İlk ASP.NET Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Ben metindeki bütün virgülleri silmek istiyorum diyelim? :D

Virgülle ayırma yerine input ekleme butonu yap sonuçta karakter demişsin virgülde bir karakter. :)

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Ben metindeki bütün virgülleri silmek istiyorum diyelim? :D

Virgülle ayırma yerine input ekleme butonu yap sonuçta karakter demişsin virgülde bir karakter. :)

Evet o konuda çok düşündüm fakat Split özelliğinden tam olarak faydalanmak böyle yaptım.
    Dediğin konuda haklısın input olsa çok daha iyi olur ama bunu geliştirmeyi durdurdum ben talep olursa o dediğini de eklerim. (Kaynak kodlarını yine paylaşırım sizlere)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

oo çok güzel. geliştirip web tasarım için ne biliyim adam kaynak kodunu kopyalar.

sen içinden vs. onları çıkarabilirsin salt metin olarak filan verebilirsin uğraş olur :D 

ellerine sağlık..

Ben tüm çalışmayı tahribat a paylaşacağım zip arşivi içinde.

Bu arada linux-gambas ta Native uygulama yapılabilir mi?

@Geniuss

Teşekkürler bu yaptığımı 1 günde yaptım 1 günde yeni sürümünü çıkarttım ama abartılacak bir şey yok bunu herkes yapabilir.Mantığı kurmak önemli sadece.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

yaşını yeni farkettim, profilinde yazan doğruysa, 14 yaşındaysan domainini ben alıcam hostuda burdan biri verir zaten, hangi domaini istiyosun yaz bana ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

yaşını yeni farkettim, profilinde yazan doğruysa, 14 yaşındaysan domainini ben alıcam hostuda burdan biri verir zaten, hangi domaini istiyosun yaz bana ?

İlgin için teşekkürler. Ordaki yaşım doğru Lise 1 e yeni geçtim.3-4 yıldır programlama çalışıyorum aralıksız.
    Şuan için acil domain ihtiyacı yok ama bu Weebly servisinin Pro özelliği biterse olan o zaman olur.
    Host a gerek yok Weebly ücretsiz olarak sunuyor bu hizmeti.

Bir de Vb.Net bu kadar program yapacak kadar biliyorum, ileride Asp.Net veya Asp yi de bunun gibi öğrenebilirsem kendi Script'imi yazarım. Aslında iki dilden de nefret ediyorum ikiside Microsoft bulaşmış hastalıklı diller. Php C++ C gibi üstün dilleri öğrenmeyi çok çok isterdim ancak kapasite şuanlık o kadar yok. Yani host a gerek yok.

Eğer gerçekten domain almayı düşündüysen çok teşekkür ediyorum tekrar. Benim onaysız paypal hesabımda 5 tl var eğer domain alabilirsen ileride ben sana 5 tl verebilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

olmadı galiba hocam 

işlenecek metin 

ali okula gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani

Silinecek Karakterler&Kelimeler: (Birden fazla karakter&kelime ayıklanacaksa,virgül ile belirtin)

okul

Sonuç:

ali a gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

olmadı galiba hocam 

işlenecek metin 

ali okula gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani

Silinecek Karakterler&Kelimeler: (Birden fazla karakter&kelime ayıklanacaksa,virgül ile belirtin)

okul

Sonuç:

ali a gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani

Sorunu anladım.
    İlk başta bunu sadece karakter silmek için yapmıştım daha sonra Muhsin diye biri var o isteyince bu özelliği ekledim. Bu özelliği ekledim eklemesine ama bu özellik sadece tekil kelimeleri siliyor yani ek olmaması lazım.

Sonra geliştiririm nasıl olsa deyip onu eklemedim. Ancak Instr,Remove kullanılarak çözülebilir bu çok kolay aslında.

Edit: Şimdi anladım o yapıyı komple değiştirmem gerektiğini. İsteyen olursa uğraşabilirim tekrar.

Fatih54 tarafından 16/Eyl/12 18:25 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Bu tahribat gerçekten ilginç bir yermiş

Buraya sitenin adresini attım gelen ziyaretçi %2133 arttı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

Bende hobi amaçlı yazıyorum bir şeyler. Bu başlığı görünce ben de eski bir çalışmamı komple web'e aktarayım bakalım nasıl olacak dedim, şöyle bir şey çıktı:

http://www.seko85.somee.com/hesap.aspx

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S1b3r_HasTa
    S1b3r_HasTa's avatar
    Erkek

c,c++, .NET,java teknolojileri ile ilgili istediğin bilgi yardımı yaparım yol yordam gösteririm elimden geldiğince bende takdir ediyorum çalışmalarını ve azmini

Toplam Hit: 3484 Toplam Mesaj: 31