Ingılızce Bılen Arkadaşlar Bi Paragraf Çevirebilir Mi ?
-
arkadaşlar yardımcı olmak ısteyen arkadaslar pm ıle bana ulaşabılırlerse bır paragraflık bır yazı var güzel çeviremıyorum. çevirebilirse benım ıcın memnun olurum
-
1-Çok özel bir metin değilse buraya yazsan nasıl olur?
2-Pm geç bakalım. Gözüm keserse çevirisini yaparım. Hiç sanmıyorum ama.
-
lezbiyenlik bir suç veya hastalık olarak nitelendirilmemelidir. İnsanlar cinsel tercihlerini özgürce yaşama hakkına sahiptir.
Bu düşünce ile kanalımız yayın hayatına başlamıştır. Kanal amacımız lesbiyenlerin örgütlenmeleri,birbirleri ile tanışmaları
kendileri gibi normal kişiliklerinde cinsel tercihlerini hemcinslerinden yana kullandıklarını görmeleridir. Lütfen bu amaç ile kanalımıza abone olarak
videolarımızı izleyiniz.
Kanalımızın amacı +16 videolar yayınlamak değildir. Eğer +16 Olduğunu düşündüğünüz Videolar
Videolarımız arasına karışırsa lütfen bize mail yoluyla ulaşınız. teknik ekibimiz konuyla ilgilenerek
gerekli düzenlemeleri yapacaklardır.
Youtube kanalımda herkes sapık supuk video arayışında sıkıldım. bu tarz karakterleri sindirmek için her yere bunu yazmayı planlıyorum -
Aga yaz ortaya, eğer özel değilse bir bakalım yer mi yemez mi? :D
-
Desingers bunu yazdı
lezbiyenlik bir suç veya hastalık olarak nitelendirilmemelidir. İnsanlar cinsel tercihlerini özgürce yaşama hakkına sahiptir.
Bu düşünce ile kanalımız yayın hayatına başlamıştır. Kanal amacımız lesbiyenlerin örgütlenmeleri,birbirleri ile tanışmaları
kendileri gibi normal kişiliklerinde cinsel tercihlerini hemcinslerinden yana kullandıklarını görmeleridir. Lütfen bu amaç ile kanalımıza abone olarak
videolarımızı izleyiniz.
Kanalımızın amacı +16 videolar yayınlamak değildir. Eğer +16 Olduğunu düşündüğünüz Videolar
Videolarımız arasına karışırsa lütfen bize mail yoluyla ulaşınız. teknik ekibimiz konuyla ilgilenerek
gerekli düzenlemeleri yapacaklardır.
Youtube kanalımda herkes sapık supuk video arayışında sıkıldım. bu tarz karakterleri sindirmek için her yere bunu yazmayı planlıyorumŞehir kısmı ? Bu yazı ? Anlam ? İronik =:(
-
ne demek istediğini bi anlasam cevap verecem valla :)
-
Desingers bunu yazdı
Profil resminin altina bak.:-)
-
imlegend bunu yazdıDesingers bunu yazdı
Profil resminin altina bak.:-)
hea hacım müslüman olunca kişilerin haklarına saygı da mı duymayalım :) ben gay lezbıyen vs cınsel yönelımlı kısılerın dogru ıs yaptıkları kanısında degılım ancak adamların da dışlanmaları kötülenmelerını ıstemıyorum. bu yuzden böyle bir işe giriştim ama çeviriyi yaptıramadık :)
-
Lesbianism is mustn't describe as crime or illness.People have right to live their own sexual choices as they want.
Our channel began to broadcasting with this idea.Our mission is that every lesbian meet with another lesbians and organise together (kendileri gibi diye başlayan kısımda ne demek istediğini anlamadım).
Please subscribe to our channel with this mind and watch videos.The channel mission isn't share adult videos.If you think any of our video is adult or contains +16 material then contact with us via e-mail.Our technical crew is gonna do what they need to do about the subject.
-
u235 bunu yazdı
Lesbianism is mustn't describe as crime or illness.People have right to live their own sexual choices as they want.
Our channel began to broadcasting with this idea.Our mission is that every lesbian meet with another lesbians and organise together (kendileri gibi diye başlayan kısımda ne demek istediğini anlamadım).
Please subscribe to our channel with this mind and watch videos.The channel mission isn't share adult videos.If you think any of our video is adult or contains +16 material then contact with us via e-mail.Our technical crew is gonna do what they need to do about the subject.
TEŞEKKÜRLER HOCAM
-
u235 bunu yazdı
KENDİLERİ GİBİDEN KASIT KENDİLERİ GİBİ LEZBİYEN OLANLAR ANLAMINDA HEMCİNSLERİ ANLAMINDA KENDİLERİ GİBİ OLANLARI DEMİŞİM