folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlginç Ürün Satan Yerler

İlginç Ürün Satan Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bu konuya çizik atılır

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

İtinayla mini cannon üretilir, 5.95mm(kısaca 6mm) BB atabilen, ayaklı otantik görüntülü. Yalnız elimde Pirinç malzeme yok, transmisyon çeliğinden yapabilirim ancak. Boyama şansım da yok, sadece antipas atabilirim ne yazık ki. 

Sipariş alınır. Ama fiyat sormayın, ne kadar istek olursa o kadar fiyatı düşer. O yüzden liste oluşturmam ve gerekli şeyleri edinmem gerek. 

Fiyat hakkında aşağı yukarı bir bilgi verebilir misin?
    Ona göre listede ilk sıraya ekleyebilirsin hocam beni.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    telekom bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

İtinayla mini cannon üretilir, 5.95mm(kısaca 6mm) BB atabilen, ayaklı otantik görüntülü. Yalnız elimde Pirinç malzeme yok, transmisyon çeliğinden yapabilirim ancak. Boyama şansım da yok, sadece antipas atabilirim ne yazık ki. 

Sipariş alınır. Ama fiyat sormayın, ne kadar istek olursa o kadar fiyatı düşer. O yüzden liste oluşturmam ve gerekli şeyleri edinmem gerek. 

hocam geçen gün denedim, çok emek yiyen bi olay ve ucuz olmayacağını garanti edebilirim. Cnc yi kullanırsam basitleşir iş ama yine de kolay değil çünkü arz olması lazım onun için..

bu arada harbi pirinç türevi bir malzeme lazım transmisyon çeliğiyle çok dandik oldu görüntüsü, işlemek de zor..

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

bizim bi arkadaş yapmıştı bi ara elinde kalanlar vardı, hala duruyosa yarın foto atarım size sanırım  20 yada 25 tane kadar kaldı elinde, kaç tlden veriyomuş bi sorıyım

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

inceleyelim benim aklımdada vardı tamamen elyapımı ve kendi yapacagım çalışmaları satacagım ufak bi dükkan :) mini canon u bekliyorum :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

SweetyVolty bunu yazdı

hocam geçen gün denedim, çok emek yiyen bi olay ve ucuz olmayacağını garanti edebilirim. Cnc yi kullanırsam basitleşir iş ama yine de kolay değil çünkü arz olması lazım onun için..

bu arada harbi pirinç türevi bir malzeme lazım transmisyon çeliğiyle çok dandik oldu görüntüsü, işlemek de zor..

İlgin icin tesekkur ederim hocam. Sanirim burada talep 10-15 kisiyi anca bulur. Cin sitelerinde 30-40 dolara satiliyor, o kadar pahali olacagini dusunmemistim.

Bu arada sormasi ayip cnc yi kullanmiyorsan nasil yapmayi denedin?

Artik yerel magazalarda aramayi biraktim, internet sitelerine bakiyorum. Firsat buldukca teker teker siparis verecegim. En son galyumun 20 gr. i ebay'de 27$'di.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

enteresan siteler varmış

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

hacı transmisyonla olmaz o

4140 dan yap

tabanca namluları ıslah çeliğinden yapılır biliyosun

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

arkadaşın elinde 20 yada 25 adet civarı kalmış, 30-35 tl civarında sattıgını söyledi, bize indirimli, olur fiyatı 22 tldir, isteyen olursa kargo alıcıya ait

buruksu tarafından 05/Nis/13 08:25 tarihinde düzenlenmiştir

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 8045 Toplam Mesaj: 46