İnception-Başlangıc [ Spoiler İçerir ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

Bence 2.film şöyle olur ama önce düşüncemi anlatıyım,cobb kimyacıya gidip alt kata inip kimyacının ilacını deniyorya hani, orda mal ile küçük bi diyalogu geçiyor sonrada uyanıyor yüzünü yıkıyor sonra o topaçı çevirmeye çalışıyor ama elinden kayıp düşüyor.İşte dikkat edilmesi gereken kısım bu,bu noktadan sonra cobb birdaha topaçı çewirmiyor taaki filmin sonuna kadar.Bence kimyacının ilacını denerken uykuda okadar kalıyorki filmin sonuna kadar uykuda geçiriyor.Yani tüm o olaylar hepsi rüyadan ibaret.İkinci filmde bunu konu alıp devam edebilir.Benim fikrim bu.Filmi 3 kez izledim her arkadaşa söz verirsen böle olur :D kusacam artık :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bu öyle serilik bir film değil nolan'ın diğer filmleri gibi tek film halinde çıkıp insanları mal gibi ortada bırakan filmerinden biri

neyse artık önümüzdeki nolan filmlerine bkaıcaz demekten başka birşey kalmıyor geriye

filme gelirsek sonu açık bırakıldı yani rüya olup oılmadıgını belirlemek seyirciye bırakıldı

asyalı adamda rüyada öldüğü için araf ta sıkıştı kaldı aynı şekilde leo da öldü kendi rüyasının yıkım sahnesinde  ölüm vakitleri farklı olduğu ve asyalı eleman bir önceki rüyada ölmeye başladığı için  leo kendine geldiğinde asyalı yaşlanmıştı(rüyadaki zaman kavramları farklı işliyor filmi izleyenler bilir)

leo'nun oyunculugundan pek haz etmezdim ama blood diamond, shutter island ve bu filmde gosterdiği performansla filmerini severek izlediğim aktorler arasına girdi.

blurayi cıktıgında birdaha izlemek gerek bu filmi hatta dizi olarak hayata geçirilse başarılı olabilecek bir konusu var.Rüya içinde rüya  ulan nolan daha yaşın kaç aq yaptıgın filmlere yazdıgın senaryolara bak.

diğer nolan filmleri:

http://www.imdb.com/name/nm0634240/

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

darq bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence 2.film şöyle olur ama önce düşüncemi anlatıyım,cobb kimyacıya gidip alt kata inip kimyacının ilacını deniyorya hani, orda mal ile küçük bi diyalogu geçiyor sonrada uyanıyor yüzünü yıkıyor sonra o topaçı çevirmeye çalışıyor ama elinden kayıp düşüyor.İşte dikkat edilmesi gereken kısım bu,bu noktadan sonra cobb birdaha topaçı çewirmiyor taaki filmin sonuna kadar.Bence kimyacının ilacını denerken uykuda okadar kalıyorki filmin sonuna kadar uykuda geçiriyor.Yani tüm o olaylar hepsi rüyadan ibaret.İkinci filmde bunu konu alıp devam edebilir.Benim fikrim bu.Filmi 3 kez izledim her arkadaşa söz verirsen böle olur :D kusacam artık :D

hocam o sahne çok gerilerde filmin başlarında rüyaya girip öyle şeyler olmaz.

son sahnedeki uçaktaki gerçeklikte olur yaparlarsa.

merak ettiğim şu 2. Film Olucakmı olmicakmı ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    filmin devamı yok.. çocukların kıyafeti gerçekse son sahne ordada aynıydı hiç büyümediler.. bide film bittikten sonra bir düşme sesi vardı yani gerçekte oluyor şu yüzük olayına bakmak lazım neymiş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    filmin devamı yok.. çocukların kıyafeti gerçekse son sahne ordada aynıydı hiç büyümediler.. bide film bittikten sonra bir düşme sesi vardı yani gerçekte oluyor şu yüzük olayına bakmak lazım neymiş

Cobb Çocuklarından İlk Ayrılırkende Çocukların giysisi Aynıydı

En Son Buluşurkende aynı Oldu.

Bütün film Rüyamıydı Yada Aslında Film Yok Hepimiz Aynı Rüyayımı Görüyoz :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

En iyisi bir daha izlim baştan yavaşca aklı başında,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

Cobb Çocuklarından İlk Ayrılırkende Çocukların giysisi Aynıydı

En Son Buluşurkende aynı Oldu.

Bütün film Rüyamıydı Yada Aslında Film Yok Hepimiz Aynı Rüyayımı Görüyoz :D

Yavaş yavaş deliriyoruz :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Bence uçakta uyandığında diğerleri rüyadan uyandı ve Asyalı ile Cobb'a yeni bri rüya daha uyguladılar. Bu rüyaya göre Asyalı istediğini elde ettiği için Cobb'u ABD'ye sokacak. Ve Cobb'ta kendini rüyada olmadığnı varsayacaktı. O aletin son dakaika dönüşü de bunu betimliyordu. Belki de ''başlangıç''m fikrini, arkadaşları Cobb'a enjekte edip nesnenin dönüşünü veya dönmeyeişini unutturmuşlardır. Çocuklar,prof,ev hepsi rüya diyorum ben anasını.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www3.bobiler.org/upload/photographs/204564646i.jpg

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

emirreis ile gitmistik buna guzeldi :) ama biraz karmasik ya tr dublajina gidelesi bi film

Toplam Hit: 4087 Toplam Mesaj: 23