İnception Hakkında !
-
Filmi yeni izledim , sorum var :D
Sonunda ne oluyo , adam rüyadamı hâla yoksa baştan berimi bi rüya film ? :D -
baştan bi daha izle bu sefer başka bir soru bul..
-
arkadas filmi her izleyen bunu soruyor, adamlar secimi sana birakmis uzun uzun yazmaya gerek yok.
-
-
Inception-Making of a Film'i bul izle.Filmin yapım aşamasını gösteriyor.
------Spoiler----------
Sonunda topacı gösteriyor dönerken denge bozuluyo
-
sonu izleyeyiciye bırakılmış hocam, veya 2. film için açık kapı da olabilir :)
-
bu film hakkında bir sürü teori okudum,fikir aldım.Yav arkadaş biriside çıkıp demez mi ki di caprio nun karısı aslında ölmedi.Filmde bir sahnede çocuklarıyla konuşuyor telefondaki ses babanız diyor burdaki kadın sesinin çocukların babannesi yada annanesi olduğunu düşünmemizi amaçlıyorlar ama filmin sonunda çocukları almaya gidince ortada bir kadın falan göremiyoruz.Bu durumda ya bizim caprio yine bi önceki filmindeki gibi şizo yada filmin ikincisi çıkacak.
-
filmin 2. si çıkacak hacılar :D
-
fiilmin sonu boş bırakılmış.
bitti de olabilir , devamıda gelebilir ancak mantıken %90 bitmiş olması gerekiyor.
senaryo 1 *****
film orda bitti ve topaç zaten sendeliyordu , yönetmen götlük yaptı düşüşünü göstermedi busayede binlerce kişi film bitti halde
kafasında soru işaretleri ile filmden çıktı bu başarılı bir stratejidir.
senaryo 2 **
2. film geliyor , kadın kedini öldürdü ve gerçek dünyaya gerçek cocuklarına döndü
mantıksız : çünki kadın gerçek dünyaya dönse bizim adamı uyandırırdı
çünki adam rüyalarda çocuklarının yüzünü hiç göremediğini söylemişti ama finalde gördü
çünki kadın öleli çok zaman geçti , ama hiç bişi yapmadı.
senaryo 3 ***
kadın gerçek dünyaya döndü fakat başına birşeyler geldi bizim adamı uyandırmaya fırsatı olmadı (kaçmak zorunda kaldı vs vs )
-
Bana herşey normal geldi, en sonda topaç dengesini kaybediyor zaten :) sanmiyorm ikincisi ciksin..
-
aslında dom un totemi yüzük hatta ilk sahnelerde gözümüze gözümüze sokuyolar bunu..topaç mal'ın totemi..rüya olan tüm sahnelerde dom un parmağında yüzük görünüyo fakat gerçeklikte yüzük fln yok.
son uçak sahnesini kurcaladım yüzük yok yani gerçekliğe dönmüş.ya da ben öyle olmasını istiyorum :)