Image Yapma Jquery

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım Php kodunu istemiyorum Jquery Kodu lazım. Istediğim şey şu ABC.pgn diye bir Image olsun diyelim. Bu Imagenin üstüne Text yazdırmak istiyorum Yani şu şekilde bir resim olsun

Bunu bu şekilde Kod tarafında Şöyle tam ortaya Selam Yazdırmak için ne yapmam gerekir ? 

Gibi bunu nasıl yapabilirim kaynak kod falan var mı ? Github'da vs bulamadım Overlay Image to  JQUERY yazıyorum yemiyor JQUERY captcha yazıyorum o da yok write text to image from JQUERY yazıyom 0 sonuç ne yapcam :/ 

MhmdAlmz tarafından 08/Tem/16 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

sırf fotoğraf küçük gözüksün diye 30x30 attım Heyvan gibi olmuş Image bence buna da bir bakmalı admin hocalar

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

https://goo.gl/RV7iDb

Şöyle arasan bir de?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

https://goo.gl/RV7iDb

Şöyle arasan bir de?

Hemen araştırayım abi 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

imajın üzerine div atıp div in içine yazı yazabilirsin...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

eğer en son resmi kayıt ediceksen canvas ile yapıp render alabilirsin

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

Dedigin olayin ismi watermark php ve .net image kutuphaneleri ile yaparsin jquery ile amatorce olur lakin bu olay resimler baska yerde kullanilmasin diye yapilmakta obur turlu div le yaparsan resimleri orjinal halleriyle kullanirlar

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Şunu bir türlü çözemedim :'(((( @JPriest 'in verdiği anahtar kelimeden birşeyler buldum son aşama bu ama Canvas'ı attığımda iğrençsonik birşey oluyor :'( element Atmıyor vs.vs... Neden acaba ? Sadece Son Canvas'ı atıyor ve o image de bayağı küçük orjinal boyutu değil yani 75x75 deil de 20x20 miş gibi...

<html>

<body>
    <div id="locations"></div>
    <canvas id="myCanvas" width="75" height="75"></canvas>
    <script>

var div=document.getElementById("locations");
    var canvas;

window.onload = function(){
    	for(var i=0;i<10;i++){

canvas=document.createElement("canvas");
    	canvas.style.width="75px";
    	canvas.style.height="75px"

var context = canvas.getContext("2d");
    		var imageObj = new Image();
    			 imageObj.onload = function(){
    				 context.drawImage(imageObj, 0, 0);
    				 context.font = "17px Calibri";
    				 context.fillText(i, 30, 36);

};
     imageObj.src = "Resim.png"; 
     div.appendChild(canvas);

};}
    </script>

</body>

</html>

MhmdAlmz tarafından 09/Tem/16 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    DesertSun bunu yazdı

Dedigin olayin ismi watermark php ve .net image kutuphaneleri ile yaparsin jquery ile amatorce olur lakin bu olay resimler baska yerde kullanilmasin diye yapilmakta obur turlu div le yaparsan resimleri orjinal halleriyle kullanirlar

Amac WaterMarking değil abi . WaterMarking yapacak kadar image processing bilmiyorum . Onda bitleri değiştiriyoruz :) Yani burdaki amaç tamamen farklı . Biraz öğrenmek adına yapıyorum. Yoksa WaterMarking yapmaya kalksam ooooo :D Teşekkürler ama genede değerliyorumun için :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

minik bir up iyi gider :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Bu isi en kolay Bootstrap'deki .carousel-caption classiyla yapabilirsin

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 1820 Toplam Mesaj: 12
javascript jquery