Image Yapma Jquery
-
Hocalarım Php kodunu istemiyorum Jquery Kodu lazım. Istediğim şey şu ABC.pgn diye bir Image olsun diyelim. Bu Imagenin üstüne Text yazdırmak istiyorum Yani şu şekilde bir resim olsun
Bunu bu şekilde Kod tarafında Şöyle tam ortaya Selam Yazdırmak için ne yapmam gerekir ?
Gibi bunu nasıl yapabilirim kaynak kod falan var mı ? Github'da vs bulamadım Overlay Image to JQUERY yazıyorum yemiyor JQUERY captcha yazıyorum o da yok write text to image from JQUERY yazıyom 0 sonuç ne yapcam :/
MhmdAlmz tarafından 08/Tem/16 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
sırf fotoğraf küçük gözüksün diye 30x30 attım Heyvan gibi olmuş Image bence buna da bir bakmalı admin hocalar
-
Şöyle arasan bir de?
-
JPriest bunu yazdı
Şöyle arasan bir de?
Hemen araştırayım abi
-
imajın üzerine div atıp div in içine yazı yazabilirsin...
-
eğer en son resmi kayıt ediceksen canvas ile yapıp render alabilirsin
-
Dedigin olayin ismi watermark php ve .net image kutuphaneleri ile yaparsin jquery ile amatorce olur lakin bu olay resimler baska yerde kullanilmasin diye yapilmakta obur turlu div le yaparsan resimleri orjinal halleriyle kullanirlar
-
Şunu bir türlü çözemedim :'(((( @JPriest 'in verdiği anahtar kelimeden birşeyler buldum son aşama bu ama Canvas'ı attığımda iğrençsonik birşey oluyor :'( element Atmıyor vs.vs... Neden acaba ? Sadece Son Canvas'ı atıyor ve o image de bayağı küçük orjinal boyutu değil yani 75x75 deil de 20x20 miş gibi...
<html> <body> <div id="locations"></div> <canvas id="myCanvas" width="75" height="75"></canvas> <script> var div=document.getElementById("locations"); var canvas; window.onload = function(){ for(var i=0;i<10;i++){ canvas=document.createElement("canvas"); canvas.style.width="75px"; canvas.style.height="75px" var context = canvas.getContext("2d"); var imageObj = new Image(); imageObj.onload = function(){ context.drawImage(imageObj, 0, 0); context.font = "17px Calibri"; context.fillText(i, 30, 36); }; imageObj.src = "Resim.png"; div.appendChild(canvas); };} </script> </body> </html>
-
DesertSun bunu yazdı
Dedigin olayin ismi watermark php ve .net image kutuphaneleri ile yaparsin jquery ile amatorce olur lakin bu olay resimler baska yerde kullanilmasin diye yapilmakta obur turlu div le yaparsan resimleri orjinal halleriyle kullanirlar
Amac WaterMarking değil abi . WaterMarking yapacak kadar image processing bilmiyorum . Onda bitleri değiştiriyoruz :) Yani burdaki amaç tamamen farklı . Biraz öğrenmek adına yapıyorum. Yoksa WaterMarking yapmaya kalksam ooooo :D Teşekkürler ama genede değerliyorumun için :)
-
minik bir up iyi gider :)
-
Bu isi en kolay Bootstrap'deki .carousel-caption classiyla yapabilirsin