İlginizi Bekliyorum..
-
Bir sürü şerefsizlikleri Yetmedi , Simdi Teröriz'mi Futbol'a kariştirmaya çalişiyorlar . Beşiktaş klübüne mæL etmeye çalişan bir grup ŞÊREFSİZ'in yaptigine bir bakin lütfen..
http://istanbul.indymedia.org/news/2006/06/131897.php
Yaziklar olsun ;
Köpek bile ekmek yedigi kapiya ihanet etmez... -
bunun sorumlusu çarşı grubunu destekleyenlerdlr bence
-
Bunlar iyice saçmalamışlar tamam geçen de tvde de vardı futbol ve siyaset diye bi belgesel futbol zaman zaman siyaset sahnesine de çıkyo ama bunlar harbiden baya bi abartmışlar ...
-
BizDe çarşi grubundaniz ama böyle bir şeyLe karşilaşmadik . Bunlar bir avuç çapulcudur.
-
che guevera ile çarşının ne alakası var anlayamadım. bu adamlarda var bi arıza :) çok komik ya siyaset yapıo adamlar :D
-
ne yaptıklarını bilmiorum çarşıyla alakam yok ama birz anladıım kadarıyla sağ görüşlü birisin ve faşizmle mücadele terörizm anlamına mı gelio?
-
ama bi yönden haklı olabilirsinb spora böle şeyler alet edilmemeli ayrıca dhkpc war galiba aralarında onu görmemiştim!bece hem spora hem cheyi teröre alet etmek yanlış!bunlar spor üzerinden siyaset yapmaya çalışıolar galiba
-
KArdeşimmm Devlet baba koymul F 'tipini isyan etmeye ne gerek var uyucaksin,
Devlet işine gelmiyorsa gideceksin.
Devlette bir bayrakta bir din'de bir VATAN ' da bir
kimin gücü yeter degismeye ki. -
bikere sağcı diilim. futbolla siyaseti hele hele sosyalizmin taraftarı bi insanın resminin altına carşı yazarak kendilerini küçük duruma düşürüyolar. ben kominizm topraklarında doğmuş büyümüş biriyim biz che ile büyüdük onun resmini o halde görmek beni biraz şaşırttı birazda sinir etti
-
ßizim ßüyükLerimiz anLatiRdi eSKiden fuTßoL cok quseLdi herkes ailesini aliR mac izlemeye gidermi$ $imdi iSé mac izlemeye gideRken kur$un geciRmez yelek iLé giricez. hoLiganLar doLdu galatasarayda fenerßahcede ße$ikta$da v.s ßunLar sonuCta türk insanidiR yok ßiz ßunLari doveriz yok ßunLar ßiz onLari doveriz gißi ßunLara ne gereK waR sonuCta hepimiz ßirer karde$iz teror'ü ßiLé maca ta$idiLar artık ....
-
iyi olur inş. allah ıslah etsin
Toplam Hit: 1827 Toplam Mesaj: 12