folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İki Türk Profesör Altın Üretti

İki Türk Profesör Altın Üretti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

cosmic bunu yazdı:
    uçağa falan binmezler inşallah

aynen 

++++++++++

Minimalist Değilim Tembelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Hmm altını nasıl üretmişler gerçekten merak ettim.Altın normalde element değil midir.Benim bildiğim elementler uzayda zaten bulunan maddelerdr.He eğer radyoaktivite gibi bir yolla ürettilerse zaten onu üretmek için harcanan enerji altının kendi değerinden fazla olur.İnanmayın böyle salak şeylere

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    Türkiye'de Hiçbir Başarı CEZA'sız Kalmaz..!

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    Hmm altını nasıl üretmişler gerçekten merak ettim.Altın normalde element değil midir.Benim bildiğim elementler uzayda zaten bulunan maddelerdr.He eğer radyoaktivite gibi bir yolla ürettilerse zaten onu üretmek için harcanan enerji altının kendi değerinden fazla olur.İnanmayın böyle salak şeylere

haberi dikkatli oku.. haber komple sallamasyon olsa da anlatılanlar herkesin anlayabileceği düzeyde ve mantıklı..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Bakterikerin yapısında altın elementımi varmış

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir info da ben yazam bu konu için şöyleki kurban bayramında yozgat tarafından gelen koyunların azı dişinde çok düşük mikronda altın kaplama gibi bir tabaka bulundu bu  kanal d haberlere de çıktı geçen yıl  bundan sonra türk bilim araştırmacılar niğde ili gümüşler kasabasında yaşayan hayvanların azı dişinde de böyle kaplamaya raslandı oraya bir araştırma ekibi gelmiş o yörede dagda  bulunan altın otuna benzer bir bitkinin peşine düştüler bundaki moloküler araştırma yapmak için molokülünü inceleyecek. niğdenin yenigümüş ve eskigümüş kasbalarında halk bu otu araştırmaya başladı oralı yaşlı insanlara sorarsanız bu olayı anlatır ve şu an bile hayvanların dişleri incelense gene raslanır bu ot o yörede ve rakımı 1000 üstünde olan sivas yozgat illeri doglarında yetişiyor bir kaç ot tespit edildi onun üzerinde araştırmalar yogunlaştı google  den aratırsanız böle bir olaylar var. bu olayda belki böle bir araştırmanın sonucu olabilir bendende tavsiyem uçak ve araca binmesinler. her an önlerine bir kamyon çıkabilir.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Altınları satıp biranönce paraya çevirmek gerek.

Yakında onlarda pul olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Allah ın verdiği muciveri güç işte budur abi türk milletinde herşeyin sahtesini yapabilme kaabiliyeti maksimum düzeyde :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    Adamlarda sevinmiştir zengin olcaz diye bilmiyorlar başlarına gelcekleri ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    şerrefsizim aklıma gelmişti

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
Toplam Hit: 6074 Toplam Mesaj: 33