İlişkilerde..
-
Merhaba hacılar ilişkiler üzerine tecrubelerimizi paylaşalım kısa cümlelerle.
Eğerki ilişki yaşadığınız insana,sizden öncekilerden daha fazla şey yaşatamazsanız sizi asla onun üstüne koyamaz...
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Eğerki ilişki yaşadığınız insana,sizden öncekilerden daha fazla şey yaşatamazsanız sizi asla onun üstüne koyamaz...
bunu yapan biri hatta daha fazla şey yaşattın diye seni üste koyan biri asla seni sevmemiştir
senin getirdiğin "faydaları" sevmiştir seni kullanmıştır maddi manevi
-
premetheusa katılıyorum, sen nasıl açıklıyosun şu üstüne koyma meselesini.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
premetheusa katılıyorum, sen nasıl açıklıyosun şu üstüne koyma meselesini.
-----------------------------İnsanlar değişkendir.
Şu devirde ben gerçek aşk yaşıyorum diyen biri varmı aranızda ?
Konuyu aşk'a sallayan mod a teşekkürler birde anasayfada çıksa iyi olacaktı.
-
hayırlı aksamlar hocam (:
vlla hocam .. insan , bazı noktalarda ulaşılamaz yerlere gidiyor. Bazende vardığı noktada yetinmesini biliyor .. Ben hep ulaşılamaz yerleri tercih ettim ilişkiyi hayalperest bir yaklaşımla anlamaya çalıştım . sora baktım olmuyor hayal bize daha cok zarar veriyor ..
dostluk vs .. İnsani cevrede daha cok mesafeli olmayı ön planda kendimi tuttum. Yeri geliyor cok abartıyorum , abartıyoruz.birilerine ne anlatmaya çalıştıgımı yada ne hissettirmem gerektiğini cözemiyorum.
mesafeli , akışkan bir ağızla olan biten bütün olayları bi yorumluyorum. tabi bunları yaparken kişinin dediklerine göre bir yaklaşım sergiliyorum daha cok konuyu uzak mecraalara götürmüyorum ( cevremde bu tip insan modeli cok o yüzden dolayı ).
konuşmanız duruşunuz ve insanlara bakışınız ilişkiler üzerinde en önemli etmendir.
sığ konuşma yapısı olmayan , birşeylerde boy gostermeyen maddi manevi tüm anlamda birşeyler anlatamayan insanlar ilişkilerden ve bir çok sosyal yönden geri kalmıştır .. kişinin daha cok kendisi ön planda olması lazım.
cok sevdiğim bir sözm var : Durmak bilmiyorsa içindekileriniz , Durdurmayı öğrenmelisiniz .. belki herşeyi özetliyor bana göre :) -
kankacım ben gercek aşk yaşıyorum biliyosun zaten :P bazen delırıyorum böyle apatal aptal düşünceler falan bazen şizofren oldugumu düşünüyorum sizdede böyle olurmuki acaba :|
-
edidibüdüt :D
-
Amd-x bunu yazdı:
vlla hocam .. insan , bazı noktalarda ulaşılamaz yerlere gidiyor. Bazende vardığı noktada yetinmesini biliyor .. Ben hep ulaşılamaz yerleri tercih ettim ilişkiyi hayalperest bir yaklaşımla anlamaya çalıştım . sora baktım olmuyor hayal bize daha cok zarar veriyor ..
dostluk vs .. İnsani cevrede daha cok mesafeli olmayı ön planda kendimi tuttum. Yeri geliyor cok abartıyorum , abartıyoruz.birilerine ne anlatmaya çalıştıgımı yada ne hissettirmem gerektiğini cözemiyorum.
mesafeli , akışkan bir ağızla olan biten bütün olayları bi yorumluyorum. tabi bunları yaparken kişinin dediklerine göre bir yaklaşım sergiliyorum daha cok konuyu uzak mecraalara götürmüyorum ( cevremde bu tip insan modeli cok o yüzden dolayı ).
konuşmanız duruşunuz ve insanlara bakışınız ilişkiler üzerinde en önemli etmendir.
sığ konuşma yapısı olmayan , birşeylerde boy gostermeyen maddi manevi tüm anlamda birşeyler anlatamayan insanlar ilişkilerden ve bir çok sosyal yönden geri kalmıştır .. kişinin daha cok kendisi ön planda olması lazım.
cok sevdiğim bir sözm var : Durmak bilmiyorsa içindekileriniz , Durdurmayı öğrenmelisiniz .. belki herşeyi özetliyor bana göre :)
-----------------------------Hocam kısa anlatalm demiştim çok güzel olmş bu :)
Aşk acısı 15'li yaşların hastalığıdır geçeli çok oldu sadece hatırlamak istedim.
-
Realist bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
cok sevdiğim bir sözm var : Durmak bilmiyorsa içindekileriniz , Durdurmayı öğrenmelisiniz .. belki herşeyi özetliyor bana göre :)
-----------------------------Hocam kısa anlatalm demiştim çok güzel olmş bu :)
Aşk acısı 15'li yaşların hastalığıdır geçeli çok oldu sadece hatırlamak istedim.
saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur .. -
dünyada gerçek aşk çok nadir çok az görülür - ama herkes o gerçek aşkı yaşar nedense
(inanmıyorsanız sorun)
.......
anladınız mı demek istediğimi?
oysa bu değere sahip olanlar yaşadıklarının ne olduğunu umursamaz bile
onlar için var olan önemlidir - var olanın adı değil
onlar için sevdikleri önemlidir - hissettikleri duygunun adı değil
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------saolasın hocam da .. Aşk bilmiyorum :S bana göre bir gereksinim , ötesi olmayan duygu . Edebiyat yapmış gibi olmasında hocam aşk bu ya ne 15 i ne 70 i. icinizden geçiyorsa birşeyler bunu engellemeniz cok zordur ..
-----------------------------Insan ilk defa aşık olduğunu anladığında,herşeyi bir kenara bırakıp sadece sevdiceğe yakınlaşır vaktin nasıl geçtiğini anlayama yeteneğini yitirir.
Dünya onun etrafında dönmeye başlar ne yaparsan yap aklında herzaman o vardır,
Insan işte bu birgün sıkılır elbet ya sen ya o..
Işte ozaman geriye baktığında çok şey kaybettiğini anlarsın ve hayatdaki herşey boştur.
Ancak o hisleri içinden attığında,sende başkalarının hayatlarıyla oynama yeteneğini kazamanmışsın demektir..