folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)

İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Geçenlerde başka benzer bi siteden burdan bi arkadaş getirtti kimdi unuttum ama.

150 dollara falan almıştı telefonu.Arada gözden kaçan olursa telefon sana gelir.

İş şansa kalmış gibi bişey yani.

Merak ettiğim telefon takılıp geri gönderilince site paramızı geri veriyor mu ? :/

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

bende verdim cinden sıkıntısız bi sekilde geldi problem cıkmadi,birazda şans lazım acıkcası 

bir kere veren orospu olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.

+1

Adam konuyu özetlemıs ...

Bunlarla uğrasacagına git 300 lıralık androıd al 200 lıralık androıd al ...

Ama boyle b*ktan çin işlerıyle ugrasma ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Önceden duckrock.com vardı.IMEI numarasını gönderiyorsun,onlar alacağın telefona kayıt edip yolluyorlar.Farklı zamanlarda 4 tane almıştım.Hepsi sorunsuz geldi.Motorola v3i hala kullanıyorum : ) Bu gümrüğe takılma olayı imei ile alakalı olabilir.Şimdi kayıt edip yollayan bir site yok,bildiğim kadarıyla.Pandawill gibi etotalk,ownta vb.sitelerde de aynı telefonlar var.Bi sormak lazım aslında.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kargo parasını kesip geri ödeme yapıyorlar. Süha hocam sende kullanmadığın cihaz hakkında yazma. 200 liraya hangi Android telefonu alacaksın söyler misin? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

200 liraya bulunur bulunmasına ama o kadar da değil hocam 200 liralık androidten ne hayır gelecek. Benim amacım Türkiye'de domalıp alınabilen özellikleri yurtdışından ucuza getirmek.

Şimdi 4 çekirdekli, 1 gb ramli, nvidia ekran kartlı, 2 gb dahili hafızalı, 4,7 inçlik bir telefonu burada 1500-200 TL den aşağı alamazsın.

Ama yurtdışında: http://www.pandawill.com/beidou-hot-pepper-laq1-smartphone-tegra-3-quad-core-android-41-47-inch-hd-ips-screen-p75594.html

Ayrıca çin işi diyorsun da adamlar nvidia cpu, nvidia gpu, gorilla glass kullanıyor. Varsın dış kasası çin işi olsun donanımı sağlam olduktan sonra.

DadasAdam tarafından 14/Nis/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Beyinadam Hocam ben sana demedim.Süha abiye dedim Türkiye'de 200 liraya 2. elden alınacak telefon söylesin diye dedim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.

bunu sende biliyorsun bence.
    eee yani kalitesizinden kalitelisine geniş bi yelpaze var hocam bu çinden gelme ürünler arasında.
    benim basıma kulaklıkta geldi. bı tanesi sesi parazitli veriyordu. digeri aynı parçayı şahane veriyordu tükkkanda ;) denedim (tipi aynı, kablo uzunlugu aynı, unit capı ahbynı, frekans aralıgı aynı, empedansı aynı dB si aynı vs. ) . tabi fiyat farkı var kullanılan malzemeyle orantılı.

ama işte görüüp görebilecegin sitedeki özellik tablosu, kullanıcı yorumları. fiilen ele alıp dokunmadan bencede risk var.

tabi satın aldıktan sonraki arızalarda servis problemi sorunu var.
    tabi update güncellme de ayrı bi sıkıntı rom vs..
    bu kanallarda çıkan tellere tabletlere degin miyorum. RitmFarbRacourci tarafından 15/Nis/14 16:16 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

iş yerinde 20 den fazla böyle telefonlar alında hiç bir sorun yaşanmadı 1 tanesi gümrüğe takıldı geri gitti adamlar tekrar gönderdi elimize ulaştı sorun yaşamazsın bilindik markalar tercih ettikçe (bilindik derken klasik Türklerin bildiği değil huawi zopo gibi markalar) güzel telefonlar hatta şirkette millet 400liraya en son bilmem kaç çekirdekli iki gb ramli filan diyorlardı ben mtk işlemcilerde imei çakmak çok basit olduğundan hiç bir sorun olmuyor ama ben almadım şimdilik öyle bir düşüncemde yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@Mustafa ben de Süha hocama dedim hocam :))  

@sunyy2003 Teşekkürler hocam bana böyle referanslar lazım işte. Birinci tekil şahıstan. 

ŞU cihazı almayı düşünüyorum biraz da mtk işlemci olmadığı için güveniyorum. Alırsam incelemelerimi paylaşırım hocalar. Almazsam bi s4 mini (linkteki telefon kadar güçlü olmasa da..) alır devam ederim..

Toplam Hit: 4428 Toplam Mesaj: 33