İlk Kitabımı Satışa Çıkarıyorum...
-
Sevgili arkadaşlar, belli bir süredir formda yazdığım yazıları yayınlayarak bir nevi deşarj oluyordum, hemde sizin duygularınıza tercüman olmaya çalışıyordum. Daha önceden yazıp da yaktığım 5 yıllık günlüklerimden (12 defterden) bazılarını saklamıştım. Ev arkadaşımın tavsiyesi ve yardımı ile bu zamana kadar sakladığım ve yayınlamadığım yazılarımı toplayıp Word'de düzenledim. Anlaştığım matbaa ile de basımını sağlamaya karar verdim. Pazartesi günü itibarı ile Ey Yalnızlık Şimdi Neredesin? isimli ilk kitap deneyimimin ilk baskıları çıkıyor.
Ticari bir amaç güdmüyorum bu yüzden maliyeti ve kargo ücreti olarak toplam 15 Lira gibi bir rakam düşündüm.
Posta Çeki Hesabı ile yada Ziraat Bankası Havalesi ile ücreti alınan kitaplar 1 hafta içinde okuyucuya ulaştırılacaktır.
İlgilenenlere duyurulur.
Saygılarımla
-
tebrik ederim hocam bari imzanıda at kapağa yap bi kıyak bize :)
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
tebrik ederim hocam bari imzanıda at kapağa yap bi kıyak bize :)
-----------------------------Zaten TBT'den sipariş veren tüm kardeşlerimin kitaplarına imza atmak farz oldu :D
-
Hocam kapağı daha değişik bişey yapabilirdin bence ama önemli olan kapak değil içindekidir.
Hayırlı olsun.
-
Şubatın 7sine sipariş veririz hacım malum bursları cekıcez :)
-
bayzin bunu yazdı:
Hocam kapağı daha değişik bişey yapabilirdin bence ama önemli olan kapak değil içindekidir.
Hayırlı olsun.
-----------------------------Aslında haklılık payın çok ama şunu gözardı edemezdim, renkli baskı maliyetleri çok yüksek bu satış fiyatına da yansıyacaktı. Ayrıca kitap adına uygun tek resmimdebu ((:
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Şubatın 7sine sipariş veririz hacım malum bursları cekıcez :)
-----------------------------Tamam kardeşim ;)
-
hacı para bırıktrcem alcam bu kıtabı ...
ilk defa bı kıtaba para vercem :)
-
tebrikler kardeşim ben de istiyorum 1 tane (:
-
alırız ya bunaldıkca okuruz :)
yanlız özel imza isterim malum bjk'liyiz :F
-
hayırlı olsun,umarım beklentilerini fazlasıyla karşılar..