folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlginizi Bekliyorum..

İlginizi Bekliyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Bir sürü şerefsizlikleri Yetmedi , Simdi Teröriz'mi Futbol'a kariştirmaya çalişiyorlar . Beşiktaş klübüne mæL etmeye çalişan bir grup ŞÊREFSİZ'in yaptigine bir bakin lütfen..

http://istanbul.indymedia.org/news/2006/06/131897.php

Yaziklar olsun ;

Köpek bile ekmek yedigi kapiya ihanet etmez...

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    bunun sorumlusu çarşı grubunu destekleyenlerdlr bence
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    Bunlar iyice saçmalamışlar tamam geçen de tvde de vardı futbol ve siyaset diye bi belgesel futbol zaman zaman siyaset sahnesine de çıkyo ama bunlar harbiden baya bi abartmışlar ...

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    BizDe çarşi grubundaniz ama böyle bir şeyLe karşilaşmadik . Bunlar bir avuç çapulcudur.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    che guevera ile çarşının ne alakası var anlayamadım. bu adamlarda var bi arıza :) çok komik ya siyaset yapıo adamlar :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    ne yaptıklarını bilmiorum çarşıyla alakam yok ama birz anladıım kadarıyla sağ görüşlü birisin ve faşizmle mücadele terörizm anlamına mı gelio?

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    ama bi yönden haklı olabilirsinb spora böle şeyler alet edilmemeli ayrıca dhkpc war galiba aralarında onu görmemiştim!bece hem spora hem cheyi teröre alet etmek yanlış!bunlar spor üzerinden siyaset yapmaya çalışıolar galiba

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    KArdeşimmm Devlet baba koymul F 'tipini isyan etmeye ne gerek var uyucaksin,
    Devlet işine gelmiyorsa gideceksin.

Devlette bir bayrakta bir din'de bir VATAN ' da bir

kimin gücü yeter degismeye ki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bikere sağcı diilim. futbolla siyaseti hele hele sosyalizmin taraftarı bi insanın resminin altına carşı yazarak kendilerini küçük duruma düşürüyolar. ben kominizm topraklarında doğmuş büyümüş biriyim biz che ile büyüdük onun resmini o halde görmek beni biraz şaşırttı birazda sinir etti

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    ßizim ßüyükLerimiz anLatiRdi eSKiden fuTßoL cok quseLdi herkes ailesini aliR mac izlemeye gidermi$ $imdi iSé mac izlemeye gideRken kur$un geciRmez yelek iLé giricez. hoLiganLar doLdu galatasarayda fenerßahcede ße$ikta$da v.s ßunLar sonuCta türk insanidiR yok ßiz ßunLari doveriz yok ßunLar ßiz onLari doveriz gißi ßunLara ne gereK waR sonuCta hepimiz ßirer karde$iz teror'ü ßiLé maca ta$idiLar artık ....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    iyi olur inş. allah ıslah etsin

Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 12