folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ingılızce Bılen Arkadaşlar Bi Paragraf Çevirebilir Mi ?

Ingılızce Bılen Arkadaşlar Bi Paragraf Çevirebilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek

arkadaşlar yardımcı olmak ısteyen arkadaslar pm ıle bana ulaşabılırlerse bır paragraflık bır yazı var güzel çeviremıyorum. çevirebilirse benım ıcın memnun olurum

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1-Çok özel bir metin değilse buraya yazsan nasıl olur? 

2-Pm geç bakalım. Gözüm keserse çevirisini yaparım. Hiç sanmıyorum ama.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek

lezbiyenlik bir suç veya hastalık olarak nitelendirilmemelidir. İnsanlar cinsel tercihlerini özgürce yaşama hakkına sahiptir. 

Bu düşünce ile kanalımız yayın hayatına başlamıştır. Kanal amacımız lesbiyenlerin örgütlenmeleri,birbirleri ile tanışmaları

kendileri gibi normal kişiliklerinde cinsel tercihlerini hemcinslerinden yana kullandıklarını görmeleridir. Lütfen bu amaç ile kanalımıza abone olarak

videolarımızı izleyiniz.

Kanalımızın amacı +16 videolar yayınlamak değildir. Eğer +16 Olduğunu düşündüğünüz Videolar 

Videolarımız arasına karışırsa lütfen bize mail yoluyla ulaşınız. teknik ekibimiz konuyla ilgilenerek

gerekli düzenlemeleri yapacaklardır. 

Youtube kanalımda herkes sapık supuk video arayışında sıkıldım. bu tarz karakterleri sindirmek için her yere bunu yazmayı planlıyorum

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Aga yaz ortaya, eğer özel değilse bir bakalım yer mi yemez mi? :D

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Desingers bunu yazdı

lezbiyenlik bir suç veya hastalık olarak nitelendirilmemelidir. İnsanlar cinsel tercihlerini özgürce yaşama hakkına sahiptir. 

Bu düşünce ile kanalımız yayın hayatına başlamıştır. Kanal amacımız lesbiyenlerin örgütlenmeleri,birbirleri ile tanışmaları

kendileri gibi normal kişiliklerinde cinsel tercihlerini hemcinslerinden yana kullandıklarını görmeleridir. Lütfen bu amaç ile kanalımıza abone olarak

videolarımızı izleyiniz.

Kanalımızın amacı +16 videolar yayınlamak değildir. Eğer +16 Olduğunu düşündüğünüz Videolar 

Videolarımız arasına karışırsa lütfen bize mail yoluyla ulaşınız. teknik ekibimiz konuyla ilgilenerek

gerekli düzenlemeleri yapacaklardır. 

Youtube kanalımda herkes sapık supuk video arayışında sıkıldım. bu tarz karakterleri sindirmek için her yere bunu yazmayı planlıyorum

Şehir kısmı ? Bu yazı ? Anlam ? İronik =:(

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek

ne demek istediğini bi anlasam cevap verecem valla :)

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Desingers bunu yazdı

Profil resminin altina bak.:-)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    Desingers bunu yazdı

Profil resminin altina bak.:-)

hea hacım müslüman olunca kişilerin haklarına saygı da mı duymayalım :) ben gay lezbıyen vs cınsel yönelımlı kısılerın dogru ıs yaptıkları kanısında degılım ancak adamların da dışlanmaları kötülenmelerını ıstemıyorum. bu yuzden böyle bir işe giriştim ama çeviriyi yaptıramadık :)

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Lesbianism is mustn't describe as crime or illness.People have right to live their own sexual choices as they want.

Our channel began to broadcasting with this idea.Our mission is that every lesbian meet with another lesbians and organise together (kendileri gibi diye başlayan kısımda ne demek istediğini anlamadım).

Please subscribe to our channel with this mind and watch videos.The channel mission isn't share adult videos.If you think any of our video is adult or contains +16 material then contact with us via e-mail.Our technical crew is gonna do what they need to do about the subject.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Lesbianism is mustn't describe as crime or illness.People have right to live their own sexual choices as they want.

Our channel began to broadcasting with this idea.Our mission is that every lesbian meet with another lesbians and organise together (kendileri gibi diye başlayan kısımda ne demek istediğini anlamadım).

Please subscribe to our channel with this mind and watch videos.The channel mission isn't share adult videos.If you think any of our video is adult or contains +16 material then contact with us via e-mail.Our technical crew is gonna do what they need to do about the subject.

TEŞEKKÜRLER HOCAM

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

KENDİLERİ GİBİDEN KASIT KENDİLERİ GİBİ LEZBİYEN OLANLAR ANLAMINDA HEMCİNSLERİ ANLAMINDA KENDİLERİ GİBİ OLANLARI DEMİŞİM

Senin Yadınla Ya Rabbim!
Toplam Hit: 2499 Toplam Mesaj: 25