İlişkilerde..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Merhaba hacılar ilişkiler üzerine tecrubelerimizi paylaşalım kısa cümlelerle.

Eğerki ilişki yaşadığınız insana,sizden öncekilerden daha fazla şey yaşatamazsanız sizi asla onun üstüne koyamaz...

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğerki ilişki yaşadığınız insana,sizden öncekilerden daha fazla şey yaşatamazsanız sizi asla onun üstüne koyamaz...

bunu yapan biri hatta daha fazla şey yaşattın diye seni üste koyan biri asla seni sevmemiştir

senin getirdiğin "faydaları" sevmiştir seni kullanmıştır maddi manevi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

premetheusa katılıyorum, sen nasıl açıklıyosun şu üstüne koyma meselesini.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

K4R4B4S4N bunu yazdı:

premetheusa katılıyorum, sen nasıl açıklıyosun şu üstüne koyma meselesini.

İnsanlar değişkendir.

Şu devirde ben gerçek aşk yaşıyorum diyen biri varmı aranızda ?

Konuyu aşk'a sallayan mod a teşekkürler birde anasayfada çıksa iyi olacaktı.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hayırlı aksamlar hocam (:

vlla hocam .. insan , bazı noktalarda ulaşılamaz yerlere gidiyor. Bazende vardığı noktada yetinmesini biliyor ..  Ben hep ulaşılamaz yerleri tercih ettim ilişkiyi hayalperest bir yaklaşımla anlamaya çalıştım . sora baktım olmuyor hayal bize daha cok zarar veriyor ..

dostluk vs .. İnsani cevrede daha cok mesafeli olmayı ön planda kendimi tuttum. Yeri geliyor cok abartıyorum , abartıyoruz.birilerine ne anlatmaya çalıştıgımı yada ne hissettirmem gerektiğini cözemiyorum.
    mesafeli , akışkan bir ağızla olan biten bütün olayları bi yorumluyorum. tabi bunları yaparken kişinin dediklerine göre bir yaklaşım sergiliyorum daha cok konuyu uzak mecraalara götürmüyorum ( cevremde bu tip insan modeli cok o yüzden dolayı ).
    konuşmanız duruşunuz ve insanlara bakışınız ilişkiler üzerinde en önemli etmendir.
    sığ konuşma yapısı olmayan , birşeylerde boy gostermeyen maddi manevi tüm anlamda birşeyler anlatamayan insanlar ilişkilerden ve bir çok sosyal yönden geri kalmıştır .. kişinin daha cok kendisi ön planda olması lazım.

cok sevdiğim bir sözm var : Durmak bilmiyorsa içindekileriniz , Durdurmayı öğrenmelisiniz .. belki herşeyi özetliyor bana göre :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

kankacım ben gercek aşk yaşıyorum biliyosun zaten :P bazen delırıyorum böyle apatal aptal düşünceler falan bazen şizofren oldugumu düşünüyorum sizdede böyle olurmuki acaba :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

edidibüdüt :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

vlla hocam .. insan , bazı noktalarda ulaşılamaz yerlere gidiyor. Bazende vardığı noktada yetinmesini biliyor ..  Ben hep ulaşılamaz yerleri tercih ettim ilişkiyi hayalperest bir yaklaşımla anlamaya çalıştım . sora baktım olmuyor hayal bize daha cok zarar veriyor ..

dostluk vs .. İnsani cevrede daha cok mesafeli olmayı ön planda kendimi tuttum. Yeri geliyor cok abartıyorum , abartıyoruz.birilerine ne anlatmaya çalıştıgımı yada ne hissettirmem gerektiğini cözemiyorum.
    mesafeli , akışkan bir ağızla olan biten bütün olayları bi yorumluyorum. tabi bunları yaparken kişinin dediklerine göre bir yaklaşım sergiliyorum daha cok konuyu uzak mecraalara götürmüyorum ( cevremde bu tip insan modeli cok o yüzden dolayı ).
    konuşmanız duruşunuz ve insanlara bakışınız ilişkiler üzerinde en önemli etmendir.
    sığ konuşma yapısı olmayan , birşeylerde boy gostermeyen maddi manevi tüm anlamda birşeyler anlatamayan insanlar ilişkilerden ve bir çok sosyal yönden geri kalmıştır .. kişinin daha cok kendisi ön planda olması lazım.

cok sevdiğim bir sözm var : Durmak bilmiyorsa içindekileriniz , Durdurmayı öğrenmelisiniz .. belki herşeyi özetliyor bana göre :)

Hocam kısa anlatalm demiştim çok güzel olmş bu :)

Aşk acısı 15'li yaşların hastalığıdır geçeli çok oldu sadece hatırlamak istedim.

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

Hocam kısa anlatalm demiştim çok güzel olmş bu :)

Aşk acısı 15'li yaşların hastalığıdır geçeli çok oldu sadece hatırlamak istedim.

saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dünyada gerçek aşk çok nadir çok az görülür - ama herkes o gerçek aşkı yaşar nedense

(inanmıyorsanız sorun)

.......

anladınız mı demek istediğimi?

oysa bu değere sahip olanlar yaşadıklarının ne olduğunu umursamaz bile

onlar için var olan önemlidir - var olanın adı değil

onlar için sevdikleri önemlidir - hissettikleri duygunun adı değil

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur ..

Insan ilk defa aşık olduğunu anladığında,herşeyi bir kenara bırakıp sadece sevdiceğe yakınlaşır vaktin nasıl geçtiğini anlayama yeteneğini yitirir.

Dünya onun etrafında dönmeye başlar ne yaparsan yap aklında herzaman o vardır,

Insan işte bu birgün sıkılır elbet ya sen ya o..

Işte ozaman geriye baktığında çok şey kaybettiğini anlarsın ve hayatdaki herşey boştur.

Ancak o hisleri içinden attığında,sende başkalarının hayatlarıyla oynama yeteneğini kazamanmışsın demektir..

..
Toplam Hit: 1823 Toplam Mesaj: 13