folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmamın Ordusu Okuyun/Okutun



İmamın Ordusu Okuyun/Okutun

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crafty
    crafty's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2006
    Erkek

    diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

    crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

    cannfree bunu yazdı:
    -----------------------------
    ortada 2 milyon sayfaya yakın dava belgesi var adam hala ergenekon fasa fiso diyor... ayrıca kitap basılsaydı bu kadar sükse yapamzdı ki isteyen istediğini bassın yazsın sanki hocanın çokta umrunda ... sanki kitabı bilerek beklettiler gibi geliyor "bakın ifade özgürlüğü yok basılmadan toplatı"y falan demee geitrdiler işi. ayrıca kitabın basımı falan yasak değil, adam terör örgütü üyeliğinden içeri alındı. istediği zaman gidip kitabını basabilr yani. bi iki gün uğur dündardan yalçın küçükten falan nutuk dinleriz sonra o da unutulur gider. teker çoktan tümseği aştı. birilerine geçmiş olsun....
    -----------------------------

    haklısın kitaptan dolayı tutuklanmadı :D 


    -----------------------------

     

    Lan haberleri okumuyorsun, gelip kendinizi rezil ediyorsunuz.

    http://www.aktifhaber.com/nedim-sener-ve-ahmet-sik-tutuklandi-405627h.htm

    "Ergenekon Terör Örgütüne üye olmak" suçundan tutuklama kararı verdi.


    -----------------------------

    Savcı Zekeriya Öz hazretlerinin Ahmet Şık'a sorgu sırasında yönelttiği soruların özeti:

    - Gözaltındakilerden kimi tanıyorsunuz? 

    Nedim dışındakileri bilmiyorum. 

    - Ergenekon terör örgütünün medya yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiğiniz tespit edilmiştir... Bu kapsamda çalışmanız oldu mu? 

    Ergenekon medya yapılanması içinde değilim. Benim bu örgütle adımın anılmasını zul sayarım. 

    HİÇBİR HABERİM TEKZİP EDİLMEDİ 

    - ODA TV'den ele geçirilen belgelerden 2011 Haziran'ında yapılacak genel seçimlerden önce örgütün talimatıyla Nedim Şener'le birlikte 'Haliç'te Yaşayan Simonlar' benzeri kitap çalışması içinde bulunduğunuz, bu kitabın da Emniyet Müdürü Sabri Uzun ismiyle yayınlanması için çalışma yaptığınız tespit edilmiştir. Bu kitabın amacı neydi?
     

    20 yıldır muhabirim. Binlerce habere imza attım. Bugüne kadar kimsenin talimatıyla ne bir haber yazdım ne de haberimi geri çektim... Geçmişte bir çok kayıp, gözaltı ve faili meçhul haberi yaptım. Hiçbiri tekzip edilmedi. 

    - Nedim Şener'le başka çalışma yaptınız mı? 
    Herhangi bir kitap çalışması yapmadım. 

    - Soner Yalçın tarafından oluşturulduğu belirlenen 000KITAP.docx isimli word dosyasında 'İmamın Ordusu' başlıklı kitap çalışması olduğu tespit edilmiştir. Sabri Uzun'u tanıyor musunuz? İkna etmek için görüşme yaptınız mı? 

    '000KITAP.docx' kitabıma verdiğim isimdir. Bu kitabın isminin Soner Yalçın'ın bilgisayarında ne aradığını bilmiyorum. Bunu aydınlatmanızı istiyorum. 

    Üç ay önceki hali filan...
     

    - Nedim Şener'le hazırladığınız 'Haliçte Yaşayan Simonlar' kitabına benzer kitap çalışmasını da Haziran 2011 seçimlerinden önce yayınlatmak için çalışmalar yaptığınız anlaşılmıştır. Ergenekon terör örgütünün talimatıyla hazırlanan kitapların referandum ve seçim öncesi çıkartılmaya çalışılmasının amacı nedir? 

    Bu, Ergenekonla alakalı bir çalışma değildir. 

    - 25.02.2011 günü saat 18.54'te A.Şık ile X şahsın telefon görüşmesinde özetle, A.Şık'ın 'Evi ne zaman basacaklar diye bekliyorum' dediği, X şahsın 'Öyle bir şey mi var' dediği, A.Şık'ın 'Dünyadan haberin yok... Nedim beni bana yazdırıyormuş ama bize de Ergenekon yazdırıyormuş kitabı falan filan anlamına gelen bir sürü ...' dediği, X şahsın 'Senin kitabın notlarının bu adamın bilgisayarından çıkması' dediği, A.Şık'ın 'Not bana ait değil. Sanki Ergenekoncular öyle bir not hazırlamış gibi gözüküyor', 'Orada gözüküyor, yani kitabın yanılmıyorsam üç ay önceki hali filan' dediği tespit edilmiştir. ODA TV'de ele geçirilen kitap taslağının üç ay önceki hali olduğunu nereden biliyorsunuz? 

