folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmage Upload İle Para Kazanmak

İmage Upload İle Para Kazanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

İyi forumlar arkadaşlar, bir wallpaper sitesi açmak istiyorum. Geniş bir arşivim var yapabilirim bu işi ama image upload siteleri güvenilir mi? parayı verirler mi? 3 tane falan alternatifle çalışmayı düşünüyorum bu siteler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İleride yüksek hitler olduğunda günlük 100k gibi yüksek miktar diye ban gibi bir mesele söz konusu olabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

şöyle yapsan nasıl olur mesela? daha küçük boyutunu gösterirsin, download başına için para ödeyen sitelere orjinal halini atar link verirsin. bir de like tıklandığında para ödeyen reklam gösteren meretleri kullanırsan istediğin gibi bir şey elde etmiş olursun.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Carbure bunu yazdı

şöyle yapsan nasıl olur mesela? daha küçük boyutunu gösterirsin, download başına için para ödeyen sitelere orjinal halini atar link verirsin. bir de like tıklandığında para ödeyen reklam gösteren meretleri kullanırsan istediğin gibi bir şey elde etmiş olursun.

onu düşündüm ama kullanım kolaylığı açısından böylesi daha uygun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

bi kaç gün önce www.shutterstock.com/

a işimiz düştü

onlar nasıl fiyatlar oyle

siz daha ucuza boyle bir şeyi sunabilcekseniz tutmaz diye bişey yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İyide fotoğraf upload edilip para veren site var mı ki ? Bir zamanlar vardı onlarda da fotoğrafın kendi siteleri üstünden gösterilmesini şart koşuyorlardı ve 1.000 gösterim başı 1 $ gibi komik bir para veriyorlardı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Ben hizmete para verip upload yapıyorum. ( aylık 10 usd )

Hangi site hem hizmet verip bide üste para veriyomuş ? 

manhyak tarafından 17/Tem/14 15:50 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

İyide fotoğraf upload edilip para veren site var mı ki ? Bir zamanlar vardı onlarda da fotoğrafın kendi siteleri üstünden gösterilmesini şart koşuyorlardı ve 1.000 gösterim başı 1 $ gibi komik bir para veriyorlardı.

Resime 1000 gösterime $1 de iyi. Erotik resimlerde ben 50000 gösteri bile alabiliyordum.

Yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Hocam maksatım konunu baltalamak değil.Tahribatta sadece üyelere özel "İnternetten Para Kazan" gibi bir bölüm açılsa yararlı şeyler çıkabilir aslında.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

öyle para kazanılıyor mu ya ben de 6000 resimlik karikatür, caps vs arşivi var işe yarar mı ki acaba?

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

öyle para kazanılıyor mu ya ben de 6000 resimlik karikatür, caps vs arşivi var işe yarar mı ki acaba?

Güvenilir bir site varsa kazanırsın.

Yok
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

Hocam maksatım konunu baltalamak değil.Tahribatta sadece üyelere özel "İnternetten Para Kazan" gibi bir bölüm açılsa yararlı şeyler çıkabilir aslında.

+1 lazım, ama TBT'nin çoğunluğu zaten bu tarz para kazandığı için gerek duyulmuyor herhalde

S0KR4T3S tarafından 18/Tem/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 12