
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm altını nasıl üretmişler gerçekten merak ettim.Altın normalde element değil midir.Benim bildiğim elementler uzayda zaten bulunan maddelerdr.He eğer radyoaktivite gibi bir yolla ürettilerse zaten onu üretmek için harcanan enerji altının kendi değerinden fazla olur.İnanmayın böyle salak şeylere
-----------------------------haberi dikkatli oku.. haber komple sallamasyon olsa da anlatılanlar herkesin anlayabileceği düzeyde ve mantıklı..
-
Bakterikerin yapısında altın elementımi varmış
-
arkadaşlar bir info da ben yazam bu konu için şöyleki kurban bayramında yozgat tarafından gelen koyunların azı dişinde çok düşük mikronda altın kaplama gibi bir tabaka bulundu bu kanal d haberlere de çıktı geçen yıl bundan sonra türk bilim araştırmacılar niğde ili gümüşler kasabasında yaşayan hayvanların azı dişinde de böyle kaplamaya raslandı oraya bir araştırma ekibi gelmiş o yörede dagda bulunan altın otuna benzer bir bitkinin peşine düştüler bundaki moloküler araştırma yapmak için molokülünü inceleyecek. niğdenin yenigümüş ve eskigümüş kasbalarında halk bu otu araştırmaya başladı oralı yaşlı insanlara sorarsanız bu olayı anlatır ve şu an bile hayvanların dişleri incelense gene raslanır bu ot o yörede ve rakımı 1000 üstünde olan sivas yozgat illeri doglarında yetişiyor bir kaç ot tespit edildi onun üzerinde araştırmalar yogunlaştı google den aratırsanız böle bir olaylar var. bu olayda belki böle bir araştırmanın sonucu olabilir bendende tavsiyem uçak ve araca binmesinler. her an önlerine bir kamyon çıkabilir.
-
Altınları satıp biranönce paraya çevirmek gerek.
Yakında onlarda pul olur.
-
Allah ın verdiği muciveri güç işte budur abi türk milletinde herşeyin sahtesini yapabilme kaabiliyeti maksimum düzeyde :D
-
Adamlarda sevinmiştir zengin olcaz diye bilmiyorlar başlarına gelcekleri ;)
-
şerrefsizim aklıma gelmişti