    Bunu yukarıdaki soruda yanıtlamıştım. 

    Kitabım nisanda çıkacaktı 

    - Hazırladığınız kitabın Sabri Uzun ismiyle çıkartılmaya çalışılmasının amacı nedir?
     

    Sabri Uzun'la kitap çıkarmaya çalışmadım. Aksine Sabri Uzun, kitabın içerisinde Emin Aslan gibi öznelerden biri. Hanefi Avcı, Emin Aslan, Sabri Uzun ve son dönemde görevden alınan bazı emniyet müdürlerinin isimleri var. Bazılarıyla görüştüm, bazıları da görüşmeyi kabul etmedi. Hanefi Avcı'nın işkenceci sicili olduğuna yönelik ilk haber yapan benim. Haber yayınlandıktan sonra beni aradı ve işkence mağduru kişiyle yüzleşmek istediğini söyledi. Mağdur tek gidemeyeceğini söyleyince birlikte gittik ve Hanefi Avcı'yla tanıştık. O tarihten sonra yüz yüze görüşmedik, bayramlarda telefonlaştığım olmuştur. Kitaptan sonra kendisini aradım. Kitabının cemaatla ilgili kısmının doğru olduğunu, içeriden bir sistem eleştirisi olarak gördüğümü, ancak birinci kısmında işkenceci olarak kendisiyle yüzleşemediğini, Danıştay ve Hrant Dink suikastlerini polisiye bir gözle yorumladığını söyledim. Kitabında, emniyetten bir takım komplolarla uzaklaştırıldığını iddia ettiği polis müdürlerinin adı geçiyordu. Ben de bu konuları ayrı bir kitapta araştırmak istediğimi söyledim. 'Bunların hepsini tanımıyorum' dedi. Emin Aslan'ın telefonunu verdi. Emin Aslan'la görüşmeye başladım. 

    - Oda TV'de ele geçen belgelerden, haziran seçimlerinden önce çıkarmaya çalıştığınız kitabı Oda TV'deki aramalardan sonra bir an önce yayınlamak için faaliyetler yürüttüğünüz anlaşılmıştır. Bunun amacı neydi? 

    Kitabımın çıkış tarihi tahmini nisan ortası olacaktı. Henüz tamamlanmamıştı, tamamlanacak unsurlardan biri polise ağır silah alma yetkisi veren mevzuat değişikliğidir. İkinci kısmı da Hanefi Avcı'nın tutuklu olduğu cezaevine yanıtlaması amacıyla gönderdiğim sorulardır. Bana, yanıtlayacağına dair haber göndermişti. Son Oda TV olayında benim adımın geçmesi hakkımda bir şaibe yarattı. Konu Avukatım Fikret İlkiz'in bilgisi dahilindeydi. Kendisi kitabın bir an önce yayınlanması gerektiğini, hakkında birçok şaibe oluştuğunu söyledi. Yayınlandığında da iddia edildiği gibi bir kitap olmadığı ortaya çıkacaktı.

     

    vs. vs. vs. haklısın kitaptan içeri girmemiş ben yanlış okumuşum...


    Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2009
    Erkek

    wm-t bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu siteyi sakın açmayın.

    olurda gerçekten koyarlar moyarlar,

    sonra polisler gelir internet explorerın temp dosyalarında görürler siteki içeriğini

    aha suç teşkil eden belgeden hooop  içeri...


