İkoncan
-
Söylesene can, sen hiç sevgili nedir bilir misin? Dünyanın en kolay bağımlılık yapan uyuşturucusunun, aşkın tadını biliyor musun? Onu gördüğünde hiç üstüne yıldırım düştü mü? Dilin tutulup kilitlendi mi karşısında? Sadece elini tutmanın sevişmekten fazla haz verdiğini fark ettin mi ya da gözlerine dalıp uyuyakaldın mı hiç dizlerinde? Bildiğin en güzel söz onun ismi, en huzur veren yer onun yanı oldu mu? Onsuz geçen bir saatin 60 günden uzun sürdüğünü fark ettin mi? Başını göğsüne yasladığında kalbin zincirini kırıp kaçtı mı kafesinden ya da seve seve prangaladın mı hayatını iki dudaktan çıkacak sözlere?
Sizin oralarda aşklar ucuz oluyor can. İki kadeh kırıtmaya ve adı Benjamin olan adamın tebessüm eden bir resmine bakıyor geceyi ayrı geçirmemek. Oysa delik olan ceplerimize inat sevdamız limitsizdir bizim.
Sizler manita dersiniz fok balığı gibi konuşan insan benzeri mahlûkatların dişilerine ve bütün yapmacıklığınızı bitirip ‘Defol’ demeniz atacağınız bir mesaja bakar. Söyle can; Kays hiç Leyla’ya mesaj atmış mıdır ya da asansör sanıp Leyla’yla çıkmış mıdır? Ferhat, Şirin’i Msn’den, Zühre facebook’tan Tahir’i silmiş midir can?
Sizlere sevgiyi yanak yanağa poz vermek, birlikte olmayı da aynı arabaya binip âlemde görünmek diye öğretmişler. Oysa Tanrı sevmeyi ibadet kabul ettiğinde valide-i beşer Havva daha doğum yapmamış, Âdem ise birlikte olmanın aslında birlikte ölebilmek olduğunu henüz taşlara kazımamıştı can.
Can; içten, yürekten gelene, acıya ve sevince yaren olana denir. O yüzden vazgeçtim. Çünkü sizler bol paralı ama sevgisiz hayatlarınızda aşk cellâtlığı yapıyor, kadınların peşinden sadece bedenleri için koşup insan kasaplığı yapıyorsunuz. Sizler ikoncansınız ve bu halinizle sirke çok yakışıyorsunuz.
Saygılar
-
beğendim hocam güzelmiş tebrik ederim.
-
Sen insan değilsin bunu biliyorsun dimi :| O nasıl yazış tarzıdır arkadaş :|
-
o ilham senin yanından hiç ayrılmasın ,)
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Sen insan değilsin bunu biliyorsun dimi :| O nasıl yazış tarzıdır arkadaş :|
-----------------------------İmzama bak ne demek istediğimi anlıyacaksın ;)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
o ilham senin yanından hiç ayrılmasın ,)
Amen.Yarın kendisine okuturum artık;) -
ya hacı harbi kralsın.Ama konu aldıgın parazitler senin yazdıklarını bile haketmiyor.
-
HannibALgan bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------Sen insan değilsin bunu biliyorsun dimi :| O nasıl yazış tarzıdır arkadaş :|
-----------------------------İmzama bak ne demek istediğimi anlıyacaksın ;)
-----------------------------Sen O bütün imzalarının nerelerde yayınladığını takip et =) Sora beni anlarsın... Seni dünyaya yayıyorum a.g :D
-
pek de beğenemedim desem acaba müridlerden tepki alır mıyım?
-
güzel olmuş ellerine saglık :) bu arada imzanı çaldım haberin olsun
-
Prometheus bunu yazdı:
pek de beğenemedim desem acaba müridlerden tepki alır mıyım?
-----------------------------alırsın hoca beğenmeme şansın olabilirmi şu sihirli kalemi (: