İlk Kez Aklım Bana Yetmio
-
ailenin yanına dönüp, karışına çıkan zorlukları atlayıp, sıradan bir hayat yaşamak kolay.
diğeri çok daha zor ve karmaşık fakat kesinlikle sıradan değil (sıradan olup olmaması sende bitiyor yine)
hayata 1 kez geliyorsun ve başka da bir şansın yok. ailenle irtibatı kes demiyorum elbette ama bi' yerden sonra kendi yolunu doğru düzgün çizebilmelisin (hatta zamanı çoktan gelmiş, geçiyor bile bunun için).
nasıl bir yol izlemen gerektiğini sana başkası söyleyemez; senin güçlü olup kendi yolunu bulman ve nasıl bir hayat istediğine karar verip, bunun için mücadele etmen lazım.
başarılar =)
-
bir yetişkin olarak en yakın kararı ver ve sonuçlarına katlan, sonunda ölüm olmadığı sürece deneyimdir:)
-
En uygunu 1 aklın niye yetmesin sana düzgün bir başlık koy aklın sana yetmemesi diye bir şey olmaz allah herkese aklı yeteceğinden daha fazla vermiştir olsa olsa sen kullanamıyorsundur.
10 yıl korkusu olmasın eve varınca geçer fakat 10 yıl önceki halin değişmişse biraz o zaman biraz onların alışmasına imkan tanıman lazım
-
istifanı geri alma gibi bir olay varsa onu yap yoksa modellikle nereye kadar birgün fizik çökücek o zaman ne iş yapıcaksın.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
istifanı geri alma gibi bir olay varsa onu yap yoksa modellikle nereye kadar birgün fizik çökücek o zaman ne iş yapıcaksın.
-----------------------------zate modelliği tek yapmıcam 2 işi birden götürcem
-
zengin bi koca ayıkla evlen.
evinin kadını çocuklarının anası ol :|
-
mılet iş iş dıye kırılıyo ortalıkta sen iş bırakıyosun tatıle cık bı ıkı hafta dipcik gıbı gerı donersın ablacığmm :D
-
irwa bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------zate modelliği tek yapmıcam 2 işi birden götürcem
-----------------------------Modelliği salla durum böyleyse insanlar sana farklı bakar ilk başta o ajansın patronları ben bunu götürürmüyüm diye git bankana çalış boş vakitlerinde canın sıkılnca gel Tahribatta terapi ol git.
-
eskiden olsa şöyle derlerdi heralde
x:Müritler hayatımın karar aşamasındayım we fena helda bu karar adına bunaldım bildiğiniz üzere bankacıydım ama haftalık 13 saat fazla mesaiyi kaldıramadım we istifa ettim ayrıca 10 yıldır tek yaşıorum şimdi bu karar için gelen iş tekliflerinide reddediorum.Bu arada yıllardır aklımın bi köşesinde tuttuğum fotomodellik için çok iyi bi ajanstanda teklif aldım.Şu 2 seçenekten hangisini uygulasam mantıklı olanı yapmış olurum
1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)
2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)
2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir 3 haftadır düşün düşün sıyırcam
bilge kişi(genellikle yaşça epey büyük): bu kız koca istiyo
-
sanirim ilk once hayatdan ne istedigini bilmen gerek ?