    -----------------------------

    yaw adamın neden tutuklandığını bi öğren ondan sonra sıkıla :)) git haber oku. adam kitaptan dolayı alınmıyor içeriye. adam alınınca da yayın evi çakallığa bürünüp böyle böyle diyor. haklıda, kitabın 500 bin satması gerekirsen 5 milyon satması bence çok iyi. ben olsam bende öyle yapardım. hatta kendimi vurdurur cemaat sıktı derim. Yayın evinden birileri okuyorsa abicim vurdurun kendinizi, arabanızı kurşunlatın ne bilim evinizi kurşunlatın. daha çok reklam :)) 

    Ergenekon yok diyenlerede; lan sağda solda o kadar silah çıkıyor kimin bunlar? o kadar çetrefilli olaylar dönüyor neden? Birisi diyor ben suçsuzum iki gü sonra kaçmaya çalışıyor neden? Derin devlet bu ülkede her zaman vardı.


    www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    direk wikileakstan vermişler. direk kaybettiler.yine ülkeyi kaynatmak için klasik bir  israil yahudi çalışması olduğu belli oldu :')

     

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=478491983500


    Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Gazeteci Ahmet Şık’ın, taslak kopyalarının imhası kararı verilen basılmamış “İmamın Ordusu” kitabını yayınlayacağını iddia eden “imaminordusu.com” internet sitesinin yöneticileri dün twitter’da tehditler aldıklarını yazdılar.

    Sabaha karşı saat 05.00’da twitter’dan takipçilerine mesaj gönderen site yöneticileri, “Az önce, yayımlarsak, kapımıza FBI’ın dayanacağı belirtilerek tehdit edildik. Gelen tehdit ve uyarı mesajlarını da sizlerle paylaşacağız” diye yazdı. Sitede ise sıkça sorulan sorular derlendi. Site sahipleri “Mahkeme kararıyla sitenize erişim engellenirse ne yapacaksınız?” sorusuna “B planımız hazır, torrent’lerden (paylaşım teknolojisi) taslağı anında yayacağız. Bu siteyi kapatanların hiç de hayrına olmayacaktır. Daha çabuk yayılmasına sebep olurlar” diye cevap verdiler.
    Seçimlerden 2 ay önce
     İnternet sitesinin kurucuları siteye koydukları “Sık Sorulan Sorular” bölümünde şu yanıtları verdiler:
    Soru:  Domain kayıt bilgilerinize neden ulaşılamıyor, niçin gizlediniz?
    Cevap: Bu kitabın taslağına sahip olduğundan kuşku duyulan herkesin evi basılıp, bilgisayarlarına el konulmakta ve hapise atılmaktadır. Böyle bir ortamda sevdiklerimizin güvenliği için en doğru yolu seçtik.
    Soru: Neden 11 Nisan? Taslak elinizdeyse neden şimdi yayınlamıyorsunuz?
    Cevap: Siteyi WikiLeaks formatında, bir web sitesi şeklinde yayınlayacağız. Dosyayı paylaşmak isteseydik torrent’lerden paylaşırdık. Bir web sitesi açıp kendimizi riske atmazdık. Seçimlerden 2 ay önce siteyi açacağız.
    Soru: Korkmuyor musunuz? Şikayet edilirseniz ne yapacaksınız?
    Cevap: Korkmuyoruz. Çünkü yurt dışındayız. Medeni kanunların olduğu bir ülkedeyiz. Cemaatin yurtdışındaki adamlarından ise hiç korkmuyoruz.
    Soru: Amacınız nedir?
    Cevap: Amacımız sadece taslağı güzel bir arayüzle paylaşmak. Bu sitede yer alacak bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir reklam amacı veya ziyaretçilerin gizli ve açık bilgilerini toplama amacı gütmemektedir. Başkasının yazmış olduğu bir kitap üzerinden kesinlikle para kazanmayı düşünmüyoruz.
    Bu arada kitabın taslaklarının toplatılmasına tepki olarak Facebook’ta oluşturulan “Ahmet Şık’ın Kitabı Bende de Var” isimli gruba önceki günden gece yarısına kadar katılanların sayısı 50 bini aştı.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    hoca bu site yüzünden sikmezlerse seni iyi

    benden söylemesi :D


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    hoca bu site yüzünden sikmezlerse seni iyi

    benden söylemesi :D


    -----------------------------

    Hiçbirşey olmaz aslında ki olması çok anormal bir durum zaten. Heryer Türkiye değil ki. İnternette anonim blog tutmak üzerine çok iyi yazılar var, isterlerse kimse bulamaz onları.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    AYRINTILI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

    Haliçte yaşayan simonlar da çok sükse yapmıştı. Sonra adamın ne bok olduğu ortaya çıktı. Sırf mit müsteşarı yapmadılar diye artistlik çekti. Sonra devletinkini içinde hissetti.


    -----------------------------

    aynen.


    Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=tsTVPDk_gUs  kişi sevdiğiyle beraberdir.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Dişi

    yayın tarihi öne çekilmiş şu an paylaşılıyor sitede orjinal taslak


    Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
Toplam Hit: 9415 Toplam Mesaj: 61