İlk Forum
-
sevgili arkadaşlar ilk forum sistemini kim bulmustur ve ne zaman cıkmıstır ne amacla bunun hakkında bir bilgisi olan varmı
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
sevgili arkadaşlar ilk forum sistemini kim bulmustur ve ne zaman cıkmıstır ne amacla bunun hakkında bir bilgisi olan varmı
-----------------------------sanırsam php'ye dayanan bi forum çkmştır herhal:D bulanda benim:p
-
phpbb miydi acaba ne amacla yapıldı ki acaba ve paralımı satıldı ve ilk forumu bulan kişi köşeyi döndümü
-
arkinfes bunu yazdı:
phpbb miydi acaba ne amacla yapıldı ki acaba ve paralımı satıldı ve ilk forumu bulan kişi köşeyi döndümü
-----------------------------phpbb sanırsam free.. vbulletin sahipleri felan köşeyi dönüyordur
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------phpbb sanırsam free.. vbulletin sahipleri felan köşeyi dönüyordur
ama bence vbulletin hakkını veriyo çok güzel bir forum sistemi tahribatınki kadar güzel olmasada -
arkinfes bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
ama bence vbulletin hakkını veriyo çok güzel bir forum sistemi tahribatınki kadar güzel olmasada
hakkını verdiği için o kadar para kazanıyo zaten bktan dandik bi foruma kim ne diye para versinki. Sende şaheser bi forum yap herkesin imreneceği on numara birşey sende o forumu dünya çapında yayıp stabilirsin -
arkinfes bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
ama bence vbulletin hakkını veriyo çok güzel bir forum sistemi tahribatınki kadar güzel olmasada
hadi ordan yalaka :) sen tam modüllü bulletin gördünmü lisanslı kullananlara süper olanaklar sağlıyo -
Yapdım diyelim ama bunu reklemda etmek lazım durduk yere nasıl bilsiler sırf googleye vermekle olmaz bi kaçtane domain + host alıp o forumu kurup hane hack sitesi warez sitesi cart sitesi diye faliyete gecircen giren bib akcak bu forumda farklı guzel sistem var cok begendik bizde allalım faln filan . tamma konu sapıyo ben bunu mereak ettim hangi düşünce ne amacla yapıldı bide tahribat ilk forum sistemine kac yılında geçmişti sanırım webwiz vardı
-
arkinfes bunu yazdı:
Yapdım diyelim ama bunu reklemda etmek lazım durduk yere nasıl bilsiler sırf googleye vermekle olmaz bi kaçtane domain + host alıp o forumu kurup hane hack sitesi warez sitesi cart sitesi diye faliyete gecircen giren bib akcak bu forumda farklı guzel sistem var cok begendik bizde allalım faln filan . tamma konu sapıyo ben bunu mereak ettim hangi düşünce ne amacla yapıldı bide tahribat ilk ofrum sistemine kac yılında geçmişti sanırım webwiz vardı
valla en eskileri bilmem ama webwizi bilirim kullandım beğendim baya...ayrıca konu saptı ama güzel saptı :D ilk önce yapcağın sistemi free olarak sunacan ki phpnuke gibi duyulsun
-
haidi salam bir forum yapalım 1 grup olusturup satalım sonra :D
not: bizim bakkal var 40 yaşında o websitesi kurmak istomus işte arkadas arıyom cartcur 1 tane index yapdım ucretsiz domain ile host aldım 250 ytl adamda muhahaha cevat abi adı muhahah
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------haidi salam bir forum yapalım 1 grup olusturup satalım sonra :D
not: bizim bakkal var 40 yaşında o websitesi kurmak istomus işte arkadas arıyom cartcur 1 tane index yapdım ucretsiz domain ile hot aldım 250 ytl adamda muhahaha cevat abi adı muhahah
facebook'un bazı sistemine hasta oldum bide türkcell'in log sistemine :D her fantazi olsun die aradığımda adamlar önüme tüm bilgilerimi herşeyimi seriyo kimle ne konusmusum kaç saniye.. vs