folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkinci Susurluk Mu Acaba?

İkinci Susurluk Mu Acaba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

herhangi bir yerde olayla alakalı bir haber varmı ? 

Hiç bir yerde ben göremedim. Bunlar bir yerlerde yayınlanmıyorsa sen nasıl duydun ?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Bu işler "sanırım", "herhalde" ile yürümüyor maalesef..Kanıt lazım kanıt..

Diyorsun ki bilmem kaç milyon dolarlık çek-senet, adamların iş adamı ya da mafya olmadığını nereden biliyorsun?
    İçeride sivil olup olmadığı belli olmayan adamlar var demişsin..Bak kendin diyosun kim oldukları belli değil..

Emekli başkomiser diyosun, emekli başkomiser adı üstünde, emekli..Adam belki iş adamı oldu, belki de mafyaya karıştı..

Vietnam falan geçeceksin o işleri...Medyaya bakarsan 15 yıldır Vietnam'ın altınları sat sat bitmedi zaten :)

Her şey belirsizken derin devlet falan deyip de derin devletin derinliğini düşürmeyin derim ben..

Bu durumda bize yine Işıkları yakıp yakıp söndürmek kalıyor herhalde..Sabaha kadar yakalım söndürelim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

işte mitingler, seda sayan ayrılmışmıu yok x yarışmasındaki orospu kimle yatmış, susurluk, mitçi öldürülmesi, terorsitler, bombalar.

Türkiyenin hali bu...Dikkatlari böyle çekiyorlar.İsteyenlerde istediklerini yapıyor.İzlemeyin sittimin haberlerini.Magazini şunu bunu.O arabadakiler olayalrda hiç mikimde değil.NEden mi?

Çünkü susurluk oldu herkez vır vırladı 3-4 ay sonra aynı şeylere dvm.Yine mafyalar ile devlet iş birliğinde oldu.Hatta diziye çekildi polat adında çok kahraman bey efendi devlet adamı olup bütün işleri mafyalığı kullanarak bitirmeye çalıştıu.Öyle ki bu devlet görevlisi mafya ırakta bile işler yaptı.

İzleniyor bunlar.Bunların gerçekleri var herşeyi normal görüyoruz.Peki o zamana kadar nerdeydik?NEden hiç bir olay yokta böyle bir durumda bas bas bağırıyorsunuz?Eğer bir şeye karşı çıkıp kınayacaksanız öncelikle bunları sadece ortaya çıktığında değil normal hayatta kınayım.Kurtlar vadisini izlemem.NEdne mi çünkü devlet mafya olmadanda işlerini bitirebilir.Seda sayanı falan izlemem neden mi umrumda değil.....vs.vs...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    herkes elini elektrik düğmelerine yakıp yakığ söndürcez... İnsan kendini burası türkiye demekten alamıyor :D

Sade Üye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    o deil de kaza olmasa derin devletten haberimiz olmucak

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Ben konuyu yok sayiyorum ne bir belge nede bir kanit var konu basligi ac gitsin hic bir yeri b*k la sivayamazsiniz..

Chicagoan TRTC34
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    b*k mu :D

Sade Üye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    zorlauye bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben konuyu yok sayiyorum ne bir belge nede bir kanit var konu basligi ac gitsin hic bir yeri b*k la sivayamazsiniz..

la olm kopyam mısın nesin mq :D tahribata bi aksi üye yeter sen nerden çıktın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    zumsuk hocam bu axi üye deil bu zorla üye :P

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    hadi ışıkları yakıp yakıp söndürelim :)

haha iyidi :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
Toplam Hit: 2618 Toplam Mesaj: 23