folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlginç Bir Şey Buldum Değerli Midir Acaba ?

İlginç Bir Şey Buldum Değerli Midir Acaba ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler bizimde evde tarihi şeyler var acaba bilgisi olan varmıdır ne kadar eder falan diye?

https://www.dropbox.com/sh/7ywuchvtjhcof3u/AAAhb2VrTWJCgZY9X4qmo3EUa?dl=0

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı

925 gümüş demek değil mi ? antika olsa akbank logosunu onun üstünede damgalatmaz ki :S ama takipteyim 

Hocam şimdi şöyle bir bilgiye ulaştım zamanında akbankın kuruluşunun 25. yılına özel gümüş para bastırmış akbank ve bunlar nadir olarak bulunup piyasada yüksek meblağlarda satılıyormuş. Ancak bunun gramajı çok ağır yani yaklaşık 500-600 gram gelir öküz gibi bişe amk :D bilmiyorum ki yani 

Benden sana bir tavsiye hocam, Çöp kutusuna atılmış gümüş tepsi buldum markasına ve modelıne netten baktım 22.50tl yazıyordu geri attım bende

Akşam kuyumcu ımalatında çalışan mahalledeki bir abiye sordum gerizekalı dedi o 22.50tl dediğin gümüş tepsiyi getirip bizde erittirseydin 130tl alırdın dedim :)

Beyazıta git sadekarların yanında mıhlayıcılar onların yanındada dökümculer vardır gümüş altın döker eritirler, ne kadar gramajı varsa o kadar ham maddeesinin fiyatını alırsın koy nete 50tl ağırda diyorsun git beyazıta 200tl en düşük pişmanım o tepsiyi attıgıma

bu olay nası oluyo, o zaman netten sipariş ver götür eritsinler hı?

Hacı sen kapalıçarşı civarında ne tarihi eserleri erittiler bir bilsen :F

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunla iyi ayin yapılır, niye satıyorsunki şeytana kedi kanını bununla sunmak varken :)

Esconda tarafından 08/Ara/14 03:09 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı

925 gümüş demek değil mi ? antika olsa akbank logosunu onun üstünede damgalatmaz ki :S ama takipteyim 

Hocam şimdi şöyle bir bilgiye ulaştım zamanında akbankın kuruluşunun 25. yılına özel gümüş para bastırmış akbank ve bunlar nadir olarak bulunup piyasada yüksek meblağlarda satılıyormuş. Ancak bunun gramajı çok ağır yani yaklaşık 500-600 gram gelir öküz gibi bişe amk :D bilmiyorum ki yani 

Benden sana bir tavsiye hocam, Çöp kutusuna atılmış gümüş tepsi buldum markasına ve modelıne netten baktım 22.50tl yazıyordu geri attım bende

Akşam kuyumcu ımalatında çalışan mahalledeki bir abiye sordum gerizekalı dedi o 22.50tl dediğin gümüş tepsiyi getirip bizde erittirseydin 130tl alırdın dedim :)

Beyazıta git sadekarların yanında mıhlayıcılar onların yanındada dökümculer vardır gümüş altın döker eritirler, ne kadar gramajı varsa o kadar ham maddeesinin fiyatını alırsın koy nete 50tl ağırda diyorsun git beyazıta 200tl en düşük pişmanım o tepsiyi attıgıma

bu olay nası oluyo, o zaman netten sipariş ver götür eritsinler hı?

Hacı sen kapalıçarşı civarında ne tarihi eserleri erittiler bir bilsen :F

Aynen neler eridi neler ; 

Hocam şöyle diyim kurnazlıga bak şimdi 

Kuyumcuya gittin tek taş yuzuk var vericeksin atıyorum 3.000'e aldım adam diyo kı 1500-1700 arası çıkmaz daha hesabı veriyosun 

Kapalı çarşı çocugu alır o yüzügü senden 1500yüze mıhlamacıya götürür pırlantanın karatını ölçütürür açtırmaya verir mıhlamacıda pırlantayı çıkartıtır sadece 1.000 tl pırlantaya  bedel biçer daha sonra dökümcüye gider orada borsa kuru üzerinden ve ham madde oldugundan pahalıdır 1.000 lirada yuzukten okutur 500tl kar alır atar cebıne ve bunu yapması 25 dakika :) Tavukçular çarşında 25dkkayı geçmez :) 

O tektaşlar varya %37 bakır içerir ustamla kuş adasına tek taş yapıyoruz Eritim yaparken %37ye yakın bakır konuluyor 

Kuyumcaya 10 yüzük satarsın, sadece 1 tanesi vitrıne koyulur 9 tanesi dokume verilir eritilir toplam kazanç iki katına çıkar 

işlenmiş madde ucuza satılır, Ham madde pahalıya satılır, Altın tozu çalanlar, Tozları toplar bellı bir sıcaklıkta kaynatır beyazıtta apranata götürür sadece 2 kişi apranatta ham madde bozabılır gider bozarsın eger kıllanırlarsa elındekını alırlar dahada vermezler çarşı tepene çöker :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

200 gr gümüş diyo burada, resim küçük benziyomuki biraz anlamadım 

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Gümüşün hurda alış değeri 1 Tl , 200 gram geliyorsa onu sen ez götür o gümüz 200tl eder, ama düzelttirir şöyle bir bakımını yaptırırsan 300 e rahat okutulur

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Kaça okuttun hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii :) Parayı buldun da maldivleremi kaçtın  üstad nerelerdesin :) Senden çok biz merak ediyoruz durumu :)

EricNorthman tarafından 09/Ara/14 09:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bunu merak ettim şimdi bekliyorum

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit : Nişantaşı Urart şubesini aradım bi bayan çıktı modelini vesaire söyledim 1060 TL bizden alımı dedi. 200 Gr ediyormuş. Şimdi ben bunu kaça okuturum net gram da elimizde net fiyatta. Ederi sizce ne olur bunun

Tariqat_Sapiii tarafından 09/Ara/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 6434 Toplam Mesaj: 35