İkinci El Kitap - Güncellendi
-
huzi123 bunu yazdı
Tibetin Gençlik Pınarı ve Simyacı ne kadar hocam?
Merhaba, Tibet'in Gençlik Pınarı'nı yakın arkadaşıma verdim. Şu an elimde bulunmuyor. Simyacı ise 5 TL.
-
Yeni kitap eklenmiştir. Üçüncü görseldeki bordo renkli kitap:
Musiki Muallim Mektebi İçin Armoni. Muharriri: Dr. Johannes Merkel, Leipzig Konservatuarı armoni profesörlerinden.
Nakli Cevat Memduh
Ankara musiki muallim mektebi nazariyat muallimi
Kitap 1929 basımıdır.
Bozkurtlar Diriliyor ise ikinci basımdır. Fiyatlar eklenecektir. -
Günceldir
-
Şuan elinde kalan kitaplar neler hocam?
-
by_Tet bunu yazdı
Şuan elinde kalan kitaplar neler hocam?
Haliçte Yaşayan Simonlar - 5 TLİhaneti Gördüm - 5 TLBu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor - 5 TLÖmer Hayyam Dörtlükler - 4 TLAnıtkabir Soygunu - Bedavaİhtilalin İçyüzü (Birinci basım - 1962 yılına ait) - 7TLSimyacı - 5 TLTürklerin Tarihi - 10 TLBabalar ve Oğullar - BedavaBir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - 5 TL
Armoni - 20 TL (En son görseldeki bordo renkli kitap 1929 birinci baskı)Teşkilatın İki Silahşörü - 10 TLSil Baştan - 7 TLCumhuriyet - 10 TLAteşi Yakalamak - 10 TLCehennem - 14 TLHaliçte Yaşayan Simonlar - 5 TL (Kitap korsan basımmış, alırken dikkat etmemiştim.)Ejderin Tutkusu - 11 TLOlasılıksız - 7 TLİhaneti Gördüm - 5 TLSeri Katiller - 5 TLEmpati - 10 TLKralların Çarpışması - 9 TLRoverandom - 20 TL Birinci Baskı 2000Yüzük Kardeşliği - 20 TL 1998 İkinci BaskıDa Vinci Şifresi - 11 TL
Aynı kitaptan tekrar girilmiş ve fiyatları farklı ise elimde mevcut fazladır.Bunlar hocam. Belki eksik veya fazla olabilir. Konuyu tekrar güncelledim. -
+ref beyler.
-
armoni ve ihtilalin iç yüzü ay başında alacağım ne kadar olur
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
+ref beyler.
Teşekkür ederim dostum. gkhnhalil ile alışverişimiz olmuştur. :)
spawm bunu yazdıarmoni ve ihtilalin iç yüzü ay başında alacağım ne kadar olur
Kusura bakmayın hocam, yoğunluktan dolayı konuya anca bakabiliyorum. Toplam ikisi 25 TL.
Bu arada fiyatlardan bazıları güncellenmiş olup, bazı kitaplarada eklenmiştir.
-
resimleri güncellermisin paşa gözükmüyor
-
ersn bunu yazdı
resimleri güncellermisin paşa gözükmüyor
Dns değiştir hocam.