İlk Buluşmada Ne Konuşurdunuz ?
-
ahanda şu şiiri oku sen konuyu şarkıdan şiirden aç gözüne bakarak oku sonrada gece işi bitirirsin
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadarezberlersen ii olur kopya çekersen eğer yakalanırsan ii olmaz :D
-
Kızla bulunduğun ilk 4/3 lük kısmında asla ondan hoşlandığına dair bir şey söyleme. Sempatik, kibar, espritüel ol. Tabi sakın kızı güldürecem diyede yavşaklık yapma.
İlerleyen zamanlarda derin bak, nabzına göre şerbet ver. Ve o buluşmaya hakim ol, mesela bi yere gidilecekse yere sen karar ver. Onu sahiplendiğini göster ama bunu gözüne batırma. Sonrada söyleyecek bir kaç güzel söz bul ve ayrıl.
Ayrılırkende arkanı dönüp bakma...
-
konuşmazdım..bütün gün öperdim konuşamazdık :D artık 2. 3. buluşmaya kalırdı konuşma işi :D
-
abi ilk bulusmada ne konusurdum blmiom ama eger eve atıcak olursan eve ilk atmada nasıl olay ilerletilr yardmcı olablrm xD
-
tamm hojalar okul/yağlama/hava-su başka ?
-
asılan bayansa
direk kiraz dudaklarına yapışırım
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
tamm hojalar okul/yağlama/hava-su başka ?
yetmiyomu a.q :D -
excali beyle konustum. kendileri "hatun" la "amkı$ı" yorlarmıs. bitince yazacaklarmıs
-
Hoca olay şu sürekli soru sor onu konuşturacak şeyler kendisiyle ilgili sorular sor konuştur yani bi kitapta okumuştum etkili muhabbet için bu şart güven bana ;)
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
konuşmazdım..bütün gün öperdim konuşamazdık :D artık 2. 3. buluşmaya kalırdı konuşma işi :D
bi insan ancak bu kadar ac olur yaa
Toplam Hit: 6886 Toplam Mesaj: 38