İlginç Bir Flash Disk !!
-
hojalar Cihazın büyüklüğü içerdiği veri büyüklüğüne göre değişiyor. Alet patlamak üzere gibi gözüktüğünde,ekranda "Yeterli yer kalmadı" uyarısı da çıkıyor.Bilgisayardan çıkardığınızda da şişkin kalıyor,böylece çıplak gözle ne kadar veri alabileceğini kestirebiliyorsunuz. ilginç geldi bir rus tasarımcı tarafından geliştirilmiş..
http://www.plusminus.ru/flashbag1.jpg
http://www.plusminus.ru/fl2.jpg
-
güzelmiş ya almak isterdim bir tane
-
Vayyyy be süper yapmışlar,adamlara helal olsun,bizim ülkemizde hala başörütüsü,kürt,ermeni,imf.... sorunlarıyla uğraşılıyor.Adamlar teknolijide farkı iyi koymuşlar bize,bizimkilerde bize gerici diyorlar kendileri çok ilericidirler yaa,o yüzden 1,5 cm lik bir direnç yapamıyor türkiye,kaldı ki böyle ilericilik oluyor
Sağol resimler için -
peki bişe sorcam bu flasdisk patlarsa bütün bilgiler havayamı karısacak????
-
peki patladığını varsayalım evi kirletir mi???
pc yi bozar mı???
pederden fırça yedirir mi???
?????????????????????????? -
sizin sorduğunuz soruların cevabına daha çok var.
Asıl soru şu; Yarım asır içinde türkiyeye gelir mi??
Konuyu sapıtmayın arkadaşlar -
acaip bişey ya bayıldım :)
-
Ehehe, adamin nereler icin calistigini okusaydiniz mal olurdunuz. ( Ben okudum ve mal oldum )
Clients: United Nations Organization, Russian Federal Space Agency, Yukos, Danone, Megafon, Lomond and others.
Lan bu Firmalar da ne diyosaniz,
1. si Birlesmis Milletler.
2. si Ruslarin NASA si.
3. su Rusya'nin 2. en buyuk petrol sirketi
4. su Bildiginiz Danone, hani bilmemkac ulkede satan marka.
5. si bi Rus GSM operatoru ( Turkcell-Telsim gibi bise )
6. si Lazer printer fln ureten, acaip bi Rus firmasi.
Bu adam bu basliga tum post atanlarin hepsini nakit olarak satin alabilir. -
Hacı süper bişey bu ya!Kimde olursa acaip havası olur.Ben Sponge Bob'u isterdim walla :)) Nerden bulabiliriz acaba?
-
accayip bişey de şimdi bu allah bilir ne kadardır?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------bilen varsa yazsın
----------------------------------------------
payalşım için TŞK -
Bu sadece bi çizim sitelerine girerseniz daha iyti anlarsınız.
Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 12