İlk Cep Telefonunuz Neydi?
-
Nokia 2600

Motorola Nexus 6

-

-
hep zamanının ortalama/dandik telefonlarını kullandım
atıom 5110 alındı daha ufağım, içinde besteleyicisi olan nokia telefonlar türedi.
samsung d500 hediye geldi, hemen bi süre sonra office dosyası açabilen, java uygulama kurulan samsunglar çıktı
java uygulama vs kurabilioz, foto da ii çekio die pederden sony ericson k750i çarptım, java uygulamar öldü
dokunmatikler, androidler çıktı
galaxy ace aldık, android 2.3 de çakılı kaldı, hafızası, ram'i kısıtlı
şu aralar s3 mini ile idare ediok, s3 mini kullandıktan sonra ace'e nası katlanmışım dedim
s3 mini de çok ii olduğundan değil de işte :D
-

Samsung L-700
Şimdi Sony Xperia S
L700 1. kattan annem düşürmüştü örtüyü şey yapayım derken içinde gitmiş.
Sadece mikrofonu bozulmuştu hiç bir yeri çatlamamıştı bile. Bayağı kullandım öyle sonra tamir ettirelim dedik.
Telefoncu yapamadım dedi. Üstüne de orjinal pilini çalmıştı. Şişmiş pil vermişti kapak kapanmıyordu falan.
Ne zaman aklıma gelse küfrederim. Amk Şerefsizi!
-
3310 nokıa 2003 senesi
-
Samsung L700 candır. Bizim bir tanıdıkta vardı sıfır aldı 5-6 sene kullandı ama ne kullanmak. İtin götüne sokmadığı kaldı telefonu. En son telefon 1. kattan düşürdü sonra aşağı indi baktı arka kapak fırlayıp batarya çıkmış, bataryayı taktı telefon tıkır tıkır çalışmaya devam etti. En son akıllı telefonlar çıkınca Android telefon alıp emekli etti.
Ha birde bu L700'leri şebeke anteni sorunludur. Şebeke çekimi azdır. Özellikle Turkcell ile pek anlaşamıyorlar.
-
-
Ericsson gh 668 veya 688 hatirlamiyorum ama yakin bi modeli vardi ilk telefonum 97 yada 98 yilinda..
-
Ericson 628 - a1018
Nokia 5110 - 3210 - 3310 - 6630
Turkcell t20
Samsung S2 - S4
HTC M8 ( amk telefonu )
İphone 4S - 5S - 6
Bakalım sonumuz nereye gidecek.
HoLyCat tarafından 28/May/15 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -

yavrum benim bee. bataryasının içini açıp ince kalem pil koyuyordum :W