İlginç İddia: Madımak"In Arkasında Ergenekon Vardı
-
Sivas'ta yaşanan Madımak katliamının üzerinden 15 yıl geçti. Pir Sultan Abdal Şenlikleri'nde 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli ateşe verilmiş, 37 kişi yanarak hayatını kaybetmişti. Sır perdesi çözülemeyen olaylarla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu, Sivas katliamının üzerinden 15 yıl sonra ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu, Sivas'ta yakılarak öldürülen 37 kişiden 2'sinin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olduğunu ve bunu o dönemde MİT ile ilişkisi olan bir rektör yardımcısından dinlediğini söyledi. Rektör yardımcısının ismini açıklamak istemediğini belirten Hatipoğlu, "Bu kişi aynı zamanda bir üniversitede dekanlık yapıyordu. Konuşmamız sırasında MİT'i kastederek 'Ölenlerden 2'si bizim elemandı. Oraya şehir dışından gelenleri izlemek için gitmişler ve Madımak Oteli'ne müşteri gibi yerleşmişlerdi.' dedi. Ben şimdi Ergenekon ile ilgili ortaya çıkan bilgileri gördükçe, Sivas olaylarını kimlerin yaptığını daha iyi anlıyorum." diye konuştu.
Sivas katliamının 'derin devlet' işi olduğunu kaydeden Prof. Dr. Tahir Hatipoğlu, o dönemde kamuoyunun 'bu işi dinciler yaptı' şeklinde yönlendirildiğine dikkat çekti. Çoğu kişinin bu çeşit yönlendirmelerle inandırıldığını anlatan Tahir Hatipoğlu, "Şimdi Ergenekon ile ortaya çıkan sonuçlara baktığımda Madımak olayının bir derin devlet işi olduğunu daha iyi anlayabiliyorum. Bu olay, dincilerin üzerine yıkılmak için yapıldı. Kontrgerilla, özel harp dairesi işiydi. Sivas'ta insanları ajanlar tahrik etmiş ve olaylar çıkmıştı. Bugünkü Ergenekon ile de irtibatının olduğunu düşünüyorum. O günün Ergenekoncuları şimdi devam ediyor." diye konuştu. Üniversite camiasında MİT'e destek veren ve aracılık yapan çok sayıda öğrenci ve hoca olduğunu da söyleyen Hatipoğlu, Madımak olayında ölenlerden 2'sinin MİT elemanı olduğunu kendisine MİT'e aracılık yapan üniversitede üst düzey görevleri de bulunan bir profesörün anlattığını kaydetti.
Tuncer Çetinkaya
-
$imdi gelir biri jeeeee kurtlar vadisindede iskender büyük "bunlar ne çabuk unuttular sivasi maraşı konyayı" dedi fln der :F
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
$imdi gelir biri jeeeee kurtlar vadisindede iskender büyük "bunlar ne çabuk unuttular sivasi maraşı konyayı" dedi fln der :F
-----------------------------jeee sen kahinmisin :D
-
KV nin son bölümünde büyük iskender dediydi ya "bunlar ne çabuk unuttular sivasi maraşı konyayı"
şaşmadım hiç :|
:D
allasen her şeyi bu adamların üstüne ihale edecekler herhal :)
-
Tuncer Çetinkaya-Zaman gazetesi.Tartışılıkcak herhangi bir nokta yok.Her şey açık,akpyi paklama zamanı
-
Aklayın akpyi aklayın..
-
yazar kim ?
Tuncer Çetinkaya
Tuncer Çetinkaya kim ?
zaman gazetesinde yazar
zaman gazetesi kim ?
sivas olaylarini provakate eden gazeteler grubundan bir gazete
o otelde olenlerin arasinda mit ajani olabilir, mitin olmadigi yer varmi ?
Ataturkcu dusunce derneginde bile mit ajanlarinin oldugunu ve ergenekon u ortaya cikartan kisiler var.
yarinda bir yazi yazar idamla yargilanan insanlar sucsuz onlari serbest birakin asil suclulari yakalayin der,
orda bir ajanin olmus olmasi bu isi devletin yaptigi anlamina mi geliyor ?
Tuncer bey dene bu zamana kadar sustu da simdi konusuyor ?
sebebi acik, cunku su anda ergenekon konusunda konusmak serbest, atip tutmak serbest egerki zaman gazetesi veya o tarzdan insansaniz istediginizi soyleyebiliyorsunuz
kimse size ilismez dokunmaz,
ama diger kisimdaysaniz "a" deseniz icerdesiniz
ki gordunuz...
-
Zaman Gazetesi denen güruh, son dönemlerde demokrasi(!) zırvalamasıyla kendisini köşeye katıp her yere saldırmayı iş bilmiştir. Eskiden, demokrasiyi beğenmeyenler bugün aşığı olmuşlar. AKP'nin koltuk değnekliğiyle demokrasi olmaz.
-
oha konuyu ergenekondan tuncere ordan zamana bağladınız.beyler bu idda sadece tuncer çetinkayanın değil.başka kalemlerde bunu belirtmişler.(Zamanda yazmayan kalemler de)
-
hangileri mesela göstersene?
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
hangileri mesela göstersene?
-----------------------------
burda tek tek site ismi yazmayım google amcadan arat bugünkü manşetlerde dolu
