İmage Upload İle Para Kazanmak
-
İyi forumlar arkadaşlar, bir wallpaper sitesi açmak istiyorum. Geniş bir arşivim var yapabilirim bu işi ama image upload siteleri güvenilir mi? parayı verirler mi? 3 tane falan alternatifle çalışmayı düşünüyorum bu siteler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İleride yüksek hitler olduğunda günlük 100k gibi yüksek miktar diye ban gibi bir mesele söz konusu olabilir mi?
-
şöyle yapsan nasıl olur mesela? daha küçük boyutunu gösterirsin, download başına için para ödeyen sitelere orjinal halini atar link verirsin. bir de like tıklandığında para ödeyen reklam gösteren meretleri kullanırsan istediğin gibi bir şey elde etmiş olursun.
-
Carbure bunu yazdı
şöyle yapsan nasıl olur mesela? daha küçük boyutunu gösterirsin, download başına için para ödeyen sitelere orjinal halini atar link verirsin. bir de like tıklandığında para ödeyen reklam gösteren meretleri kullanırsan istediğin gibi bir şey elde etmiş olursun.
onu düşündüm ama kullanım kolaylığı açısından böylesi daha uygun
-
bi kaç gün önce www.shutterstock.com/
a işimiz düştüonlar nasıl fiyatlar oyle
siz daha ucuza boyle bir şeyi sunabilcekseniz tutmaz diye bişey yok
-
İyide fotoğraf upload edilip para veren site var mı ki ? Bir zamanlar vardı onlarda da fotoğrafın kendi siteleri üstünden gösterilmesini şart koşuyorlardı ve 1.000 gösterim başı 1 $ gibi komik bir para veriyorlardı.
-
Ben hizmete para verip upload yapıyorum. ( aylık 10 usd )
Hangi site hem hizmet verip bide üste para veriyomuş ?
manhyak tarafından 17/Tem/14 15:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
İyide fotoğraf upload edilip para veren site var mı ki ? Bir zamanlar vardı onlarda da fotoğrafın kendi siteleri üstünden gösterilmesini şart koşuyorlardı ve 1.000 gösterim başı 1 $ gibi komik bir para veriyorlardı.
Resime 1000 gösterime $1 de iyi. Erotik resimlerde ben 50000 gösteri bile alabiliyordum.
-
Hocam maksatım konunu baltalamak değil.Tahribatta sadece üyelere özel "İnternetten Para Kazan" gibi bir bölüm açılsa yararlı şeyler çıkabilir aslında.
-
öyle para kazanılıyor mu ya ben de 6000 resimlik karikatür, caps vs arşivi var işe yarar mı ki acaba?
-
Lightsaber bunu yazdı
öyle para kazanılıyor mu ya ben de 6000 resimlik karikatür, caps vs arşivi var işe yarar mı ki acaba?
Güvenilir bir site varsa kazanırsın.
-
mstfcn bunu yazdı
Hocam maksatım konunu baltalamak değil.Tahribatta sadece üyelere özel "İnternetten Para Kazan" gibi bir bölüm açılsa yararlı şeyler çıkabilir aslında.
+1 lazım, ama TBT'nin çoğunluğu zaten bu tarz para kazandığı için gerek duyulmuyor herhalde
S0KR4T3S tarafından 18/Tem/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir