İlginç Ürün Satan Yerler
-
bu konuya çizik atılır
-
SweetyVolty bunu yazdı
İtinayla mini cannon üretilir, 5.95mm(kısaca 6mm) BB atabilen, ayaklı otantik görüntülü. Yalnız elimde Pirinç malzeme yok, transmisyon çeliğinden yapabilirim ancak. Boyama şansım da yok, sadece antipas atabilirim ne yazık ki.
Sipariş alınır. Ama fiyat sormayın, ne kadar istek olursa o kadar fiyatı düşer. O yüzden liste oluşturmam ve gerekli şeyleri edinmem gerek.
Fiyat hakkında aşağı yukarı bir bilgi verebilir misin?
Ona göre listede ilk sıraya ekleyebilirsin hocam beni. -
telekom bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
İtinayla mini cannon üretilir, 5.95mm(kısaca 6mm) BB atabilen, ayaklı otantik görüntülü. Yalnız elimde Pirinç malzeme yok, transmisyon çeliğinden yapabilirim ancak. Boyama şansım da yok, sadece antipas atabilirim ne yazık ki.
Sipariş alınır. Ama fiyat sormayın, ne kadar istek olursa o kadar fiyatı düşer. O yüzden liste oluşturmam ve gerekli şeyleri edinmem gerek.
Ona göre listede ilk sıraya ekleyebilirsin hocam beni.hocam geçen gün denedim, çok emek yiyen bi olay ve ucuz olmayacağını garanti edebilirim. Cnc yi kullanırsam basitleşir iş ama yine de kolay değil çünkü arz olması lazım onun için..
bu arada harbi pirinç türevi bir malzeme lazım transmisyon çeliğiyle çok dandik oldu görüntüsü, işlemek de zor..
-
bizim bi arkadaş yapmıştı bi ara elinde kalanlar vardı, hala duruyosa yarın foto atarım size sanırım 20 yada 25 tane kadar kaldı elinde, kaç tlden veriyomuş bi sorıyım
-
-
inceleyelim benim aklımdada vardı tamamen elyapımı ve kendi yapacagım çalışmaları satacagım ufak bi dükkan :) mini canon u bekliyorum :D
-
SweetyVolty bunu yazdıtelekom bunu yazdı
SweetyVolty bunu yazdı
Ona göre listede ilk sıraya ekleyebilirsin hocam beni.
hocam geçen gün denedim, çok emek yiyen bi olay ve ucuz olmayacağını garanti edebilirim. Cnc yi kullanırsam basitleşir iş ama yine de kolay değil çünkü arz olması lazım onun için..
bu arada harbi pirinç türevi bir malzeme lazım transmisyon çeliğiyle çok dandik oldu görüntüsü, işlemek de zor..
İlgin icin tesekkur ederim hocam. Sanirim burada talep 10-15 kisiyi anca bulur. Cin sitelerinde 30-40 dolara satiliyor, o kadar pahali olacagini dusunmemistim.
Bu arada sormasi ayip cnc yi kullanmiyorsan nasil yapmayi denedin?
Artik yerel magazalarda aramayi biraktim, internet sitelerine bakiyorum. Firsat buldukca teker teker siparis verecegim. En son galyumun 20 gr. i ebay'de 27$'di. -
enteresan siteler varmış
-
SweetyVolty bunu yazdıtelekom bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Ona göre listede ilk sıraya ekleyebilirsin hocam beni.hocam geçen gün denedim, çok emek yiyen bi olay ve ucuz olmayacağını garanti edebilirim. Cnc yi kullanırsam basitleşir iş ama yine de kolay değil çünkü arz olması lazım onun için..
hacı transmisyonla olmaz o
4140 dan yap
tabanca namluları ıslah çeliğinden yapılır biliyosun
-
arkadaşın elinde 20 yada 25 adet civarı kalmış, 30-35 tl civarında sattıgını söyledi, bize indirimli, olur fiyatı 22 tldir, isteyen olursa kargo alıcıya ait
buruksu tarafından 05/Nis/13 08:25 tarihinde düzenlenmiştir