Ingbank Turuncu Hesap Dalgası
-
Hacılar bu Turuncu Hesaba sahip arkadaşlar veya mevzuya hakim arkadaşlardan ricam bu teraneyi günümüz Türkçesiyle izah edebilirlermi? Şimdi ben 100 TL yatırdım varsayalım. Hergün %9,5 faiz mi işliyor? Yani 1. gün 100, 2. gün 110 TL, 3. gün 121 TL'mi oluyor yoksa vade kesim gününe ( bir çok bankada 35 gün olarak uygulanır) kadar olan süreçte mi bu %9,5 faizi uyguluyor?
-
şaşkın şaşkınnnn
-
Hiç araştırmadığın daha ilk sorundan belli.
-
Başkan ben bilene sordum zaten, internette laf kalabalığının içinde boğuşmayı sevmiyiiiiim
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ing-Bank-Turuncu-Hesap-131460/1/turuncu/
http://www.ingbank.com.tr/turuncuhesap/default.asp
benm var turuncu hesap %9.5 faiz aylık ve 3 ay devam yani paran ilk 3 ay %9.5 den degerlencek 4. ayda 8.5 e düşcek ve faiz snn dediin gibi hesaplanmıo malesef :D
alacagın para=yatırgıdın para(1+0.95) üzeri t
t kaç ay paran bankada kalacaksa
-
hoca bu banka bana hiç güven vermiyo trilyonlarım olsa 1 tl bi koymam buna :)
saçma gelebilir ama saydırmak istiyorum
- karşıyakada ki şubesini her gün 2 kez görüyorum ve bana merdiven altı ruhsatsız işletme hissi veriyo
- turuncu hesabın tanıtım syfasında 2 tane description meta var
- google analytics kullanıyo :)
- banka sayfasına facebook şeysi koymuşlar onuda 40 kişi beğenmiş :)
vs. vs. vs.
-
beyler kafanız mı güzel?
Aylık %9.5 falan değil %9.5 olan yıllık oran ayda %9.5 verse senede paran bileşik faizle %100 den fazla artar
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
beyler kafanız mı güzel?
Aylık %9.5 falan değil %9.5 olan yıllık oran ayda %9.5 verse senede paran bileşik faizle %100 den fazla artar
-----------------------------hayatında hiç bankada paran olmadımı??? bankaların aylık faizi budur yasal kesıntıler vs olur uzerınden saka gıbısın!
-
taBaDa bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
beyler kafanız mı güzel?
-----------------------------hayatında hiç bankada paran olmadımı??? bankaların aylık faizi budur yasal kesıntıler vs olur uzerınden saka gıbısın!
-----------------------------%9.5 aylık
edit :
yaklasık %2 de vergi olur
-
1000 TL ye ayda 6 TL veriyor
10.000 TL ye 66 TL veriyor
ki 90 gün sonra 8.5 e düşecek faiz
100 de 0.6 oranıyla artıyor para
12 ayda (gerçek faiz oranı) 7.2 eder bu sanırım vergisi çıkartılmış hali.
faiz yıllık
-
taBaDa bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
beyler kafanız mı güzel?
-----------------------------Başka yerde söyleme götüyle gülerler, hayatında 2 kere banka görmüş adamsın gelip buraya yorum yazıyorsun gir bak ing nin sitesinde hesaplama var koy bakalım oraya 1000 tl %7.5 faizle 360 günde kaç para olacak
ben söyleyeyim yasal kesintilerle 1061 lira
ya matematiğin yok yada banka falan görmedin
birde gelip bana bankada hayatında hiç paran olmadı mı diyosun
Ne demiş atamız;
Bilmiyorsan sus adam sansınlar