İmam Tanıdığı Olan Varmı? Hayırlı Bir İş
-
hayırlısı olurda inş ya yarın birgün ayrıldınız olaki olmaz öle birşey deme kimler ayrılmıyoki siz şimdi imam nikahıda var derken cinsel anlamdada birliktelik yaşıyıcaksınız sonuçta allah katında ben bu hanımı eş olarak aldım oluyor bence ona göre düşün taşın yarın öbürgün yok bununla olmadı başkasıyla takılayım çocuk oyuncağı değil yani
-
arkadaşlar nikah dediğimiz olay malumun ilanıdır.yani birlikteliğin herkese ilanıdır.sizi anlıyorum günah işlemek istemiyorsunuz ancak bu yaptığınız danışıklı döğüş olur.ve doğru olmaz kaanatindeyim.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta
ahah :) Hocam naptın ya...
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben online kıyarım nikahınızı, tasavvuf insanıyım sonuçta
nefesi kuvvetlidir sıkıntı olmaz :)
-
Hocam yanlış anlama da, muta nikahı gibi bişey olacaksa, hiç kıydırma daha iyi.
Cinsel birlikteliği dinsel anlamda resmi kılmak için se amaç vazgeç derim.
Hatta mümkünse ve aranızda sanırım bişeyler de olmuş ve oluyor, ailenize haber verin ciddiyetizi dile getirin ve hökümet nikaanı gıydırın derim.
-
İmam tam olarak ne iş yapıyor allaha haber ulaştırmak için mi imam gerekiyor anlamıyorum ki.
Bırakın imam nikahını boş işlerle allahı da meşgul etmeyin, Allahın onayını almak için allah nikahı kıyıyosunuz, allah onayladım yada onaylamadım diye cevap bile vermiyor iplemiyor bile anlayın artık işte =)
Gidin hökümet nikahı kıyın allahın bile veremediği sosyal hakları devlet verir. Sana bişey olsa emekli maasin esine kalır, sen sgkli olsan esin de saglık hizmetlerinden yararlanır. bu garantileri allah bile veremiyor hoca =)
-
HolyOne bunu yazdı
İmam tam olarak ne iş yapıyor allaha haber ulaştırmak için mi imam gerekiyor anlamıyorum ki.
Bırakın imam nikahını boş işlerle allahı da meşgul etmeyin, Allahın onayını almak için allah nikahı kıyıyosunuz, allah onayladım yada onaylamadım diye cevap bile vermiyor iplemiyor bile anlayın artık işte =)
Gidin hökümet nikahı kıyın allahın bile veremediği sosyal hakları devlet verir. Sana bişey olsa emekli maasin esine kalır, sen sgkli olsan esin de saglık hizmetlerinden yararlanır. bu garantileri allah bile veremiyor hoca =)
Sana ne diyim holy imam osursa cemaat sıçarmış bundan sonra millet savururda savurur. Sebebi sensin ona göre :|
-
MiqRoP bunu yazdı
Hacı illa bi imam bulursun fakat o imam nikahı olmaz ki imam nikahı dediğin gizli olmaz.
evet önce ailelerin sonra bütün çevren şahit olması lazım yoksa ne anlamı var
hem kıza hayati güvence vermen lazım altın filan biraz daha ciddi yapın bu işi
-
Altınları hazır ettin mi müdür? İmam nikahı kıymak için baya bir atın vermen gerekiyormuş hatuna.
-
Dostum , Tanrı sence aptal mı? Sevişmeni legal kılmak için imam nikahı diye bir şey mi çıkarmış "Allah" sence? Bi düşün yahu :) Yapay zeka ile çalışıyor sanki Allah , "sevişmişler ise imam nikahlı olup olmadıgına bak , imam nikahlıysa günah yazma , değilse zinadan 300 günah yaz." böyle bi sistem olabilir mi amk?