İlluminati (Texe Mars)
-
Süper zenginlerin idare ettiği bir Dünya Komplosu var mı Bu zenginlerin oluşturduğu kuvvet sahibi grup, gizemli ''İluminati'' oluşumunun adamları mı?
Dünyayı hâkimiyet altına alma iddiasındaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi ve hatta hayatımızı tehlikeye atacak gizli gündemleri var mı? Küresel bir ''entrika çemberi'' içindeyiz de haberimiz mi yok? Bankacı, sanayici ve medya patronlarından oluşan ve tüm dünyanın servetini ve yönetimini ele geçirmeyi amaçlayan bu gizemli oluşumun peşine düşen Texe Marrs, sekiz yıllık bir araştırmadan sonra bu ''gizli öğreti'nin sır perdesini araladı.
-
hoca sağol ya kitap için hemen çekip okumaya başlıyorum
tam benim ilgilendiim konu
-
abi paylaşımın için teşekkürler yeni gördüm hemen indiriyorum..
abi fakat hep kafama takılan birşey var, acaba bu yazarlar birşey biliyolar da mı yazıyolar bu taz olayları yoksa ilgi çekmek için kıçlarından element mi uydruyuorlar emin değilim :|
-
Lindsay Porter diye biri yazarın kitabı daha vardı aynı isimde..
kitap çok karışıktı yani üslubu kötü ama genelde güzel bi kitap..
Bide buna bakalım..eyvallah hoca.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------abi paylaşımın için teşekkürler yeni gördüm hemen indiriyorum..
abi fakat hep kafama takılan birşey var, acaba bu yazarlar birşey biliyolar da mı yazıyolar bu taz olayları yoksa ilgi çekmek için kıçlarından element mi uydruyuorlar emin değilim :|
-----------------------------
aga uydurmak yok bilip de yazıyolar ama ne kadarını yazabiliyolar orasını kestirmek güç tabi:| -
İlluminati ve benzerleri ile ilgili 4 ya da 5 kitap okudum sanırım. En hoşuma gideni de Apokalips'in Atlıları'ydı; ama hep şu ihtimali göz önünde bulundurdum:
Bu kitaplar kitlelerin gözünü korkutmak "Amerika, zengin adamlar, büyük güçler" fobisi yaratmak amaçlı da olabilir. Bir nevi kitleleri psikolojik anlamda bu kitaplar ve benzeri filmlerle sindirmek, onlara karşı herhangi bir harekete karşın önceden bir korku seti örmek.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------İlluminati ve benzerleri ile ilgili 4 ya da 5 kitap okudum sanırım. En hoşuma gideni de Apokalips'in Atlıları'ydı; ama hep şu ihtimali göz önünde bulundurdum:
Bu kitaplar kitlelerin gözünü korkutmak "Amerika, zengin adamlar, büyük güçler" fobisi yaratmak amaçlı da olabilir. Bir nevi kitleleri psikolojik anlamda bu kitaplar ve benzeri filmlerle sindirmek, onlara karşı herhangi bir harekete karşın önceden bir korku seti örmek.
-----------------------------Apokalips'in Atlıları dediğin kitabın yazarı da öldürüldü ve piyasada buldukları tüm örnekleri yakıldı..Şu an bulduğun örnekleri kalan az sayıda örneklerinden gizli bi şekilde çoğaltılanlardır..dolayısıyla şu an bulman zor bi ihtimal..
Demek istediğim öyle bi fikir edindirmek isteseler bedava dağıtırlar bu kitapları..veya bu tip kitaplarda bahsedilen insanlar dünyanın bi ucuna kurulmuş tesislerde yapmazlar toplantılarını..Dünyayı yönetmek büyük zeka ve emek ister..en azından her birinin sosyoloji ve sosyal psikoloji alanlarında bilmediğin şey olmaması anlamına geliyor..(Örn:Akp ne yaparsa yapsın halkımız oy veriyor..Etki altına alınmış insan topluluğu..bunu bu şekilde başarıyolar işte)
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------İlluminati ve benzerleri ile ilgili 4 ya da 5 kitap okudum sanırım. En hoşuma gideni de Apokalips'in Atlıları'ydı; ama hep şu ihtimali göz önünde bulundurdum:
-----------------------------Apokalips'in Atlıları dediğin kitabın yazarı da öldürüldü ve piyasada buldukları tüm örnekleri yakıldı..Şu an bulduğun örnekleri kalan az sayıda örneklerinden gizli bi şekilde çoğaltılanlardır..dolayısıyla şu an bulman zor bi ihtimal..
Demek istediğim öyle bi fikir edindirmek isteseler bedava dağıtırlar bu kitapları..veya bu tip kitaplarda bahsedilen insanlar dünyanın bi ucuna kurulmuş tesislerde yapmazlar toplantılarını..Dünyayı yönetmek büyük zeka ve emek ister..en azından her birinin sosyoloji ve sosyal psikoloji alanlarında bilmediğin şey olmaması anlamına geliyor..(Örn:Akp ne yaparsa yapsın halkımız oy veriyor..Etki altına alınmış insan topluluğu..bunu bu şekilde başarıyolar işte)
-----------------------------Yok Apokalips'in Atlıları'nı zaten okuyalı epey oldu. Hiç yoksa rahat 3-3,5 yıl oldu yani. Ki sahibi de kitaba o zaman normal değerinden 3-4 kat fazla para teklif etmeme rağmen satmamıştı bana ve özel bir kitaptır demişti. O zamanlar bende bulamamıştım nette filan. Şimdi durumu nedir bilemem.
AMK. Birleşik Devletleri, tarikatlar vs.'e gelecek olursak şimdi örneğin diyorsun ki bu kitabın yazarı öldürüldü. Bunun üzerine elli tane teori yürütebiliriz. Bu kitabı bazı güçler yazdırıp, olaya daha fazla korku katmak için adamı öldürmüş olabilirler. Yine bu kitabı bazı güçler yazdırıp adamın öldüğünü iddia etmiş olabilir ya da öyle bir yazar gerçekte belki de yoktur ya da sahte bir isimle piyasadadır. Ölüm bilgisi de böyle ilgi çekici bir kitap yazmış olmasından dolayı çok hızlı yayılacağından belki de günümüz "enformasyon kirliliği"ni kullanarak insanlara çeşitli yollardan yine korku aşılamış olabilirler. Yani sende haklı olabilirsin, bende. Bu konu da olayın birebir şahitlerinden olmadığımız için kesin bir bilgi elde edemeyiz. Ki benim anlatmak istediğim de o değil. Her ne olursa olsun bir şekilde bu kitaplar ve bunun tarzında ki filmler epey kitlelerin bilinçaltlarına ister istemez bir korku-sinmişlik duygusu yerleştiriyor.
-
http://img237.imageshack.us/my.php?image=atllarzu2.png
bu biraz daha açıklayıcı olur..senin demek istediğini neden yapsınki adam zaten istenemeyen bişey için..
ama dediğin gibi birebir şahitlerinden olmadığımız için kesin bişey söleyemeyiz..baskı altına almak tabikide yaptıkları uyguladıkları bi yöntem..ama benm anlattığım ve örnek verdiğim farklı bişey..baskı altına almak--benimki etki altına almak...insanların isteklerini kontrol edebilmek denilebilir bi bakıma..
-
okumanızı tavsiye ederim cok guzel bi kitaptır..
-
Ben kitabı daha yeni bitirdim herkeze tavsiye ediyorum dili biraz ağır ama olsun anlayan anlar :D