İlk Defa Mavi Ekran Aldım
-
Hacılar dün arkadaş bir vine videosu atmış.İzlemek için tıkladım video açılmadı 3 saniye sonra mavi ekran geldi bişeyler saymaya başladı ben hemen reset attım ondan sonra bilgisayar açıldı o hataya sebep olan videoyuda sorunsuz izledim.
Bu arada denk gelen bir durum mudur yoksa donanımsal falan bişey varda bundan sonra sık sık olacak demek midir?
Win 7 kullanıyorum
-
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
valla hata kodunu alamadım reset attım hemen
-
Windows ailesine hoş geldin o zaman :)
-
beyler bugün yine mavi ekran geldi amk.Bişeyler taradı hemen 5 saniye kadar sonra reset attı acıldı.Bu sık sık olacak mı böyle :|
-
u235 bunu yazdı
beyler bugün yine mavi ekran geldi amk.Bişeyler taradı hemen 5 saniye kadar sonra reset attı acıldı.Bu sık sık olacak mı böyle :|
Sık sık olmaya başlarsa muhtemeln saçma bir sürücü yada donanımsal bir hata (voltaj sorunları vs.) sebep oluyor olabilir.
-
DrKill bunu yazdıu235 bunu yazdı
Sık sık olmaya başlarsa muhtemeln saçma bir sürücü yada donanımsal bir hata (voltaj sorunları vs.) sebep oluyor olabilir.
normalde bir kere mavi ekran gelip öyle kalıyor mu ki?
Voltaj sorunu değildir heralde.Pili takılıyken şarjda kullanıyorum laptopu.
-
Kesin demiyorum ama yuzde doksan harddisk hatasıdır. Harddisk ışığını takip et hdd nin sesini dinle sürekli cız cız ses çıkarıyorsa şüphelenebilirsin. Bi bitsede şu teknoloji kurtulsak artık
-
DestinatioN bunu yazdı
Kesin demiyorum ama yuzde doksan harddisk hatasıdır. Harddisk ışığını takip et hdd nin sesini dinle sürekli cız cız ses çıkarıyorsa şüphelenebilirsin. Bi bitsede şu teknoloji kurtulsak artık
vallla hacı bende ssd var çok azda bir cızırtı var ama o her pcde olan tipden gibime geliyor.
-
olası nedenler
1.Ram
2.Driver
3.Hdd
-
karakutu bunu yazdı
olası nedenler
1.Ram
2.Driver
3.Hdd
ssd life programıyla tarattım %100 sağlıklı cıktı hdd