İndirdiklerimi Açamıyorum
-
beyler netten bir word dosyası indirdiğimde pc açmıyo.Karşıma dil seçin faln gibi bi uygulama çıkıyo ne olduğunu çözemedm.bu konuda yardımcı olucak biri warmı..Firefox kullanıyorum tekrar kurdum ama gene aynı.expoler sayfası içinde aynısı geçerli. şimdiden teşekürler..
-
hacım sanırım fazla açıklayıcı olmamış :|
-
şöyle açıklym kardeşim:)kpss soru ve yanıtlarını indirmeye çalıştım indirdikten sonra karşıma bi pencere çıkıyo dil seçin dio. Türkçenin bütün versiyonlarını seçiyorum yinede açılmıyo.çeşitli şekiller çıkıyo.word dosyaları için geçerli diğer indirdiklerimde sorun yok.umarım analtablmişmdir:)
-
internet yada pc kafayı yemiş olabilir. modemi tamirciye baktır pc yede format at bence.
-
officce yüklümü ? sende
-
hocam bu tarz soru ve cevaplar genelde pdf formatında olur...
sadece bir tahmin tabi, çözüm bekeme :P =)
-
Uzantılarıyla ilgili bir problem olabilirmi ..
.doc yada .docx .. hata sounda farklı(gizli) bir uzantı olduğundn açmıyorda olabilir ..
-
Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------
internet yada pc kafayı yemiş olabilir. modemi tamirciye baktır pc yede format at bence.
Kardeşim pc kafayı yemiş ne demek bilmiyorsunuz susun.Modemle ne alakası var,milletin aklını yanlış şeylerle doldurmayın.
Bilmiyorsan post atma. -
ofice yüklü onlarıda yeniden kuruyorum bakalım.
-
yine olmadı ekran görüntüsünü koycam ama imageshack çalışmıyo.
-
Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------o ne demek lan modemle ne alaka adam indirmiş zaten, her bi bok olduğunda formatmı atılılırmış bi susda öğrenince konuş.
hoca dosya uzantısı doc mu pdf mi txt mi ne onu söylesene bi bide office yüklümü yüklüyse 2007 mi değilmi
edit: indirdiğin adresi versene bi bakayım
Toplam Hit: 4934 Toplam Mesaj: 16