folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder İlk 3D Panoramik Platform (Cok Yakinda)

İlk 3D Panoramik Platform (Cok Yakinda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Antikilller bunu yazdı:
    -----------------------------

360 Derece Turun 3D si valla kulağa hoş geliyor böyle bir 3d masaüstü programı vardı evdeydin flaan duvarlarda snn iconlar televizyonda falan basket potası vardı topu atıyodun falan onun gibi birşey çıkacak ortaya

hocam kendini oyundaymis gibi dusun, virtual Walkthrough sistemi uyguluycam birnevi. couter strike otununda vuruldugunuzda mekani nasil ucarak gezebiliyosaniz bunda da oyle olucak ;)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bekliyoruz heyecanlıyız 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ufolar kaçırsın seni xD örnek at merak ettim lan çatlatma adamı :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakankaraduman
    hakankaraduman's avatar
    Erkek

Merhaba kolay gelsin diyim çalışmanız için. Anladığım kadarıyla mekanı tamamen modelleyeceksiniz ve o uzayın içindeki her noktada her perspektif ile render alacaksınız ve bunları bi program ile birleştirerek paket haline getireceksiniz. Doğru mu anladım ? Eğer bu şekildeyse render alırken nasıl fotorealistik görüntüyü yakalayabileceksiniz? Resimdeki kaliteyi birebir veremezsiniz diye düşünüyorum. Verilse dahi yapımı çok uzun ve render süreci daha da uzun bi zaman alır. Tabi yanlış da anlamış olabilirm sistemi. Merakla takip ediyorum gelişmeleri. İyi çalışmalar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    hakankaraduman bunu yazdı:

Merhaba kolay gelsin diyim çalışmanız için. Anladığım kadarıyla mekanı tamamen modelleyeceksiniz ve o uzayın içindeki her noktada her perspektif ile render alacaksınız ve bunları bi program ile birleştirerek paket haline getireceksiniz. Doğru mu anladım ? Eğer bu şekildeyse render alırken nasıl fotorealistik görüntüyü yakalayabileceksiniz? Resimdeki kaliteyi birebir veremezsiniz diye düşünüyorum. Verilse dahi yapımı çok uzun ve render süreci daha da uzun bi zaman alır. Tabi yanlış da anlamış olabilirm sistemi. Merakla takip ediyorum gelişmeleri. İyi çalışmalar.

Hocam muthis bir tespit ve supepr bir soru :) benden once deneyenler de bu sorunla karsilasip tikanmislar :D simdi hocam, soyle bir durum var :) benden oce deneyenler "Quicktime VR" Panorama sistemini kulanmislar. evet gercekten de QuickTim VR Panorama da neyaprsan yap sahneyi renderliyor yine 2d resim oalrak atiyor. ve 3d derinlik fln kalmiyor :) iste benim cozdugum olay da bu :D sadece resmi diyil :) 3D obleleri de exprot etmeyi basardim sisteme :) boylece normal resim 3D objelerin uzerine projeksiyon ediliyor ve derinlik hisi olusuyor :) Simdilik hangi sistemi ve nasil bir teknik uyguladigimi gizli tutucam :) bitridigimde hepsini tek tek tutorial tarzinda analticam :)

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakankaraduman
    hakankaraduman's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    hakankaraduman bunu yazdı:

Hocam muthis bir tespit ve supepr bir soru :) benden once deneyenler de bu sorunla karsilasip tikanmislar :D simdi hocam, soyle bir durum var :) benden oce deneyenler "Quicktime VR" Panorama sistemini kulanmislar. evet gercekten de QuickTim VR Panorama da neyaprsan yap sahneyi renderliyor yine 2d resim oalrak atiyor. ve 3d derinlik fln kalmiyor :) iste benim cozdugum olay da bu :D sadece resmi diyil :) 3D obleleri de exprot etmeyi basardim sisteme :) boylece normal resim 3D objelerin uzerine projeksiyon ediliyor ve derinlik hisi olusuyor :) Simdilik hangi sistemi ve nasil bir teknik uyguladigimi gizli tutucam :) bitridigimde hepsini tek tek tutorial

---

Anladım. Şimdi daha da merakla takip ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Burada panoramayi nasil olusturdugumu gostermek istiyorum. son bitmis halini ful oalrak modelliyorum suanda :)

Shaban%20Interactive

Shaban%20Interactive

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

aga bence bu işi ticarete dökersen sağlam kazanabilirsin gibi geliyor.en basitinden hotellere satsan tamamdır tabi daha fazla örnek çoğaltılabilir.

ayrıca tebrikler,başarılar hepimizi heyecanlandırdın.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı:

aga bence bu işi ticarete dökersen sağlam kazanabilirsin gibi geliyor.en basitinden hotellere satsan tamamdır tabi daha fazla örnek çoğaltılabilir.

ayrıca tebrikler,başarılar hepimizi heyecanlandırdın.

Hocam zaten oteller ve bircok turizm sirketi panoramayi devasa paralar odeyerek yaptirtiyorlar :D benim yapicagim sistem hem cok daha etkileyici hemde hareket yonunden cok daha genis olucak. Sadece turizm den muthis paralar kazanilabilir :) gerci teknik yayginlasirsa bundan da para kazanabilirim :) ki bir basarili olsun 1 haftada yayginlasacagina eminim :)

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bu sessizliğin sonunda bi bomba gelicek gibiydi zaten helal ,)

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 5505 Toplam Mesaj: 40