folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

ailenin yanına dönüp, karışına çıkan zorlukları atlayıp, sıradan bir hayat yaşamak kolay.

diğeri çok daha zor ve karmaşık fakat kesinlikle sıradan değil (sıradan olup olmaması sende bitiyor yine)

hayata 1 kez geliyorsun ve başka da bir şansın yok. ailenle irtibatı kes demiyorum elbette ama bi' yerden sonra kendi yolunu doğru düzgün çizebilmelisin (hatta zamanı çoktan gelmiş, geçiyor bile bunun için).

nasıl bir yol izlemen gerektiğini sana başkası söyleyemez; senin güçlü olup kendi yolunu bulman ve nasıl bir hayat istediğine karar verip, bunun için mücadele etmen lazım.

başarılar =)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

bir yetişkin olarak en yakın kararı ver ve sonuçlarına katlan, sonunda ölüm olmadığı sürece deneyimdir:)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

En uygunu 1 aklın niye yetmesin sana düzgün bir başlık koy aklın sana yetmemesi diye bir şey olmaz allah herkese aklı yeteceğinden daha fazla vermiştir olsa olsa sen kullanamıyorsundur.

10 yıl korkusu olmasın eve varınca geçer fakat 10 yıl önceki halin değişmişse biraz o zaman biraz onların alışmasına imkan tanıman lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

istifanı geri alma gibi bir olay varsa onu yap yoksa modellikle nereye kadar birgün fizik çökücek o zaman ne iş yapıcaksın.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

istifanı geri alma gibi bir olay varsa onu yap yoksa modellikle nereye kadar birgün fizik çökücek o zaman ne iş yapıcaksın.

zate modelliği tek yapmıcam 2 işi birden götürcem

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

zengin bi koca ayıkla evlen.

evinin kadını çocuklarının anası ol :|

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

mılet iş iş dıye kırılıyo ortalıkta sen iş bırakıyosun tatıle cık  bı ıkı hafta dipcik gıbı gerı donersın ablacığmm :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:

zate modelliği tek yapmıcam 2 işi birden götürcem

Modelliği salla durum böyleyse insanlar sana farklı bakar ilk başta o ajansın patronları ben bunu götürürmüyüm diye git bankana çalış boş vakitlerinde canın sıkılnca gel Tahribatta terapi ol git.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

eskiden olsa şöyle derlerdi heralde

x:Müritler hayatımın karar aşamasındayım we fena helda bu karar adına bunaldım bildiğiniz üzere bankacıydım ama haftalık 13 saat fazla mesaiyi kaldıramadım we istifa ettim ayrıca 10 yıldır tek yaşıorum şimdi bu karar için gelen iş tekliflerinide reddediorum.Bu arada yıllardır aklımın bi köşesinde tuttuğum fotomodellik için çok iyi bi ajanstanda teklif aldım.Şu 2 seçenekten hangisini uygulasam mantıklı olanı yapmış olurum

1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)

2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)

2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir  3 haftadır düşün düşün sıyırcam

bilge kişi(genellikle yaşça epey büyük): bu kız koca istiyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jplusplus
    Jplusplus's avatar
    Erkek

sanirim ilk once hayatdan ne istedigini bilmen gerek ?

Toplam Hit: 9301 Toplam Mesaj: 90