İlk Denemem...
-
Seni anlayabiliyorum benimde sevdiğim evlenmişti gününnbirinde.. hoş ağlamadım bile..
Sevda saçma bişey ya ne yaptıüı belli değil.. :( hep bize vuruyor olmalı.. yada en hafifleri biziz!
Ayrılık zor ayrılık.. çekilir çile değil sevgilim diyor ya tarkan aynen öyle.. aynen, fazlası var eksiği yk ,)
Geçmiş olsun, üzülme diyemem ama, sığın Allah`a ondadır çaresi..
-
nickimyok
valla aga senin durumda kötü ama naparsın hayat böyle... -
holy den rica edelim, size satirikinsanlar.tahribat.com diye bi subdomain acsin :) ne bu romantizm furyasi, lan hepiniz akli basinda insanlarsiniz, anlamadiniz mi hala, ask adami sikeeer... gececeksin, unutacaksiin !
amele_2 bunu yazdý:
lan dur adamýn hevesini kýrma daþþaq geçme adamla
bu arada amele_2 hocam yarildim, o ne oyle, adamla dassaq gecem kirma hevesini oynasin yavrucak der gibi.: )
Yargic, hocam sende alinma,takilma bana, ben oyle arada kapiliyorum geyige... ask isi zor... anliyorum, bilen bilir, musket romantik adamdir :)
-
musket
olsun kardeşim soruun deigl aşk bize vurmuş napalım harbi aşk adamı züküyo hemde hiç acımadan ya bu arada ankarada oturan ve kızılay a takılan varmı....?
-
Alın benden bir tane.
NEYE YARAR
Neye yarar ki sana aşık olmak,Neye yarar ki seni sevmek,
Senin için ölmek neye yarar,
Seni sevdiğimi haykırmanın,
Delice sevmemin,
İlah gibi tapmamın ne yararı var ki,
Leylanı mecnuna yaptığı gibi delİ ettin beni,
Erkeğin olamadıktan sonra ben niye yaşayımki bu şaçma dünyada,
Mehtaplı gecelerde sen benim yanımda olmadıktan sonra....
Sen benim olmadıktan sonra bu dünyada işim kalmamıştır demek,
İşte gidiyorum bu şehirden bu diyardan bu dayanılmaz dünyadan,
Hoşçakal sevdiğim hoşçakal bitanem,hoşçakal ESMER GÜZELİM.
Offffffffffffffffff ulayn offfffffffffffffff
-
Removed...
-
git nickimyok tan biraz ders al daha güzel yazarsın....
-
yazzııık
-
allaha sıgın kardes baska caresı yok bu meretın anlıyorum senın durumunu bende ayrılalı 4,5ay falan oldu haytta zorla guzellık olmaz ıstemıyorsa yol vercen benımkı pısman oldu ama ıs ısten gectı ben herzaman su benım felsefem oldu cıkarken %70ayrılık gozu ıle baktım hep cunku sonun da g.. olmamak ıcın o yuzden allah yardımcın olsun ..kardes
-
gül filizlendiği andan itibaren güneşe aşıktır her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü unutsada gül asla yıldızlara kanıp güneşi unutmaz......(sen yolundan vazgeçme bea seven unutmaz unutmuşsa sevmemiştir seven unutmuşsa sevmeyi bilmemiştir......)