folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş

İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

hayırlısı olurda inş ya yarın birgün ayrıldınız olaki olmaz öle birşey deme kimler ayrılmıyoki siz şimdi imam nikahıda var derken cinsel anlamdada birliktelik yaşıyıcaksınız sonuçta allah katında ben bu hanımı eş olarak aldım oluyor  bence ona göre düşün taşın yarın öbürgün yok bununla olmadı başkasıyla takılayım çocuk oyuncağı değil yani

THE BeYaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar nikah dediğimiz olay malumun ilanıdır.yani birlikteliğin herkese ilanıdır.sizi anlıyorum günah işlemek istemiyorsunuz ancak bu yaptığınız danışıklı döğüş olur.ve doğru olmaz kaanatindeyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta

ahah :) Hocam naptın ya... 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta

nefesi kuvvetlidir sıkıntı olmaz :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlama da, muta nikahı gibi bişey olacaksa, hiç kıydırma daha iyi.

Cinsel birlikteliği dinsel anlamda resmi kılmak için se amaç vazgeç derim.

Hatta mümkünse ve aranızda sanırım bişeyler de olmuş ve oluyor, ailenize haber verin ciddiyetizi dile getirin ve hökümet nikaanı gıydırın derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

İmam tam olarak ne iş yapıyor allaha haber ulaştırmak için mi imam gerekiyor anlamıyorum ki.

Bırakın imam nikahını boş işlerle allahı da meşgul etmeyin, Allahın onayını almak için allah nikahı kıyıyosunuz, allah onayladım yada onaylamadım diye cevap bile vermiyor iplemiyor bile anlayın artık işte =)

Gidin hökümet nikahı kıyın allahın bile veremediği sosyal hakları devlet verir. Sana bişey olsa emekli maasin esine kalır, sen sgkli olsan esin de saglık hizmetlerinden yararlanır. bu garantileri allah bile veremiyor hoca =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

İmam tam olarak ne iş yapıyor allaha haber ulaştırmak için mi imam gerekiyor anlamıyorum ki.

Bırakın imam nikahını boş işlerle allahı da meşgul etmeyin, Allahın onayını almak için allah nikahı kıyıyosunuz, allah onayladım yada onaylamadım diye cevap bile vermiyor iplemiyor bile anlayın artık işte =)

Gidin hökümet nikahı kıyın allahın bile veremediği sosyal hakları devlet verir. Sana bişey olsa emekli maasin esine kalır, sen sgkli olsan esin de saglık hizmetlerinden yararlanır. bu garantileri allah bile veremiyor hoca =)

Sana ne diyim holy imam osursa cemaat sıçarmış bundan sonra millet savururda savurur. Sebebi sensin ona göre :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Hacı illa bi imam bulursun fakat o imam nikahı olmaz ki imam nikahı dediğin gizli olmaz.

evet önce ailelerin sonra bütün çevren şahit olması lazım yoksa ne anlamı var 

hem kıza hayati güvence vermen lazım altın filan biraz daha ciddi yapın bu işi

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Altınları hazır ettin mi müdür? İmam nikahı kıymak için baya bir atın vermen gerekiyormuş hatuna. 

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Dostum , Tanrı sence aptal mı? Sevişmeni legal kılmak için imam nikahı diye bir şey mi çıkarmış "Allah" sence? Bi düşün yahu :) Yapay zeka ile çalışıyor sanki Allah , "sevişmişler ise imam nikahlı olup olmadıgına bak , imam nikahlıysa günah yazma , değilse zinadan 300 günah yaz." böyle bi sistem olabilir mi amk?

Toplam Hit: 11779 Toplam Mesaj: 104