İllerimizin Neleri Meşhur,Neleri Ünlü...
-
TRABZON
Sümela Manastırı, Atatürk Köşkü, Uzungöl, Zağanos Köprüsü, Hamsiköy Sütlacı, Kadırga Yaylası, Trabzon Bileziği, Akçaabat Köftesi, Boztepe, Beton Helva ve Vakfıkebir Odun Ekmeği, Ayasofya Müzesi, Horon, Kisarna ( Bengisu ) Madensuyu, Sultan Murat Yaylası, Kızlar Manastırıve
Kavgaları, Linç Girişimleri, Sokak Çocukları, Milliyetçiliği, Silah Sevgisi
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------ADANA - Bicibici,Şalgam,Dağarcık,Eğner,Kazım Büfe,Sakızcı Mamut(mahmut değil :)) ,Conolar,Adliye ve Compi :D
-----------------------------Adana kebap nerde :| Mersindede Tantuni :D
-
Edirne
Ciğer & Köfteci Osman((yurt dısına ve istanbuldaki ünlü otellere köfte gönderiyor)) bunlar unutlurmu ayip ayip
-
ELAZIĞ
Harput Kalesi ve Şehri, Keban Baraj Gölü, Hazar Gölü, Buzluk Mağarası, Çaydaçıra Halkoyunu, Ağın Kaplıcası
gözünü seveyim be varmı elazığ gibisi -
Giresun' a Dikkat ! :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------ADANA - Bicibici,Şalgam,Dağarcık,Eğner,Kazım Büfe,Sakızcı Mamut(mahmut değil :)) ,Conolar,Adliye ve Compi :D
-----------------------------hocam conolar dedin tüylerim diken diken oldu onların mahallesine girdik yanlışlıkla nerdeyse öldüm diyordum Allahım o ne tip tip adamlar :)
-
Ya Bitlisin Büryan Kebanı Nirde :) Eklemeyi Unutmuşsun
-
TABBİİ BAYBURTUN YAPRAK DÖNERİNİ UNUTMAMAK LAZIM YAW
-
hacı ankaraya karumu da yazmışında armadası da meşurdur onu da yaz istersen.karum dan daha meşurdur.....
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------antepin karpuzatanını anteplılerden baskası bılmez sanırdım :)
şaşırdım
şunu yazmamışsın
belkıs zeugmadan ötürü yaşamlarını orda surdururken antep e yerlesen insanlarımızın antep e kattıgı müthiş bır durum var :)
hemen anlatayım
ozellıkle kışın ayaklarında naylon terlık kollarında dırseklerıne kadar altın bılezık :)
yazın 50 derece sıcakda kara kara şalvar la sahılde dolasır gıbı yuruyen ve sureklı gozlerının ıcıne bakıp gulumseyen ınsanlar :)
saygı duyuyorum
guzel memleketım benım
yapı ıtıbarıylede karısıkdır
bır tarafı tam bır harabe
bır tarafı paris
bukadar yemege ıcmeye eglencele sohbete ınsana düşkün bır memleket daha gormedım :)
anteplı olsamda ankara her bakımdan herşeyın en normal oldugu !!! tek şehir
-----------------------------Karpuzatan nere amk ben anteplyim bnde bilmiom yada ney:D bilmiom:)