İlginç Bir Görüntü :(....
-
-
hocam video bölümüne taşıman gerekir başlığı
-
Ohaa a.q Oneydi :S
-
--
-
yahu olmaz böle şey
bi resim çektim deri değil plastik sankim
http://img260.imageshack.us/img260/3962/fakedirfakeko4.jpg -
o adam kolunu o kadar derin kesemez kesse orda yere sülük gibi yapışır..!
ikincisi ağızdan kola giden bi yol söleyin bana :)
üçüncüsü hiç kan akmadı :) -
0-7 yaş için uygun olan bi video kolu kesince gram kan gelmedi bu adam mükemmel :D
-
adamın adi criss angel ve illüzyonist. ama biraz yandan yemişi. insanlar kendisine tapacak sanııyor sihirbazlık yapınca.garip garip hareketler konuşmalar falan.
adam zaten bırakın illüzyonist olmayı işini yapamama endişesinden dolayı izleyicileri bile parayla tuttuğu söyleniyor.hatta yine youtubeda bir vidyosunda adamın 2 farklı tarihteki sokakta yaptığı gösteride aynı adamlar var ve aynı numaraya şaşırıp kalıyorlar nasıl oluyorsa:D
bu vidyo için söyleyeceğim ise
1-)evet o kadar kan akmazdı
2-)derinin dokusunu bilirsiniz.kesilince öyle koltuk derisi keser gidi durmaz.
3-) olayın sokakta yapılıyormuş gibi gösterilip aslında herşeyin ayarlı olduğu da adam parayı sözdfe koluna gönderirken gelen rüzgardan belli.nereden geliyor o rüzgar osuruyor mu adam?:D
-
Kolpa ya nasıl olacakki öle bişey :|
-
s.ktir bu ne yaaa fake ulan bu :D
-
şimdi bu benim uzmanlık alanıma giriyor :P 100% fake onu once bilin adam deri ile etin arasından bir yerden geciriyor miğdeyle hic bir baglantısı yok bi kere orda ofsayt :P onu yapması için adamın derisi etine yapısık olmaması lazım eger oyle olsaki olamaz butun vucudu sarkar bide okadarcık kesikle bırak onu acmayı götü yemez o bıcagı oraya degdirmeyi ama hakkaten efekleri yapan arkadas bu işten anlıyan adam belli