İki Yıllık Bilgisayar Programcılığından Mezun Oldum
-
EEEE ne yapalım diyenler olacak inanın bende kendime diyorum eee erdem okudunda ne oldu ???? Vasviye teyze misali....
Çok şaşırıyorum kendime. niye okudum neden okudum öss ye bile neden girdim bilmiyom amk. Kim dedi acaba gir diye.
girdim gelen puanla edirne uzaktan eğitim yazdım.
Öle böle 2 sene bitirdim zaten kolay bir okul puanıda düşük. Hocalar felan kasmıyor. Ödevlerden geliyor sorularda bla bla.
Eğer amaç diplomaysa gerçekten tercih etmenizi isterim. Hoş gerçekten çalışırsanız birşeylerde öğrenirsiniz o konudada kötülemek istemem.
Şu anda hayalime 2 adım kaldı.
DGS ye gireceğim 2 hafta içinde umarım iyi puan gelir gelmezsede amk. Bunu bile face grubunda son anda duydum 6 saat kuyrukta bekledim kayıt oldum. Kazanamazsam tü bana...
Olurda 4 yıllığıa uzatıp bitirirsem üniversitede öğretim üyesi olmak adına ilk işlemleri gerçekleştireceğim. Ales males varmıydı bilmiyomda öle işte ya takılacam amk.
Böle top sakal bırakıp öğrencilere facebook u yapın bana diyecem yok yok twitter.... :Pp
Dışardan iş gelecek ödev verecem böle köşeyi dönecem. Yapan varmı acaba...
Böle gece gece canım sıkıldı yazayım dedim....
Hayatta plan yapmadanda bazı şeyler olabiliyormuş çok şaşırdım.....
-
Ne güzel . bizde plan yapıp yapıp yıkılıyoruz . imrendim yemin ediyorum :) Aynen devam
-
Elixiron bunu yazdı
Ne güzel . bizde plan yapıp yapıp yıkılıyoruz . imrendim yemin ediyorum :) Aynen devam
Üstad 4 yıllık kimya bölümü mezunuyum, yüksek lisansımda var.
Plan yapınca yukarıdaki oldum, yapmayında aslında olmak istediğim oldum.Sonuçta ne oldum ne olmadım bilmiyorum ama anladığım plan yapmadan elde etmek istediklerini daha rahat elde edebiliyorsun galiba.
Erdem tarafından 09/Tem/14 05:22 tarihinde düzenlenmiştir
Varmı böyle benim gibi merak ediyorum. Böle şans eseri şu sınava girem buna girem bu olam diyebilenden bahsediyorum tabiki... Yada olandan -
Erdem bunu yazdıElixiron bunu yazdı
Üstad 4 yıllık kimya bölümü mezunuyum, yüksek lisansımda var.
Plan yapınca yukarıdaki oldum, yapmayında aslında olmak istediğim oldum.Sonuçta ne oldum ne olmadım bilmiyorum ama anladığım plan yapmadan elde etmek istediklerini daha rahat elde edebiliyorsun galiba.
Varmı böyle benim gibi merak ediyorum. Böle şans eseri şu sınava girem buna girem bu olam diyebilenden bahsediyorum tabiki... Yada olandanyarın kpss başvuruyum en iyisi baktık güzel biryerlere geldik hiç belli olmaz
-
O bölümü bitiren bi arkadasım Türkiye'deki bi kaç şehir değiştirmeden sonra şuan maldivlerde calısıyo. Otel otomasyon sistemini falan ögren sende akar gidersin.
-
hayırlı olsun, sonuçta bi eğitim aldın belirli bir meslek bölümünde diploman var, küçümsemene gerek yok.
-
bende bilg.prog bitirdim, sonuç? bakacaz.
-
Ben bitireli 1sne oldu sonucu soyleyem dayın varsa ıse gırer ayda 2 lıra maas alır programcı olursun olan arkasın varmı var havaalnında calısanda vs vs
Dgsye gırecek arkasdlara tavsıyem matematıge asılın gıtsın gersı teferruat 5mat ıle cakırdı ıdım 4 yıllıgı once mat sonra turkce cozun emın gerısı zaten gelır Hayırlısı İle İnşallah
-
bende bitirdim bu dönem. ne yapacağım şimdi bilmiyorum dgs falanda yok benim için. kpss desen bu bölümden tercih yok. muhtemelen açıktan 3. sınıftan kamu yönetimi okuyup o şekilde kpss kascam.
-
ben okula gitmeden 4.00 dan 3 yaptım valla. 2 sene önce mezun oldum bu zamana kadar hic diplomayada ihtiyac duymadım
-
siyahbereli bunu yazdı
hayırlı olsun, sonuçta bi eğitim aldın belirli bir meslek bölümünde diploman var, küçümsemene gerek yok.
Estağ. be usta küçümseme değil anlatmak istedim ama öyle anlaşılmışım demekki.
Aslında hayatın bana oynadığına kızgınım. Keşke 4 yıllık bu bölümü bitirseydim öle gırgırına takıldım ya istediğim oldum ona takılıyorum ya .
Yoksa benim kişiliğimde sokaktaki dilenciyi küçümsemek yoktur. Okuduğum okulu diplomayı hele hele asla.
Yanlış anlaşılmışım...
NURK
İşte hayat bu ya :)) bana sorarlar sana sormazlar, bu nasiptir kısmettir.... İyi insanlarla karşılaşmışsındır hayat seni o şekilde sürüklemiştir. ne mutlu sana.