İndirdiklerimi Açamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    beyler netten bir word dosyası indirdiğimde pc açmıyo.Karşıma dil seçin faln gibi bi uygulama çıkıyo ne olduğunu çözemedm.bu konuda yardımcı olucak biri warmı..Firefox kullanıyorum  tekrar kurdum ama gene aynı.expoler sayfası içinde aynısı geçerli. şimdiden teşekürler..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    hacım sanırım fazla açıklayıcı olmamış :|

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    şöyle açıklym kardeşim:)kpss soru ve yanıtlarını indirmeye çalıştım indirdikten sonra karşıma bi pencere çıkıyo dil seçin dio. Türkçenin bütün versiyonlarını seçiyorum yinede açılmıyo.çeşitli şekiller çıkıyo.word dosyaları için geçerli diğer indirdiklerimde sorun yok.umarım analtablmişmdir:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    internet yada pc kafayı yemiş olabilir. modemi tamirciye baktır pc yede format at bence.

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    officce yüklümü ? sende

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

hocam bu tarz soru ve cevaplar genelde pdf formatında olur...

sadece bir tahmin tabi, çözüm bekeme :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Uzantılarıyla ilgili bir problem olabilirmi ..

.doc yada .docx .. hata sounda farklı(gizli) bir uzantı olduğundn açmıyorda olabilir ..

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hispanic bunu yazdı:
    -----------------------------
    internet yada pc kafayı yemiş olabilir. modemi tamirciye baktır pc yede format at bence.
    Kardeşim pc kafayı yemiş ne demek bilmiyorsunuz susun.Modemle ne alakası var,milletin aklını yanlış şeylerle doldurmayın.
    Bilmiyorsan post atma.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    ofice yüklü onlarıda yeniden kuruyorum bakalım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    yine olmadı ekran görüntüsünü koycam ama imageshack çalışmıyo.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

Hispanic bunu yazdı:

o ne demek lan modemle ne alaka adam indirmiş zaten, her bi bok olduğunda formatmı atılılırmış bi susda öğrenince konuş.

hoca dosya uzantısı doc mu pdf mi txt mi ne onu söylesene bi bide office yüklümü yüklüyse 2007 mi değilmi

edit: indirdiğin adresi versene bi bakayım

Toplam Hit: 4934 Toplam Mesaj: 16