İlk ASP.NET Çalışmam
-
Ben metindeki bütün virgülleri silmek istiyorum diyelim? :D
Virgülle ayırma yerine input ekleme butonu yap sonuçta karakter demişsin virgülde bir karakter. :)
-
pSkpt bunu yazdı
Ben metindeki bütün virgülleri silmek istiyorum diyelim? :D
Virgülle ayırma yerine input ekleme butonu yap sonuçta karakter demişsin virgülde bir karakter. :)
Evet o konuda çok düşündüm fakat Split özelliğinden tam olarak faydalanmak böyle yaptım.
Dediğin konuda haklısın input olsa çok daha iyi olur ama bunu geliştirmeyi durdurdum ben talep olursa o dediğini de eklerim. (Kaynak kodlarını yine paylaşırım sizlere) -
BarisYigit bunu yazdı
oo çok güzel. geliştirip web tasarım için ne biliyim adam kaynak kodunu kopyalar.
sen içinden vs. onları çıkarabilirsin salt metin olarak filan verebilirsin uğraş olur :D
ellerine sağlık..
Ben tüm çalışmayı tahribat a paylaşacağım zip arşivi içinde.
Bu arada linux-gambas ta Native uygulama yapılabilir mi?@Geniuss
Teşekkürler bu yaptığımı 1 günde yaptım 1 günde yeni sürümünü çıkarttım ama abartılacak bir şey yok bunu herkes yapabilir.Mantığı kurmak önemli sadece.
-
yaşını yeni farkettim, profilinde yazan doğruysa, 14 yaşındaysan domainini ben alıcam hostuda burdan biri verir zaten, hangi domaini istiyosun yaz bana ?
-
lalada bunu yazdı
yaşını yeni farkettim, profilinde yazan doğruysa, 14 yaşındaysan domainini ben alıcam hostuda burdan biri verir zaten, hangi domaini istiyosun yaz bana ?
İlgin için teşekkürler. Ordaki yaşım doğru Lise 1 e yeni geçtim.3-4 yıldır programlama çalışıyorum aralıksız.
Şuan için acil domain ihtiyacı yok ama bu Weebly servisinin Pro özelliği biterse olan o zaman olur.
Host a gerek yok Weebly ücretsiz olarak sunuyor bu hizmeti.Bir de Vb.Net bu kadar program yapacak kadar biliyorum, ileride Asp.Net veya Asp yi de bunun gibi öğrenebilirsem kendi Script'imi yazarım. Aslında iki dilden de nefret ediyorum ikiside Microsoft bulaşmış hastalıklı diller. Php C++ C gibi üstün dilleri öğrenmeyi çok çok isterdim ancak kapasite şuanlık o kadar yok. Yani host a gerek yok.
Eğer gerçekten domain almayı düşündüysen çok teşekkür ediyorum tekrar. Benim onaysız paypal hesabımda 5 tl var eğer domain alabilirsen ileride ben sana 5 tl verebilirim.
-
olmadı galiba hocam
işlenecek metin
ali okula gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani
Silinecek Karakterler&Kelimeler: (Birden fazla karakter&kelime ayıklanacaksa,virgül ile belirtin) okul
Sonuç:
ali a gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani
-
asiminnesli bunu yazdı
olmadı galiba hocam
işlenecek metin
ali okula gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani
Silinecek Karakterler&Kelimeler: (Birden fazla karakter&kelime ayıklanacaksa,virgül ile belirtin) okul
Sonuç:
ali a gitti ama sadece okula gitti bak okula giden ali tamam mı ali okulda yani
Sorunu anladım.
İlk başta bunu sadece karakter silmek için yapmıştım daha sonra Muhsin diye biri var o isteyince bu özelliği ekledim. Bu özelliği ekledim eklemesine ama bu özellik sadece tekil kelimeleri siliyor yani ek olmaması lazım.Sonra geliştiririm nasıl olsa deyip onu eklemedim. Ancak Instr,Remove kullanılarak çözülebilir bu çok kolay aslında.
Edit: Şimdi anladım o yapıyı komple değiştirmem gerektiğini. İsteyen olursa uğraşabilirim tekrar.
Fatih54 tarafından 16/Eyl/12 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu tahribat gerçekten ilginç bir yermiş
Buraya sitenin adresini attım gelen ziyaretçi %2133 arttı
-
Bende hobi amaçlı yazıyorum bir şeyler. Bu başlığı görünce ben de eski bir çalışmamı komple web'e aktarayım bakalım nasıl olacak dedim, şöyle bir şey çıktı:
-
c,c++, .NET,java teknolojileri ile ilgili istediğin bilgi yardımı yaparım yol yordam gösteririm elimden geldiğince bende takdir ediyorum çalışmalarını ve azmini