In The Mıddle Of The Nıght Şarkısının Anlamı Ne
-
Demin manita mesaj attıı.bi olay vardı aramızda. :D git çöz anlarsın dedi :) ne demek istiyo ?
In the middle of the night when Im in this dream, a milion little stars,Spelling out your name,you gotta come on,come on,come on, say that well be together,
come on,come on :D
-
yokmu biri beyler karizma gidici yardım :D
-
Gecenin ortasında ne zaman Im bu rüya, bir milyon küçük yıldız, senin adını Yazım, sen, hadi, hadi hadi lazım, o da beraber olmak demekgoogle amca böyle diyo :)
-
gecenin ortasında bu rüyanın içindeiym, bir milyon küçük yıldız, senin adını kodluyorlar(yazıyorlar), haydi, haydi, haydi beraber söyleyelim, haydi , haydi , haydi.
Hacı şarkı ilkbaş güzel gidiyor ama sonra Fatih Ürek parçalarına dönüyor.
TAYLOR SWIFT - UNTOUCHABLE LYRICS şarkı da bu.
Çok karışık bir mesaja benziyor.
-
hoca ters bişeyse rezil olma şimdi :P
-
Gecenin ortasında milyonlarca yıldızın adını söylediği rüyadayım. Gelmek zorundasın gelmek zorundasın ....... birlikte olcağımızı söyle
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
Gecenin ortasında ne zaman Im bu rüya, bir milyon küçük yıldız, senin adını Yazım, sen, hadi, hadi hadi lazım, o da beraber olmak demekgoogle amca böyle diyo :)
-----------------------------valla bende baktımda çok anlamlı gelmedi :) tam anlamını merak ediyorum dostum :)
-
Edit: Aquila doğru çevirmiş yukarda.
-
Aydogan45 bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------valla bende baktımda çok anlamlı gelmedi :) tam anlamını merak ediyorum dostum :)
-----------------------------gülücük at. Anlamasanda anladın farzeder.
-
al beni yar götür demiş özetle.
-
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=in+the+middle+of+the+night
en alttaki entrydeki bağlantıya göre >
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=river+of+dreams
ne sinsi bir yürek çarpıntısı, ne yalnızlık
bir gün çıkacağız bu durgun, daracık ırmaktan
coşkuyla atılmak için daha büyük sulara.
kemal özer (1935-2009)tarzı bişey :)