İnanılmaz Fiyatlara İnanılmaz Android Telefonlar (Satış Konusu Değildir)
-
MbK bunu yazdı
Geçenlerde başka benzer bi siteden burdan bi arkadaş getirtti kimdi unuttum ama.
150 dollara falan almıştı telefonu.Arada gözden kaçan olursa telefon sana gelir.
İş şansa kalmış gibi bişey yani.
Merak ettiğim telefon takılıp geri gönderilince site paramızı geri veriyor mu ? :/
-
bende verdim cinden sıkıntısız bi sekilde geldi problem cıkmadi,birazda şans lazım acıkcası
-
RETRET bunu yazdı
Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.
+1
Adam konuyu özetlemıs ...
Bunlarla uğrasacagına git 300 lıralık androıd al 200 lıralık androıd al ...
Ama boyle b*ktan çin işlerıyle ugrasma ... -
Önceden duckrock.com vardı.IMEI numarasını gönderiyorsun,onlar alacağın telefona kayıt edip yolluyorlar.Farklı zamanlarda 4 tane almıştım.Hepsi sorunsuz geldi.Motorola v3i hala kullanıyorum : ) Bu gümrüğe takılma olayı imei ile alakalı olabilir.Şimdi kayıt edip yollayan bir site yok,bildiğim kadarıyla.Pandawill gibi etotalk,ownta vb.sitelerde de aynı telefonlar var.Bi sormak lazım aslında.
-
Kargo parasını kesip geri ödeme yapıyorlar. Süha hocam sende kullanmadığın cihaz hakkında yazma. 200 liraya hangi Android telefonu alacaksın söyler misin?
-
200 liraya bulunur bulunmasına ama o kadar da değil hocam 200 liralık androidten ne hayır gelecek. Benim amacım Türkiye'de domalıp alınabilen özellikleri yurtdışından ucuza getirmek.
Şimdi 4 çekirdekli, 1 gb ramli, nvidia ekran kartlı, 2 gb dahili hafızalı, 4,7 inçlik bir telefonu burada 1500-200 TL den aşağı alamazsın.
Ama yurtdışında: http://www.pandawill.com/beidou-hot-pepper-laq1-smartphone-tegra-3-quad-core-android-41-47-inch-hd-ips-screen-p75594.html
Ayrıca çin işi diyorsun da adamlar nvidia cpu, nvidia gpu, gorilla glass kullanıyor. Varsın dış kasası çin işi olsun donanımı sağlam olduktan sonra.
DadasAdam tarafından 14/Nis/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
@Beyinadam Hocam ben sana demedim.Süha abiye dedim Türkiye'de 200 liraya 2. elden alınacak telefon söylesin diye dedim.
-
RETRET bunu yazdı
Eline verirmiş göbeğine attırırmış bırakın bu işleri, çin malı her zaman adi olacaktır çünkü kopyadan ibarettir. Paranız yoksa kullanırsınız, paranız varsa kullanmazsınız bu kadar basit. Eşşeği Ayşe diye yedirmeye çalışmamak lazım.
bunu sende biliyorsun bence.
eee yani kalitesizinden kalitelisine geniş bi yelpaze var hocam bu çinden gelme ürünler arasında.
benim basıma kulaklıkta geldi. bı tanesi sesi parazitli veriyordu. digeri aynı parçayı şahane veriyordu tükkkanda ;) denedim (tipi aynı, kablo uzunlugu aynı, unit capı ahbynı, frekans aralıgı aynı, empedansı aynı dB si aynı vs. ) . tabi fiyat farkı var kullanılan malzemeyle orantılı.
ama işte görüüp görebilecegin sitedeki özellik tablosu, kullanıcı yorumları. fiilen ele alıp dokunmadan bencede risk var.
tabi satın aldıktan sonraki arızalarda servis problemi sorunu var.
tabi update güncellme de ayrı bi sıkıntı rom vs..
bu kanallarda çıkan tellere tabletlere degin miyorum. RitmFarbRacourci tarafından 15/Nis/14 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
iş yerinde 20 den fazla böyle telefonlar alında hiç bir sorun yaşanmadı 1 tanesi gümrüğe takıldı geri gitti adamlar tekrar gönderdi elimize ulaştı sorun yaşamazsın bilindik markalar tercih ettikçe (bilindik derken klasik Türklerin bildiği değil huawi zopo gibi markalar) güzel telefonlar hatta şirkette millet 400liraya en son bilmem kaç çekirdekli iki gb ramli filan diyorlardı ben mtk işlemcilerde imei çakmak çok basit olduğundan hiç bir sorun olmuyor ama ben almadım şimdilik öyle bir düşüncemde yok
-
@Mustafa ben de Süha hocama dedim hocam :))
@sunyy2003 Teşekkürler hocam bana böyle referanslar lazım işte. Birinci tekil şahıstan.
ŞU cihazı almayı düşünüyorum biraz da mtk işlemci olmadığı için güveniyorum. Alırsam incelemelerimi paylaşırım hocalar. Almazsam bi s4 mini (linkteki telefon kadar güçlü olmasa da..) alır devam ederim..