folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlizyon Teknikleri ?

İlizyon Teknikleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde ilizyon ile ilgili e-kitap , dosya olan varmı ? Bir tane e-kitap indirdim ama ingilizce hiç bir şey anlamadım . Kısacası 1-2 numara bilen tekniklerini açıklayarak paylaşabilir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

fransız damlası iyi numaradır..

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

iskambil kağıtlarıyla iyi numaralarım varda hoca şimdi burda numarayı yazması ve açıklaması saatler alır istiyosan yinede anlatiyim :)

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar lütfen emeğinizin karşılığını para ile ödeyemeyeceğim belki ama çok mutlu olurum çok makbule geçer paylaşırsanız sevinirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    ben de çok mutlu olacağım müridler :) Ben de birkaç numara öğrenmek istiyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu iş için torrent siteleri var arkadaşlar. Google da arama yapın magictorrent vs diye

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

youtube a bak.

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    -----------------------------

youtube a bak.

-----------------------------

aynen.tags:

zippo trcik

: p

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İsmini öğrenmekten başla İLLİZYON diye ararsan bulamazsın.. İLLÜZYON diye ara bir de...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kolay buldugum 1-2 numarayı paylaşmak istedim konunun guncel kalması açısından .

Kartı dengeleme:
    Sihirbazlık%20hileleri       Desteden kupa birini alın çünkü kartların en kuvvetlisi o’dur. Dolayısıyla su dolu bardağı ancak o dengede tutabilir. sagdaki resimde görüldüğü gibi işaret parmağınızla gizli bir şekilde dengeliyorsunuz. Soldaki resim ise seyircinin gördüğü taraftır.

Burnunuz bilir:

Sihirbazlık%20numaraları       Sihirbaz salondaki herhangi bir kişiye bir deste verir ve ondan istediği kadar kartı yüzü açık bir şekilde masaya koymasını ister. Sihirbaz odanın dışına çıkarılır ve odadakiler bir kağıt tutarlar ve sihirbazı içeriye çağırırlar. Sihirbaz içeri gelir ve seçilen kartı koklayarak bulur. Burada isin hilesi sihirbaz daha önceden odadaki biriyle anlaşır ve kartları koklarken bu kişi sihirbazı, seçilen kağıda gelindiğinde, ayağına gizlice dokunarak onu uyarır

Sihirli değnek:

Sihirbazlık%20numaraları       Sekil a'da elinizin arkasında duran sihirli değnek şaşkınlık yaratacak. Şekil b bunun nasıl olduğunu gösteriyor. Bileğinizi işaret parmağınız görünmeksizin diğer parmaklarınızla kavrayın. İşaret parmağınız ise arkada sihirli değneği destekliyordur.

Dengelenen bardak:

Sihirbazlık%20hileleri       Eski bir iskambil destesinin içinden iki kart alınız. Kartlardan birini ortasından katlayıp orta yerine diğer kartı yapıştırın (destek). Su dolu bir bardak alın ve diğer kartla desteklediğiniz kartın üstüne koyun.dikkat etmeniz gereken nokta seyircilerin bu kartın sadece ön yüzünü görmesidir..kart üzerinde duran bardak seyircileri hayrete düşürecektir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Hocam bu numaralar acayip mal ötesi biz gerçek numara istiyoruz. mesele adam uçurma :D

mesele cisimleri havada tutma

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 5105 Toplam Mesaj: 13